Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER ITALIEN
Service > Kundeanmeldelse > Italien

Italien: 152 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Italien:
customer review star rating
104
37
8
0
0

Side 1 ud af 8

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: POUL DAVID - February 9, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • siden er enkel at bruge, og priserne er helt ok
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • de er super prof. De pressede heller ikke for ekstra forsikrings køb etc. fik flot upgrade gratis :-)
  • Anmeldt af: JORGEN - January 17, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt forløb som planlagt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Venlig og god betjening.
  • Anmeldt af: JORGEN MEJSEN - November 20, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Samarbejdet virkede godt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Samarbejdet virkede godt.
  • Anmeldt af: LEIF - October 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bestilling forløb helt uproblematisk.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Ventede næsten 3 timer på udlevering af bil!!!!!!! Ekspedienten forslog ændring i bestilling mht. bil og tilrettede udlejningstidsrum på bedste vis. Men 3 timer er meget lang tid.
  • Anmeldt af: PETER MÆRSK - October 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • tilfreds med at auto europe straks nedsatte prisen i forbindelse med nye billigere tilbud end det, jeg havde betalt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • ualmindelig god og venlig service i fiumicino lufthavn både ved ankomst og aflevering af bilen, og en dejlig ren bil til rådighed
  • Anmeldt af: HENNING - October 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har brugt deres service gennem mange år. Fantastisk service og flexibilitet. Alt har bare fungeret. Anbefaler Auto Europe til alle.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - NOLEGGIARE
  • Yderst fleksible. Vi ankom væsentligt senere end beregnet og afleverede bilen før kontorets åbningstid. Ingen problemer. Depositum tilbageført efter 2 hverdage.
  • Anmeldt af: FLEMMING - October 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Reelt selskab - konkurrencedygtig
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Langsomme i sagsbehandling og instruktion
  • Anmeldt af: PARIDE - October 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • U are the best!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • good
  • Anmeldt af: HENRIK O. - October 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og trygt med den store forsikringspakke, som jeg Gudskelov aldrig har haft brug for!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Jeg havde bestilt med fuld- til fuld-tank. Men Locauto bad mig inderligt om jeg ikke ville ta' en fuld- til tom-aftale, hvilket jeg indgik på, da de samtidig gav mig en LANGT større og behagelig bil.Jeg havde 3 uger til at køre tanken tom, så det lykkedes fint! Det viste sig, at de havde brug for at tømme bilernes tanke inden de skulle færges til salg på fastlandet ;-)
  • Anmeldt af: HANS - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem booking og god oversigt. Vi har brugt Auto Europe mange gange og det fungerer altid. Vi fik brug for "Super Cover" da vi lejede bil i maj måned og det fungerede også.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: BRIAN - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tak denne udlejning kørte bare derud ad!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Anmeldt af: CLAUS - September 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtigt og nemt med flere forskellig valgmuligheder.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fik desværre ikke den valgte bilen, men bilen var nu fin og i god stand.
  • Anmeldt af: STEFFEN - September 27, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det bør være hurtigere at få sin lejebil da langt de fleste oplysninger er givet på forhånd, eventuelt en scanning af kørekortet. Men ellers godt tilfreds selvom det halter med rengøring af bilen, der var heller ingen sprinkler væske på bilen.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: KJELD - September 26, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Savner tegning af ekstra chauffør ved bestilling. Bedere henvisning af afhentningssted.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Super, vi kunne vælge mellem forskellige biler.alt ok.
  • Anmeldt af: OVE - September 21, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Der måtte gerne medfølge et kort over afleveringsstedet, meget svært at finde.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Anmeldt af: FRANK GERNER - September 15, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Kunne udlejeren ikke have mine data : hjemadresse, tlf. nr. m.m. så selve udleveringen af nøglen til bilen gik en smule hurtigere. Jeg og flere andre stod i kø længe inden vi opdagede at der var et nummersystem hvilket gav en del problemer mellem dem der stod i køen.. Husk jeres kunder på at de skal trække et nummer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Jeg fik valg mellem 2 biler og fik den Panda som jeg gerne ville have. Så det var bare super godt.
  • Anmeldt af: MICHAEL - September 15, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg er meget tilfreds med at I har en prisgaranti på billeje, da jeg flere gange har været ude for at prisen på billejen falder selvom jeg har booket i god tid og tilbage-betaling af for meget betalt leje kommer altid prompte tilbage på kortet - flot.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Jeg er tilfreds med at vælge Firefly, dels fordi at jeg er vidende om, at selskabet er ejet af Hertz og dels fordi Firefly ikke er helt så pågående for at man ved check-in ikke SKAL tilkøbe forskellige former for forsikrings-ordninger ift eks. Goldcar, som jeg bestemt IKKE vil anbefale nogen selvom de mange gange er billigst.
  • Anmeldt af: LASSE - August 2, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Megået nemt og gnidningsløst!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Hurtigt og effektivt
  • Anmeldt af: PER - August 1, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • det er bare iorden,,,,,
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - MAGGIORE
  • Anmeldt af: NICHOLAS - July 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Good price, good service - and you can alter or cancel without too much hassle.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Huge queue at Rome Central Station, OK service when I finally got served. Car was a 5 minute walk away and I had to wait for it to be cleaned. Otherwise, fine.
Vælg dit bopælsland
close