Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER FRANKRIG
Service > Kundeanmeldelse > Frankrig

Frankrig: 104 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Frankrig:
customer review star rating
72
27
1
1
0

Side 1 ud af 6

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: MIKAEL - March 1, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det ville være godt, hvis man kunne have en profil, så man ikke skal indtaste oplysninger, hver gang man booker. Vi booker næsten altid på samme destination og bruger de samme kreditkort.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Altid super service inkl. gode biler.
  • Anmeldt af: LENE JOSEFINE - February 24, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • En valgfri tillægs forsikring i samarbejdede med fx. allianz-assistance, der tilbyder en selvrisiko forsikring, ville øge trygheden.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Sprit ny bil, valgfri farve og en bagatelgrænse for mindre skader, ridser og buler. Det mest imødekommende og venlige personale vi nogensinde har mødt i et udlejningsfirma.
  • Anmeldt af: CASPER - February 19, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Helt fantastisk service både ved afhentning, telefonisk opfølgning i løbet af lejeperioden samt ved aflevering
  • Anmeldt af: LARS ERIK RUGER - February 13, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - RHODIUM
  • Efterlader indtrykket af en discount udbyder. Bilen ikke ordentligt rengjort - placering ude under åben himmel. Venligt personale. Attraktiv pris.
  • Anmeldt af: CLAUS - February 4, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det hele har været helt fint. Med hensyn til udlevering af bilen, er det jo altid bedst, når man nu har bestilt den i lufthavnen, at man ikke skal ud og køre i bus for at få bilen? - det vil være rart at vide på forhånd, hvor kontoret er og hvor bilerne befinder sig. Det er så også besynderligt, at det altid er en anden bil man får tilbudt på stedet, end den man har bestilt hjemmefra? Denne gang var det et ok skift tror jeg.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Det hele har været helt fint. Med hensyn til udlevering af bilen, er det jo altid bedst, når man nu har bestilt den i lufthavnen, at man ikke skal ud og køre i bus for at få bilen? - det vil være rart at vide på forhånd, hvor kontoret er og hvor bilerne befinder sig. Det er så også besynderligt, at det altid er en anden bil man får tilbudt på stedet, end den man har bestilt hjemmefra? Denne gang var det et ok skift tror jeg.
  • Anmeldt af: KURT SOENDERGAARD - January 11, 2018
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • da vi skulle aflevere bilen, gik begge mænd nede i P-kælderen men ringede til desken og kom op med nøglen, men fik ikke gennemgået bilen med nogen, det ville jeg gerne have gjort, når der nu ikke var noget galt med den!
  • Anmeldt af: NINA GERSTRÏ¿½M - December 3, 2017
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Personalet var umådelig venlige og servicemindede. Med forbehold for endelig afregning, er de til topkarakter
  • Anmeldt af: JACOB DAA - October 25, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alt fungerede perfekt
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Alt fungerede super fint med Alamo - god bil, god service ifm. udlevering og tilbagelevering af bilen
  • Anmeldt af: JAN - October 19, 2017
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ENTERPRISE
  • Stor hjælpsomhed, da vi havde glemt pung i bilen ved aflevering. Mere aktive medarbejdere både ved udlevering og aflevering end ofte oplevet hos andre selskaber.
  • Anmeldt af: MOHAMMAD - January 18, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg anbefaler alle at booke deres bil igennem Auto europa, fordi det er nemt, billigt og hurtigt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Meget nemt og hurtigt
  • Anmeldt af: LEIF - October 27, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Super service, flinke hjælper.👍🏻👍🏻
  • Anmeldt af: EJNER - October 24, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alle vi var i kontakt med var super motiverede og service- minede, alt var helt perfekt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Som nævnt ovenfor
  • Anmeldt af: NIELS KRARUP - October 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fik fantastisk service hos udlejeren i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Alamo by Entreprice fulgte op på udlejningen med en telefonsamtale. Fantastisk positiv service.
  • Anmeldt af: JYTTE - October 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Altid tilfreds når jeg lejer hos autoeurope.Bliver der problemer er det nemt at komme i kontakt med autoeurope,og en god pris.Firefly i Nice Ret venligst voucher ang. Firefly placering i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Oplysninger på voucher ang. afhentning/aflevering i Nice er ikke korrekte.kontor /afhentning/aflevering er nu samme sted uden for terminal 2.God løsning!.meget nemt at komme i kontakt med personale.God rute anvisning ved aflevering.Fik næsten ny Ford Fiesta (5000 km.
  • Anmeldt af: CLAUS - September 17, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og overskueligt, super med opfølgende email, om betingelserne og hvad du kan forvente og hvad du kan forvente sker ved udlejer, og at du ikke behøver at køber mere forsikring hos udlejre.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Super behandling, mangler dog at få en kvittering fra modtager af bilen.
  • Anmeldt af: ERIC - August 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super med seperate skranker til kundebetjening
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: CASPER BØJE - August 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Udlevering i Bordeaux tog meget lang tid Aflevering var hurtig og effektiv
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Anmeldt af: ORLA VEST - August 2, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Når man har tegnet fuld forsikring på bilen, virker det lidt bøvlet at personalet vil have en til at tegne en forsikring for ikke at "blokke" beløbet til selvrisiko. Men ellers let at leje osv. alt gik godt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Samme som ovenfor. Dejligt at der er personale på pladsen både når kan skal have bilen, men også når vi skulle aflevere den igen. Dejligt.
  • Anmeldt af: JENS ERIK - July 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det fungerede helt som ønsket!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Fin fin service og relevante informationer
  • Anmeldt af: MARTIN - July 25, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er et problem, generelt, at forsikringsforholdene mellem Auto Europe og udlejere ikke er afstemt. Hvis man f.eks. lejer en bil med forsikring og Super Cover, så accepteres dette ikke hos nogen udlejere, de presser altid og bliver til tider ubehagelige.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
Vælg dit bopælsland
close