Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER ITALIEN
Service > Kundeanmeldelse > Italien

Italien: 160 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Italien:
customer review star rating
108
38
8
0
1

Side 1 ud af 8

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: JESPER - February 19, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Når jeg booker en bil med afhentning inde i lufthavnen, forventer jeg ikke at skulle køre 10 min. i bus til en anden terminal.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Anmeldt af: METTE - February 12, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God og rask service ved ændring af fører.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • God og rask service ved afhentning og tilbagelevering af bilen. - Udlejer bør kontrollere væske-stand i vinduesvask beholder, og vise samme til lejer. - Ekstra betaling for bil med vinterdæk i februar findes unfair.
  • Anmeldt af: JESPER - January 30, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Alt fungerede som forventet
  • Anmeldt af: POUL - November 1, 2017
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - B-RENT
  • Alt fungerede fint, både udlevering og aflevering. Vi fik hvad vi forventede
  • Anmeldt af: OVE HOFMAN - October 28, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Dejlig nær lufthavnen og nem at finde, og god service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - DOLLAR
  • Rigtig god service og god til engelsk
  • Anmeldt af: PEDER - October 24, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt forløb problemfrit! God og rummeli bil til en meget rimelig leje.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - NOLEGGIARE
  • Alt forløb problemfrit! God og rummeli bil til en meget rimelig leje.
  • Anmeldt af: LIS - October 23, 2017
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Hurtig og effektiv betjening, både ved afhentning og aflevering.
  • Anmeldt af: AAGE - July 11, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt forløb uden problemer :)2
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - BUCHBINDER
  • Personalet var venligt og vi fik udleveret en spritny Opel insignia til god pris for 14 daget
  • Anmeldt af: POUL DAVID - February 9, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • siden er enkel at bruge, og priserne er helt ok
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • de er super prof. De pressede heller ikke for ekstra forsikrings køb etc. fik flot upgrade gratis :-)
  • Anmeldt af: JORGEN - January 17, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt forløb som planlagt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Venlig og god betjening.
  • Anmeldt af: JORGEN MEJSEN - November 20, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Samarbejdet virkede godt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Samarbejdet virkede godt.
  • Anmeldt af: LEIF - October 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bestilling forløb helt uproblematisk.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Ventede næsten 3 timer på udlevering af bil!!!!!!! Ekspedienten forslog ændring i bestilling mht. bil og tilrettede udlejningstidsrum på bedste vis. Men 3 timer er meget lang tid.
  • Anmeldt af: PETER MÆRSK - October 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • tilfreds med at auto europe straks nedsatte prisen i forbindelse med nye billigere tilbud end det, jeg havde betalt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • ualmindelig god og venlig service i fiumicino lufthavn både ved ankomst og aflevering af bilen, og en dejlig ren bil til rådighed
  • Anmeldt af: HENNING - October 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har brugt deres service gennem mange år. Fantastisk service og flexibilitet. Alt har bare fungeret. Anbefaler Auto Europe til alle.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - NOLEGGIARE
  • Yderst fleksible. Vi ankom væsentligt senere end beregnet og afleverede bilen før kontorets åbningstid. Ingen problemer. Depositum tilbageført efter 2 hverdage.
  • Anmeldt af: FLEMMING - October 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Reelt selskab - konkurrencedygtig
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Langsomme i sagsbehandling og instruktion
  • Anmeldt af: PARIDE - October 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • U are the best!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • good
  • Anmeldt af: HENRIK O. - October 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og trygt med den store forsikringspakke, som jeg Gudskelov aldrig har haft brug for!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Jeg havde bestilt med fuld- til fuld-tank. Men Locauto bad mig inderligt om jeg ikke ville ta' en fuld- til tom-aftale, hvilket jeg indgik på, da de samtidig gav mig en LANGT større og behagelig bil.Jeg havde 3 uger til at køre tanken tom, så det lykkedes fint! Det viste sig, at de havde brug for at tømme bilernes tanke inden de skulle færges til salg på fastlandet ;-)
  • Anmeldt af: HANS - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem booking og god oversigt. Vi har brugt Auto Europe mange gange og det fungerer altid. Vi fik brug for "Super Cover" da vi lejede bil i maj måned og det fungerede også.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: BRIAN - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tak denne udlejning kørte bare derud ad!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - LOCAUTO
  • Anmeldt af: CLAUS - September 28, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtigt og nemt med flere forskellig valgmuligheder.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Fik desværre ikke den valgte bilen, men bilen var nu fin og i god stand.
Vælg dit bopælsland
close