Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

  • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

    Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
  • INTET KREDITKORTGEBYR

    Gode tilbud og prisgaranti
  • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

    Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
  • Afhentnings destination:
    Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
  • Afhentnings destination:
    Indtast venligst en afhentnings destination
  • Afleverings destination:
    Indtast venligst en afleverings destination
  • Dateoer:
    Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
  • Rejs til Østeuropa:
    Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
  • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
  • Førers alder.:
    Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
KUNDEKOMMENTARER FRANKRIG
Service > Kundeanmeldelse > Frankrig

Frankrig: 95 Anmeldelser Tilgængelig

Gennemsnitlig bedømmelse af Frankrig:
customer review star rating
66
26
1
1
0

Side 1 ud af 5

Vis resultater 1 til 20

  • Anmeldt af: MOHAMMAD - January 18, 2017
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Jeg anbefaler alle at booke deres bil igennem Auto europa, fordi det er nemt, billigt og hurtigt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Meget nemt og hurtigt
  • Anmeldt af: LEIF - October 27, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Super service, flinke hjælper.👍🏻👍🏻
  • Anmeldt af: EJNER - October 24, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Alle vi var i kontakt med var super motiverede og service- minede, alt var helt perfekt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Som nævnt ovenfor
  • Anmeldt af: NIELS KRARUP - October 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Fik fantastisk service hos udlejeren i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Alamo by Entreprice fulgte op på udlejningen med en telefonsamtale. Fantastisk positiv service.
  • Anmeldt af: JYTTE - October 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Altid tilfreds når jeg lejer hos autoeurope.Bliver der problemer er det nemt at komme i kontakt med autoeurope,og en god pris.Firefly i Nice Ret venligst voucher ang. Firefly placering i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Oplysninger på voucher ang. afhentning/aflevering i Nice er ikke korrekte.kontor /afhentning/aflevering er nu samme sted uden for terminal 2.God løsning!.meget nemt at komme i kontakt med personale.God rute anvisning ved aflevering.Fik næsten ny Ford Fiesta (5000 km.
  • Anmeldt af: CLAUS - September 17, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Nemt og overskueligt, super med opfølgende email, om betingelserne og hvad du kan forvente og hvad du kan forvente sker ved udlejer, og at du ikke behøver at køber mere forsikring hos udlejre.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Super behandling, mangler dog at få en kvittering fra modtager af bilen.
  • Anmeldt af: ERIC - August 8, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Super med seperate skranker til kundebetjening
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Anmeldt af: CASPER BØJE - August 3, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Udlevering i Bordeaux tog meget lang tid Aflevering var hurtig og effektiv
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Anmeldt af: ORLA VEST - August 2, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Når man har tegnet fuld forsikring på bilen, virker det lidt bøvlet at personalet vil have en til at tegne en forsikring for ikke at "blokke" beløbet til selvrisiko. Men ellers let at leje osv. alt gik godt.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Samme som ovenfor. Dejligt at der er personale på pladsen både når kan skal have bilen, men også når vi skulle aflevere den igen. Dejligt.
  • Anmeldt af: JENS ERIK - July 31, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det fungerede helt som ønsket!
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • Fin fin service og relevante informationer
  • Anmeldt af: MARTIN - July 25, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er et problem, generelt, at forsikringsforholdene mellem Auto Europe og udlejere ikke er afstemt. Hvis man f.eks. lejer en bil med forsikring og Super Cover, så accepteres dette ikke hos nogen udlejere, de presser altid og bliver til tider ubehagelige.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Anmeldt af: BRIAN - July 19, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det tog lidt tid at komme igennem på telefonen og lidt kompliceret at rykke afhentningstidspunktet 30 min. Men ellers rigtig god service.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Det var lidt kompliceret og temmelig tidskrævende at ændre navn på fører, men heldigvis var det uden ekstra omkostninger. Men ellers god service og vi fik en større bil end den som var booket.
  • Anmeldt af: JENNY ELNEGAARD - July 12, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Udmærket
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Udmærket
  • Anmeldt af: SVEND - July 6, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Tilfreds 👍
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • Dejlig hurtig ekspedition. Men nu var det jo også en onsdag formiddag. !?
  • Anmeldt af: MUSTAFA VAKUR - February 23, 2016
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Every ting has worked, perfectly.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • I am very stasfied with the service I have received from the ALAMO.
  • Anmeldt af: MIKAEL - September 2, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Simplere/billigere selvrisikoforsikring.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • De (Alamo/Enterprise) leverer klart den bedste service i Nice lufthavn. Hver gang !
  • Anmeldt af: JØRGEN - August 30, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Perfekt, yderst tilfreds
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - ALAMO BY ENT
  • Utrolig venlig personale, højt service niveau
  • Anmeldt af: LASSE - July 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Godt og effektivt system. Priserne er ved at blive noget pebrede i Nice.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - CITER
  • Fin bil. God service.
  • Anmeldt af: SHILA - July 20, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Det er nogle fine biler man kan få udleveret... Vi fik en bil, hvor den ene bagskærm var helt smadret... Og en stor bule i bag kofangeren... Det er utroligt at det ikke bliver lavet...
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - KEDDY
  • De skal lære at snakke engelsk!!!! Og når man aflevere bilen og den bliver tilset med skader, kunne det være rart at man fik en kvittering at det hele er iorden med bilen... Det mangler der 😊
  • Anmeldt af: BRITTON - May 29, 2015
  • Vedrørende Auto Europes service
  • Hurtigt og nemt. Ingen problemer.
  • Vedrørende det lokale biludlejningsfirmas service - FIREFLY
  • God betjening og hurtigt udlevering.
Vælg dit bopælsland
close