Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Overlev vinteren

Overlev vinteren med Auto Europe

Sommeren er fortid og endnu en vinter venter lige om hjørnet. Selvom der er mennesker blandt os som ikke kan vente på at denne årstid skal begynde, er der også dem som ikke kan bære tanken om at skulle igennem endnu en kold vinter. Kulden, de nøgne træer og mangel på dagslys får folk til at løbe hjem og skrue op for varmen, mens de tæller ned til foråret. Men der er håb! Der er steder i verden som bader i sollys og varme. Denne infografik informere om, hvor du kan slippe for vinteren!

 

Auto Europe tilbyder biludlejning verden over. Dette betyder du kan vælge mellem mere end 20.000 afhentningssteder i over 150 lande. Ønsker du at tilbringe din vinter i luksus? Så vælg vores eksklusive, luksusbiludlejning. Book via vores hjemmeside eller kontakt vores reservations team.

 

Drømmer du om hvide sandstrande, blåt havvand og solens varme stråler? Denne infografik giver dig viden om, hvor du undgår kulde, regn og sne i løbet af vintermånederne. Bliv inspireret med vores infografik - for en flottere og mere detaljeret beskrivelse, klik da på nedestående billede! 

 

Infografik: Overlev vinteren

 

 

1. Florida - gennemsnitlig vandtemperatur 24°C

Der er en grund til denne amerikanske stat bliver kaldt "Solskinsstaten". Tempuraturerne sidst på året er mere end behagelige og risikoen for regn eller orkaner er lavere end om sommeren. Lej en bil så du kan tage til Everglades, Miami og Orlando. 

 

 Dubai havtemperatur 23°2. Dubai - gennemsnitlig vandtemperatur 23°C

Tag til Dubai og få den optimale følelse af sommer. Om sommeren er temperaturerne uudholdelige, mens det om vinteren er helt tilpas. Oplev Jumeirah moskéen, gå på shopping i en af de mange basarer eller beundrer udsigten fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa. 

 

3. ABC-øerne - gennemsnitlig vandtemperatur 25°

Slip væk fra vinteren i Caribien! Tag til Arikok National Park i Aruba med en SUV fra Auto Europe. Udforsk verdenen under havoverfladen ved at dykke i Bonaire eller oplev Willemstad bycentrum i Curaçao, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

 

4. Mexico - gennemsnitlig vandtemperatur 26°C

The Mayans used to live on the Yucatan Peninsula, and it is known to have the warmest temperatures in Mexico. In the north, you will find the Chichén Itza, one of the new 7 wonders of the world. You can also enjoy a walk alongside one of the sandy beaches in Cancun on the eastern side of the peninsula.

 

Mexico havtemperatur 26°

5. Egypten - gennemsnitlig vandtemperatur 22°C

Da temperaturen nordpå kan falde til under 20°C i løbet af vinteren, vil det være mest optimalt at opholde sig tæt på Det Røde Hav. Vejret i Hurghada er fantastisk og der er gode muligheder for at prøve kræfter med vandaktiviteter som dykning og snorkling.
 

6. De Kanariske Øer - gennemsnitlig vandtemperatur 19°C

Hovedstaden på Gran Canaria, Las Palmas, er en populær vinterdestination grundet de konstant behagelige temperaturer. Besøg ildbjergene i Timanfaya National Park på Lanzerote eller den grønne krater-sø i El Golfo. Er du til wind- og kitesurfing? Så skulle du tage til Carralejo på Fuerteventura, da vindforholdene er perfekte  til dette formål! 

 
 
Klik på nedestående billede, for at se den fulde infografik:
 
Infografik: Overlev vinteren
 

 
Vælg dit bopælsland
close