Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER PARIS

Paris, Frankrig: 9 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Paris:
customer review star rating
5
4
0
0
0

Side 1 ud af 1

Vis resultater 1 til 9

  • Anmeldt af: MOHAMMAD - January 18, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg anbefaler alle at booke deres bil igennem Auto europa, fordi det er nemt, billigt og hurtigt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Meget nemt og hurtigt
  • Anmeldt af: BRIAN - July 19, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det tog lidt tid at komme igennem på telefonen og lidt kompliceret at rykke afhentningstidspunktet 30 min. Men ellers rigtig god service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Det var lidt kompliceret og temmelig tidskrævende at ændre navn på fører, men heldigvis var det uden ekstra omkostninger. Men ellers god service og vi fik en større bil end den som var booket.
  • Anmeldt af: BRITTON - May 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtigt og nemt. Ingen problemer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • God betjening og hurtigt udlevering.
  • Anmeldt af: MICHAEL - March 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg er meget glad for at udvalget af lejebiler er så bredt, at det også omfatter leje med fuld/fuld tank, så man ikke skal betale for meget for en tankfuld og logistikgebyrer. Når jeg har printet voucheren fra Autoeurope mangler denne oplysning dog på voucheren så man ikke er i tvivl om det man bestilte.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Jeg fik udleveret en spritny bil, Toyota Verso, så jeg kan ikke klage. Kun over at jeg ikke fik udleveret en kvittering på aflevering af bilen af medarbejderen fra udlejningsfirmaet, som gennemgik bilen sammen med mig og ikke fandt skader eller noget at bemærke på bilen. I øvrigt håber jeg at reservationen på 850 Euro selvrisiko omg. bliver slettet på mit kreditkort.
  • Anmeldt af: LARS - March 25, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Bruger næsten altid Auto Europe når jeg skal leje bil. Her finder jeg altid det billigste alternativ ved leje i udlandet.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Hurtig og god service. Blev opgraderet til en større bil, hvilket var rigtig rart :)
  • Anmeldt af: OLE - June 4, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ikke godt, at det ikke på vores papirer stod på andet sprog end dansk en ekstra kører var inkluderet i prisen
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Meget venlig og servicemindede! Selvom det som skrevet ikke fremgik på fransk eller engelsk at anden kører var inkluderet i prisen gav dette ikke anledning til problemer!
  • Anmeldt af: PALLE - May 20, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • enterprice CITRE er et low cost firma... kun en person til at betjene.. tog 1 time at leje bilen....
  • Anmeldt af: JAKOB - January 27, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • ok med flere tilbud fra forskellige firmaer
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Udleveret bil var en gammel Opel Merriva - med sløv benzinmoter. Møgspand...!! En lejebil skal være i orden, og ikke en gammel ridset bil med 45.000 km
  • Anmeldt af: CARSTEN - June 17, 2013
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er altid en fornøjelse at booke via AutoEurope, har altid fået den nødvendig hjælp + alt kører på skinner.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - NATIONAL
  • Fik større bil end forventet og booket. Er meget tilfreds med den nye Yaris vi kørte rundt i. Europcar var meget fleksible og imødekommende, da vi skulle have ændret ekstra-chaufføren.
Vælg dit bopælsland
close