Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER GRÆKENLAND
Service > Kundeanmeldelse > Grækenland

Grækenland: 58 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Grækenland:
customer review star rating
33
20
5
0
0

Side 1 ud af 3

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: JENS KRISTIAN - October 15, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hjemmesiden fungerer meget fint. Let og overskuelig sammenligning af priser. Det udlejningsfirma jeg først havde valgt kunne ikke levere, men I fandt hurtigt en anden leverandør der kunne levere en bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GREEN MOTION
  • Hurtig udlevering og aflevering af bilen. Fin gennemgang af bilen ved udleverig
  • Anmeldt af: MATHILDE - January 6, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • super fin bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - GREEN MOTION
  • Anmeldt af: KENN - November 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt vedr. booking gennem Auto Europe var tilfredsstillende.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Efter kort tids kørsel i den afhentede bil, begyndte advarselslampen for høj kølevands temperatur at lyse. Kørte ind på en tankstation og påfyldte 2.5l. kølervæske!! IKKE i orden. Rystelser i rattet pga. manglende afbalancering af forhjulene!! IKKE i orden. Manglende køling ved brug af aircondition. Der manglede kølemiddel til aircon. anlægget!! Ikke i orden. Vi fik dog refunderet beløbet for køb af kølervæske.
  • Anmeldt af: PETER - October 26, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ønskeligt med flere tilbud, hvor ekstra fører er includeret. For høj pris ved betaling for ekstra fører.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Ønskeligt med tilbud, hvor ekstra fører er includeret. I øvrigt god og smilende betjening. Var meget tilfreds med, at man ved tilbageleveringen straks fik tjekket bilen - og med OK på lånedokumentet.
  • Anmeldt af: ANDERS - October 24, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Altid gode priser og ingen problemer ved afhentning hos udlejeren.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Operated by Hertz - fin bil og hurtig udlevering og aflevering
  • Anmeldt af: ALLAN - October 18, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • fint med tilbagebetaling for mindre bil.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - SURPRICE
  • Første bil gik i stykker, ok med ny levering. Lidt nogle skrammelbiler. Tanken skal være fyldt man bliver snydt hver gang den står på noget andet.
  • Anmeldt af: JETTE SCHOU - September 30, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg var ikke klar over at vi kunne få bilen ved lufthavnen, så vi gik 500 med kufferter hen til udlejningsstedet. Vi ventede til der kom en meget venlig man med bilen. Jeg vil anbefale at man skriver hvor man modtager bilen. Vi fik god og venlig betjening og vejledning.,
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - SURPRICE
  • Vi fik en god og venlig modtagelse og gennemgik bilen. Vi fik en god vejforklaring samt et kort og tlf.nr. Som vi kunne ringe til hvis der var problemer. Vi fik at vide at vi kunne ringe når vi skulle aflevere bilen ved lufthavnen, hvor vi blev mødt at en venlig mand, der Modtog bilen der, så vi kunne gå lige ind i lufthavnen med vores kufferter.
  • Anmeldt af: KJELD OLAV - August 10, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super service fra Enterprise (meget bedre end seneste hos "Surprise"), men bilernes kvalitet på de græske øer er bare generelt dårlige.....ærgerligt, men skal ikke have lov at ødelægge en god ferie
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Venlig og imødekommende modtagelse - gode oplysninger om emsige parkeringsregler på Samos (i Samos by) - fin service ved tilbagelevering af bilen :0)
  • Anmeldt af: LUKAS - January 13, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • All good cheap and working, a bit trouble with getting in touch with right customer service agent, but when it worked service was top notch as well.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Very good service, with help, parking at airport. 4th time I have left satisfied
  • Anmeldt af: BJARNE BIRGER - January 4, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Gratis co-driver, som det har været tidligere.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Gratis co-driver, som det har været tidligere.
  • Anmeldt af: TORBEN STEEN - September 6, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Afhentning var bestilt til afh. i Samos by downtown, men iflg. stedet der stod den i Phythagorion, men de hentede den da, fint.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Anmeldt af: KIM NYBORG - August 10, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt i sin skønneste orden :-)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Alt i sin skønneste orden :-)
  • Anmeldt af: ERNST - August 2, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nem overskuelig hjemmeside men når man bevidst går efter et firma med fuldtankprincippet er det øv at få en bil med kvart tank
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - THRIFTY
  • Kontrakten lød på fuld tank men vi fik en bil med kvart tank fordi det var så tidligt," Vi har ikke nået at fylde benzin på".....afhentningstidspunkt var kl 11
  • Anmeldt af: SOREN - July 30, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Professionel god troværdig hjemmeside og service. Dog fik jeg aldrig bekræftelse på mit køb af ekstra forsikring - refundable excess EU9298238-1 og online voucheren blev ved med at indeholde rød tekst "Not valid for pick up until confirmed". D.v.s. reelt viste jeg ikek om jeg var merforsikret.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Bilen virkede meget slidt og havde rigtig mange buler! Det var ikke til at se om udlejer fik alle buler krydset af på lejekontrakten. Det var ikke betryggende, men der var dog ingen problemer ved returnering af bilen.
  • Anmeldt af: ERIK BRINK - July 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerer perfekt - ingen problemer
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Søde og venlige folk - alt ok
  • Anmeldt af: MICHAEL WILKEN - July 26, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • It's easy to find a good deal on car rental using AutoEurope all around the world. However I would like to have a list of potential cars you can get in each category, as it is sometimes difficult to know whether you have been downgraded.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • The car was delivered almost empty (fuel) and the car was very old (+100.000 km) and had a number of minor defects like sidemirrors that was very hard to adjust and other similar defects.
  • Anmeldt af: ALLAN - July 25, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • jeg var generalt godt tilfreds med reservationen, jeg havde dog et ønske om, at få min søn på 24 år på som ekstra chauffør, hvilket ikke skulle være noget problem, da Enterprise lejer biler ud til alle mellem 23 og 75 år iflg. reservationen. Det kunne bare ikke lade sig gøre ved skranken, iflg. udlejeren skulle man være min. 25 år for at kør denne bil, så vi måtte nøjes med en chauffør.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • hurtig ekspedition i lufthavnen, desværre var udlejer ikke fleksibel vedr. chauffører under 25 ikke må køre en bil med 1,6l motor og kunne ikke finde en bil med mindre motor, som ellers havde været en mulighed. Iflg. reservationen kunne alle mellem 23 og 75 år køre deres biler.
  • Anmeldt af: BØRGE - July 22, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bilen manglede: diverse håndtager indvendigt. Aircondition virkede kun når blæser var stillet på 4. Herudover kan jeg ikke beklage mig om service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Uproblematisk og meget venligt.
  • Anmeldt af: TRINE - July 15, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det var relativt problemfrit
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Bilen var gammel, mindre end forventet og ikke særlig komfortabel.
  • Anmeldt af: KRISTIAN HARTVIG - July 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Auto Europe booking procedure worked as usual fine.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Through my work I rent many cars in many different countries but I have never experienced a more unfriendly and less service mi nded staff than at at ENTERPRISE car rental in Athens airport. Upon picking up our car we were told that that the car would not be delivered with full tank. We naturally objected as the rental was for full-full. In the light of the situation in Greece the situation was very unpleasent. ENTERPRISE staff just told us that in case we would not accept their terms they would terminate the rental! Standing 6 people starting a holiday thats the last you want to hear. After a heated discussion they accepted to fill petrol onto the car. ENTERPRISE normally deliver fine service but I will never recommend ENTERPRISE in Athens
Vælg dit bopælsland
close