Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER ITALIEN
Service > Kundeanmeldelse > Italien

Italien: 179 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Italien:
customer review star rating
124
40
9
0
1

Side 1 ud af 9

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: MICHAEL - October 24, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtigt check ind og ud
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Hurtigt check ind og ud
  • Anmeldt af: HENRIK - October 22, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Et tidligere problem med manglende nærlys på en lejebil gjorde, at jeg ikke kunne benytte den om aftenen. Auto Europe tog efterfølgende affære, og jeg fik en reduktion i lejebeløbet. Har kun haft gode oplevelser med Auto Europe - og det er betryggende, da nogle biludlejningsfirmaer har et blakket ry.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: LARS - October 21, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt forløb problemfrit :)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Modtagelse: Fik nøgle uden problemer, men bilen var beskidt indeni og udenpå... Aflevering: Vi måtte vente 20 min på at en medarbejder kunne godkende bil og returnering....ikke ok....
  • Anmeldt af: KIM - October 21, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Dejligt, at I præcisere, at man som kunde ikke er forpligtet til at købe ekstra forsikringer og at I oplyser, at man kan ringe til Jer,, hvis man bliver i tvivl,
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - PAYLESS
  • Anmeldt af: PALLE - October 18, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • HELT OK. AFLEVERING AF BILEN I PISA BLEV BEHANDLET HURTIGT OG GODT.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ
  • LIDT TØVENDE, MEN DE FIK DA SKAFFET EN BIL MED AUTOMAT-GEAR. DET BLEV EN TOYOTA YARIS HYBRID, MAGEN TIL TIL MIN EGEN.
  • Anmeldt af: PETER - October 7, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ganske tilfreds. Fin ... næsten ny bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • At hente bilen gik hurtigt og problemfrit. Selvfølgelig med det sædvanlige pres om at tilkøbe ekstra forsikringer. Måske Autoeurope skulle lade deres kunder oprette en profil med deres dækninger via diverse kreditkort, således at man med stor sikkerhed kan sige ja eller nej. Aflevering tog for lang tid ... ventetid grundet en anden lejer, som blev beskyldt for at skade lejebilen. Dette medførte en større diskussion udlejer og lejer i mellem. En sådan snak bør foregå for lukkede døre!
  • Anmeldt af: LASSE AAGE - September 17, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Konkurrencedygtig pris incl.ingen selvrisikoforsikring
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Lang ventetid ved afhentning,men først nået frem til skranken udmærket service,aflevering hurtig og effektiv.Depositum returneret i dag.
  • Anmeldt af: CHRISTOFFER - August 27, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede godt. Eneste mangel var information om hvor bilen skulle afleveres tilbage, da der kun var angivet adressen på Keddys kontor på Termini-banegården, hvor man ikke kunne aflevere bilen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Lidt langsom list for lang ventetid og for meget bureaukrati med blanketter der skulle udfyldes med informationer som jeg allerede havde oplyst til autoeurope.
  • Anmeldt af: HENRIK ALEX - August 20, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Generelt har vi været tilfredse med AutoEurope og kan godt anbefale, at bruge dem - MEN vi fik udleveret et lig. Der kunne IKKE laves én skramme mere på den bil - det ville i hvert fald ikke kunne ses. Prisen taget i betragtning mener vi, at standen på bilen burde afspejles i prisen, det gjorde den ikke.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ
  • Anmeldt af: RAYMOND - August 17, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Måske lidt langt vente tid ved afhentning Reservering på credit card i en måned virker også langt Men udover det fantastisk, venligt service og vi fik en fin opgradering af bilen :)
  • Anmeldt af: JAN - July 31, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fuld tilfreds. Nem bestilling over Jeres Web-side og alle oplysninger var tilstede til hurtig ekspedition hos Budget. INPUT: Når man har bestilt SUPER SAVER - ekstraforsikring og omfanget heraf, så må det gerne fremgå mere tydeligt på Vocheren, i stedet for blandet ind mellem all øvrige kontrakinformation. Det vil forbedre overskueligheden også for bil-udlejeren i dette tilfælde Budget (som selvfølgelig ville sælge ekstra forsikringer).
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BUDGET
  • Meget tilfreds. Hurtig og kompetent ekspedition. Vi var faktisk heldige at blive opgraderet til en større bil Ford S Max, hvilket bare gjorde vores ferie lettere :-) og uden meromkostninger. TAK til BUDGET.
  • Anmeldt af: MICHAEL - July 27, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - AVIS
  • Den første person vi talte med var uvenlig og afvisende. Først da vi havde ringet til Auto Europe, som iøvrigt kun kan roses for hurtig hjælp og superservice, fik vi udleveret en bil fra en anden person hos AVIS. I anden omgang gik det fint.
  • Anmeldt af: KAARE - July 23, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Rigtigt godt, at I tydeligt skriver om vilkårene, altså hvad der er med i lejen, og hvad der ikke er. Det hjalp mig meget til at træffe den rigtige beslutning ved udlevering omkring forsikring :)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - B-RENT
  • Udlevering tog MEGET lang tid. Der var lang kø og kun en ekspedient. Aflevering gik fint og smertefrit.
  • Anmeldt af: HENRIK ROLAND - July 19, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt klapper og er klart
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - SIXT
  • Kort ventetid og ingen sælger der prøver at "prakke" ekstra forsikring på. Fungerer godt
  • Anmeldt af: COLIN - July 17, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Let og overskuelig bestilling og ikke mindst en god og udførlig beskeivekse af hvad der er med i lejen og hvad der ikke er med. Vigtigt info når du henter bilen
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - HERTZ
  • Meget børnevenlig ekspedient. Man kom simpelhen hurtigere gennem ekspeditionen med børn. Der ud over fin betjennng iøvrigt.
  • Anmeldt af: FLEMMING - July 15, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gode priser. Nem hjemmeside.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - SIXT
  • God og hurtig betjening.
  • Anmeldt af: INGE - July 15, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Overskuelig og nem sammenligning af priser og bilmodeller
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - SIXT
  • Professionel, hurtig og præcis behandling ved afhentning. Ved aflevering af lånebilen blev vi mødt af en særdeles munter og hjælpsom kvindelig medarbejder, som hurtigt hjalp med parkering af lånebilen i de meget smalle p-båse, gennemgang af bilen og gode ønsker for vores videre rejse. Meget positiv oplevelse!!
  • Anmeldt af: IVAN LAURITS - July 14, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtig og imødekommende service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Positiv og venlig service ved både afhentning og aflevering. Fiat Tipo Estate en skøn og rummelig bil at køre i
  • Anmeldt af: JAN - April 16, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God oplevelse, og fin bil til prisen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Hurtig og nem afhentning. Det samme ved aflevering.
  • Anmeldt af: JESPER - February 19, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Når jeg booker en bil med afhentning inde i lufthavnen, forventer jeg ikke at skulle køre 10 min. i bus til en anden terminal.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
Vælg dit bopælsland
close