Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER ATHEN

Athen, Grækenland: 17 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Athen:
customer review star rating
10
4
3
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 17

  • Anmeldt af: MATHILDE - January 6, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • super fin bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GREEN MOTION
  • Anmeldt af: KENN - November 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt vedr. booking gennem Auto Europe var tilfredsstillende.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Efter kort tids kørsel i den afhentede bil, begyndte advarselslampen for høj kølevands temperatur at lyse. Kørte ind på en tankstation og påfyldte 2.5l. kølervæske!! IKKE i orden. Rystelser i rattet pga. manglende afbalancering af forhjulene!! IKKE i orden. Manglende køling ved brug af aircondition. Der manglede kølemiddel til aircon. anlægget!! Ikke i orden. Vi fik dog refunderet beløbet for køb af kølervæske.
  • Anmeldt af: LUKAS - January 13, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • All good cheap and working, a bit trouble with getting in touch with right customer service agent, but when it worked service was top notch as well.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Very good service, with help, parking at airport. 4th time I have left satisfied
  • Anmeldt af: BJARNE BIRGER - January 4, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gratis co-driver, som det har været tidligere.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Gratis co-driver, som det har været tidligere.
  • Anmeldt af: ALLAN - July 25, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • jeg var generalt godt tilfreds med reservationen, jeg havde dog et ønske om, at få min søn på 24 år på som ekstra chauffør, hvilket ikke skulle være noget problem, da Enterprise lejer biler ud til alle mellem 23 og 75 år iflg. reservationen. Det kunne bare ikke lade sig gøre ved skranken, iflg. udlejeren skulle man være min. 25 år for at kør denne bil, så vi måtte nøjes med en chauffør.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • hurtig ekspedition i lufthavnen, desværre var udlejer ikke fleksibel vedr. chauffører under 25 ikke må køre en bil med 1,6l motor og kunne ikke finde en bil med mindre motor, som ellers havde været en mulighed. Iflg. reservationen kunne alle mellem 23 og 75 år køre deres biler.
  • Anmeldt af: KRISTIAN HARTVIG - July 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Auto Europe booking procedure worked as usual fine.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Through my work I rent many cars in many different countries but I have never experienced a more unfriendly and less service mi nded staff than at at ENTERPRISE car rental in Athens airport. Upon picking up our car we were told that that the car would not be delivered with full tank. We naturally objected as the rental was for full-full. In the light of the situation in Greece the situation was very unpleasent. ENTERPRISE staff just told us that in case we would not accept their terms they would terminate the rental! Standing 6 people starting a holiday thats the last you want to hear. After a heated discussion they accepted to fill petrol onto the car. ENTERPRISE normally deliver fine service but I will never recommend ENTERPRISE in Athens
  • Anmeldt af: OLE MÆRSK - June 24, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi langtidslejer bil i Athen 2 gange om året ca. 1 måned ad gangen, da vi har bolig på Peloponnes. Det ville være en fordel, hvis vi kunne få tilbud til lavere pris med kilometerbegrænsning, da bilen står stille på vores adresse uden kørsel en stor del af perioden.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Det er en stor fordel, at Enterprise har kontor i selve lufthavnsbygningen. Hurtig og venlig betjening ved såvel ankomst som afrejse.
  • Anmeldt af: IB IVAR - May 16, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Så fint ukompliceret at hente og aflevere. I vil have os som kunde fortsat, da vi ofte rejser til Grækenland. Vh Bodil Dahl
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: HENRIK - April 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget lav pris og velfungerende bil. Bilen var dog ikke vasket ved afhentning.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Nemt at bestille. Meget billigt. Bilen var dog ikke vasket ved afhentning.
  • Anmeldt af: KIM - January 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vi kommer ofte, 3-4 gange om året og det gør resten af familien også. Alt virker jo ok!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Det fungerer ok og vi kender dem jo!
  • Anmeldt af: PETER - November 1, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fin service hele vejen igennem.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Fin service hele vejen igennem.
  • Anmeldt af: JOHN - July 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • I jeres tilbud var der ikke nævnt noget om brændstof politik. Jeg opdagede i sidste øjeblik at tanken var ved at være tom. Men jeg burde jo selvfølgelig have været opmærksom på det da jeg hentede bilen. Men jeg betalte jo heller ikke for en fuld tank. Så det var nok mest min egen manglende opmærksomhed. Så alt virkede perfekt og bilen en Nissan var helt i orden.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: BJARNE - October 21, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg finder det urimeligt, at jeg skal betale ekstra for en yderligere chauffør, da dette ikke er forbundet med ekstra udgifter for jer eller National.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Jeg finder det urimeligt, at jeg skal betale ekstra for en yderligere chauffør, da dette ikke er forbundet med ekstra udgifter for jer eller National.
  • Anmeldt af: ATHANASIOS - May 26, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Meget fin sevice, og meget meget dejligt med den gratis opgradering :-) Og vi fik en helt ny bil :-) Mange tak.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Anmeldt af: LARS FLENG - March 18, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Dejligt at kunne overskue priser og biler
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Udlejningspersonalet var meget venlige og hurtige til at ekspedere.
  • Anmeldt af: BJARNE - February 18, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • God hjemmeside. Nemt at bestille. Gode priser.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Kundevenlige. God service. Gode biler.
  • Anmeldt af: JAN HØJBJERG - November 28, 2012
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Har enkelte gange lejet hos andre, men er ikke så tilfreds med f.eks. Hertz. Vil meget gerne leje hos jer. Altid god service. Ville gerne have en rabatordning. Vi lejer 3-4 gange om året i Athens Lufthavn gennem jer, i 6-8 uger per år og for fremtiden gerne mere, da vi planlægger at stoppe med at arbejde i løbet af et års tid. Vh Jan Olesen og Pia Vogn
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service
  • Se kommentar ovenfor. Har tidligere haft problemer med en meget uvenlig og vrangvillig medarbejder, men ham har vi ikke set det sidste års tid. Ellers altid venlig og imødekommende betjening.
Vælg dit bopælsland
close