Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER CHANIA

Chania, Grækenland: 16 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Chania:
customer review star rating
11
4
1
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 16

  • Anmeldt af: ANDERS - October 24, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Altid gode priser og ingen problemer ved afhentning hos udlejeren.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Operated by Hertz - fin bil og hurtig udlevering og aflevering
  • Anmeldt af: ALLAN - October 18, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • fint med tilbagebetaling for mindre bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - SURPRICE
  • Første bil gik i stykker, ok med ny levering. Lidt nogle skrammelbiler. Tanken skal være fyldt man bliver snydt hver gang den står på noget andet.
  • Anmeldt af: ERIK BRINK - July 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerer perfekt - ingen problemer
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Søde og venlige folk - alt ok
  • Anmeldt af: BRIAN - July 6, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tilbehør er for dyrt. Selepuder til 68 € Gps navigation 70 € For en uge. Det går ikke!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Det tog lang tid at få bilen.
  • Anmeldt af: PETER - June 1, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det var OK, men lidt skuffende at skulle tilbringe en hel uge i en Hyundai Matrix... Størrelsen svarede til det lovede, men så er alt godt om den bil sagt. Det var annonceret som en Ford Focus "eller lignende" - hvilket jeg ikke opfatter Hyundai som!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Se ovennævnte!
  • Anmeldt af: ERIK BO - May 26, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi havde et stort problem i Chania lufthavn, der var intet skilt med Firefly eller Auto europe, så vi brugte omkring 30 minutter på at finde ud af at vi skulle henvende os hos Hertz, efter hjælp fra nogle svenske rejseguide, vi bookede og betalte netop bilen hjemmefra, så vi kunne undgå for meget ventetid. mvh Erik og Lissa
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Anmeldt af: JESPER - October 22, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Som altid nemt, effektivt og til rimelige priser.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Nem og behagelig pick-up service fra/til lufthavnen. Fin bil og hurtig og god service!
  • Anmeldt af: PETER - September 29, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har prøvet autoeurope i USA 2 gange, og 1 i Grækenland. Fungere perferkt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: ANNE DOTHE - August 26, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg kontaktede Auto Europe telefonisk dan jeg havde forskellige spørgsmål, fik en rigtig fin behandling af Søren ? ved ikke hvad han hed mere.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Det fungerede fint med afhentning i lufthavnen
  • Anmeldt af: ELISABETH - August 25, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gode tilbagemeldinger og vejledninger pr. mail.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Meget venlige og hjælpsomme.
  • Anmeldt af: TONI - August 24, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg anbefaler ofte AE til mine venner - af flere grunde. Altid hurtige tilbagemeldinger og gode priser.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Var selv nødt til at gå bilen efter for flere småskrammer. Fik dog god assistance af den gut, der var på vagt på det tidspunkt - så større var problemet ikke. Var lidt uforstående over for at jeg ikke fik en klar tilkendegivelse af at det reserverede beløb (selvrisiko) ville blive frigivet. Koblingen var noget slidt (72 Mm kørsel på bjergveje..) og gaspedalen hang lidt. Ellers OK bil.
  • Anmeldt af: PETER - August 24, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt, billigt, og god service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Manglende skiltning ved Hertz om det er dem der står for firefly
  • Anmeldt af: KRESTEN - April 15, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg ville gerne have haft besked på, at bilen ikke stod i lufthavnen, men at vi blev kørt frem og tilbage til firma. Det virkede helt fin, men jeg skulle lede efter en person i lufthavnen under enterprice og ikke auto Europa
  • Anmeldt af: SVEN ERIK - October 20, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi havde valgt en Mercedes og fik i stedet tilbudt en gammel Passat. Det var lidt ærgerligt. Det er lidt utrykt, at der i bilens display vises at bilen kræver service. Det tyder på at serviceintervallet ikke er overholdt. Det er ikke den reneste bil jeg har lejet. Rattet var så klistret, at fingerne var svære af få fri.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - AVIS
  • Sørg for at rattet i det mindste er rent og ikke så klistret, at det klæber til fingrene.
  • Anmeldt af: HASSE - June 17, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt som planlagt, ingen problemer. Jeg kan varmt anbefale Auto Europe.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Alt gik som planlagt, ingen problemer.
  • Anmeldt af: JENS - June 14, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • jeg synes, jeg altid har fået en rigtig god behandling af Auto Europe, og bilerne er relativ nye.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Ved biloverdragelse gennemgik vi bilen meget grundigt, og det synes jeg er yderst fornuftigt.
Vælg dit bopælsland
close