Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER NICE

Nice, Frankrig: 63 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Nice:
customer review star rating
48
12
0
1
0

Side 1 ud af 4

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: MIKAEL - March 1, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det ville være godt, hvis man kunne have en profil, så man ikke skal indtaste oplysninger, hver gang man booker. Vi booker næsten altid på samme destination og bruger de samme kreditkort.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Altid super service inkl. gode biler.
  • Anmeldt af: CASPER - February 19, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Helt fantastisk service både ved afhentning, telefonisk opfølgning i løbet af lejeperioden samt ved aflevering
  • Anmeldt af: CLAUS - February 4, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det hele har været helt fint. Med hensyn til udlevering af bilen, er det jo altid bedst, når man nu har bestilt den i lufthavnen, at man ikke skal ud og køre i bus for at få bilen? - det vil være rart at vide på forhånd, hvor kontoret er og hvor bilerne befinder sig. Det er så også besynderligt, at det altid er en anden bil man får tilbudt på stedet, end den man har bestilt hjemmefra? Denne gang var det et ok skift tror jeg.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Det hele har været helt fint. Med hensyn til udlevering af bilen, er det jo altid bedst, når man nu har bestilt den i lufthavnen, at man ikke skal ud og køre i bus for at få bilen? - det vil være rart at vide på forhånd, hvor kontoret er og hvor bilerne befinder sig. Det er så også besynderligt, at det altid er en anden bil man får tilbudt på stedet, end den man har bestilt hjemmefra? Denne gang var det et ok skift tror jeg.
  • Anmeldt af: JACOB DAA - October 25, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Alt fungerede super fint med Alamo - god bil, god service ifm. udlevering og tilbagelevering af bilen
  • Anmeldt af: JAN - October 19, 2017
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Stor hjælpsomhed, da vi havde glemt pung i bilen ved aflevering. Mere aktive medarbejdere både ved udlevering og aflevering end ofte oplevet hos andre selskaber.
  • Anmeldt af: LEIF - October 27, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Super service, flinke hjælper.👍🏻👍🏻
  • Anmeldt af: EJNER - October 24, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alle vi var i kontakt med var super motiverede og service- minede, alt var helt perfekt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Som nævnt ovenfor
  • Anmeldt af: NIELS KRARUP - October 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fik fantastisk service hos udlejeren i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Alamo by Entreprice fulgte op på udlejningen med en telefonsamtale. Fantastisk positiv service.
  • Anmeldt af: JYTTE - October 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Altid tilfreds når jeg lejer hos autoeurope.Bliver der problemer er det nemt at komme i kontakt med autoeurope,og en god pris.Firefly i Nice Ret venligst voucher ang. Firefly placering i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Oplysninger på voucher ang. afhentning/aflevering i Nice er ikke korrekte.kontor /afhentning/aflevering er nu samme sted uden for terminal 2.God løsning!.meget nemt at komme i kontakt med personale.God rute anvisning ved aflevering.Fik næsten ny Ford Fiesta (5000 km.
  • Anmeldt af: ERIC - August 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super med seperate skranker til kundebetjening
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: JENNY ELNEGAARD - July 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Udmærket
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Udmærket
  • Anmeldt af: SVEND - July 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tilfreds 👍
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Dejlig hurtig ekspedition. Men nu var det jo også en onsdag formiddag. !?
  • Anmeldt af: MUSTAFA VAKUR - February 23, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Every ting has worked, perfectly.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • I am very stasfied with the service I have received from the ALAMO.
  • Anmeldt af: MIKAEL - September 2, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Simplere/billigere selvrisikoforsikring.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • De (Alamo/Enterprise) leverer klart den bedste service i Nice lufthavn. Hver gang !
  • Anmeldt af: JØRGEN - August 30, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt, yderst tilfreds
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Utrolig venlig personale, højt service niveau
  • Anmeldt af: LASSE - July 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Godt og effektivt system. Priserne er ved at blive noget pebrede i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Fin bil. God service.
  • Anmeldt af: OVE BENT - May 18, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg er udmærket tilfreds med Auto Europe og Citer/Enterprise.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Se tidligere bemærkning
  • Anmeldt af: SUSIE - April 12, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Lejer hos Citer de giver den allerbedste service😄 Måske kunne man, når man lejer bil det samme sted 2-3 gange årligt få nogle "rabatpoint". Hilsen Susie Weinreich
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Yderst tilfreds super service og vejledning
  • Anmeldt af: KIRSTEN - March 24, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fremhæv navnet CITER på voucher, således at man ikke forledes til at henvende sig hos EUROPCAR (samme placering af kontor og navnelighed med AUTO EUROPE)
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Meget venlig modtagelse ved skranken. Hurtig udfærdigelse af kontrakt. Nogen ventetid i kælder for udlevering af bil. Vi så kun en ansat og skiltning kunne være bedre.
  • Anmeldt af: ULRIK - February 11, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Mange danske flyver til NICE i Dec, jan og febr for at stå på ski i Limone (ca 70 km fra NICE) - Sørg for vinterdæk på de biler i den periode. Sommerdæk og snekæder er ikke den optimale løsning - besværligt !
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
Vælg dit bopælsland
close