Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER NICE

Nice, Frankrig: 58 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Nice:
customer review star rating
44
12
0
1
0

Side 1 ud af 3

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: LEIF - October 27, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Super service, flinke hjælper.👍🏻👍🏻
  • Anmeldt af: EJNER - October 24, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alle vi var i kontakt med var super motiverede og service- minede, alt var helt perfekt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Som nævnt ovenfor
  • Anmeldt af: NIELS KRARUP - October 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fik fantastisk service hos udlejeren i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Alamo by Entreprice fulgte op på udlejningen med en telefonsamtale. Fantastisk positiv service.
  • Anmeldt af: JYTTE - October 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Altid tilfreds når jeg lejer hos autoeurope.Bliver der problemer er det nemt at komme i kontakt med autoeurope,og en god pris.Firefly i Nice Ret venligst voucher ang. Firefly placering i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Oplysninger på voucher ang. afhentning/aflevering i Nice er ikke korrekte.kontor /afhentning/aflevering er nu samme sted uden for terminal 2.God løsning!.meget nemt at komme i kontakt med personale.God rute anvisning ved aflevering.Fik næsten ny Ford Fiesta (5000 km.
  • Anmeldt af: ERIC - August 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super med seperate skranker til kundebetjening
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: JENNY ELNEGAARD - July 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Udmærket
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Udmærket
  • Anmeldt af: SVEND - July 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tilfreds 👍
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Dejlig hurtig ekspedition. Men nu var det jo også en onsdag formiddag. !?
  • Anmeldt af: MUSTAFA VAKUR - February 23, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Every ting has worked, perfectly.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • I am very stasfied with the service I have received from the ALAMO.
  • Anmeldt af: MIKAEL - September 2, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Simplere/billigere selvrisikoforsikring.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • De (Alamo/Enterprise) leverer klart den bedste service i Nice lufthavn. Hver gang !
  • Anmeldt af: JØRGEN - August 30, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt, yderst tilfreds
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Utrolig venlig personale, højt service niveau
  • Anmeldt af: LASSE - July 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Godt og effektivt system. Priserne er ved at blive noget pebrede i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Fin bil. God service.
  • Anmeldt af: OVE BENT - May 18, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg er udmærket tilfreds med Auto Europe og Citer/Enterprise.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Se tidligere bemærkning
  • Anmeldt af: SUSIE - April 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Lejer hos Citer de giver den allerbedste service😄 Måske kunne man, når man lejer bil det samme sted 2-3 gange årligt få nogle "rabatpoint". Hilsen Susie Weinreich
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Yderst tilfreds super service og vejledning
  • Anmeldt af: KIRSTEN - March 24, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fremhæv navnet CITER på voucher, således at man ikke forledes til at henvende sig hos EUROPCAR (samme placering af kontor og navnelighed med AUTO EUROPE)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Meget venlig modtagelse ved skranken. Hurtig udfærdigelse af kontrakt. Nogen ventetid i kælder for udlevering af bil. Vi så kun en ansat og skiltning kunne være bedre.
  • Anmeldt af: ULRIK - February 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Mange danske flyver til NICE i Dec, jan og febr for at stå på ski i Limone (ca 70 km fra NICE) - Sørg for vinterdæk på de biler i den periode. Sommerdæk og snekæder er ikke den optimale løsning - besværligt !
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Anmeldt af: KLAVS - February 1, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Ganske uproblematisk - også da jeg skulle ændre bookingen til at starte tidligere endt først antaget.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Overordentlig venlig og imødekommende personale!
  • Anmeldt af: LASSE - January 27, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og prismæssigt ok. Godt med fri afbestilling.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Service og bil var denne gang helt i top.
  • Anmeldt af: POUL - January 20, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede efter forventningerne
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Anmeldt af: TIMMY - December 30, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Stor tak til Emma for høflig betjening ved udlevering af lejebil
  • Anmeldt af: GERT - November 3, 2014
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Fantastisk service! Vi blev opgraderet og fik tillægsydelser uden beregning. Meget, meget stor ros fra os.
Vælg dit bopælsland
close