Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: ANTON - May 14, 2014
 • Gør det endnu tydeligere hvilke kreditkort man skal have, da jeg havde nogle problemer i Frankfurt, da jeg havde et debet-kort, hvilket betød at jeg måtte tilkøbe forsikring, samt forbetale depositum ... på kr. 2000,-
 • Læs mere
Road trip Den Tyske Vinrute

Road trip i Tyskland: Vinruten


Den Tyske Vinrute

 

Vores road trip guider har tidligere taget dig på rejser på de berømte tyske ruter, såsom en road trip langs Den Tyske Alpevej og langs den Romantiske vej. Denne gang inviterer vi dig på endnu en rejse, som især vil være tilegnet for vinelskere. Lad Den Tyske Vinrute tage dig gennem de mest berømte vinmarker i landet og guide dig til de mest prisbelønnede restauranter.

 
Hvis du sætter pris frihed og flexibilitet når du rejser og ønsker at udforske og lære så meget som muligt om det land, som du er i, bør du vælge en tage på en road trip på Den Tyske Vinrute med en biludlejning fra Auto Europe og give dig i kast på en road trip eventyr langs Tysklands vingårde.

 

Vinruten i Tyskland fører gennem hjertet af et de største vingårdsregioner i landet - Pfalz. Den 80 km lange rute starter i Bockenheim, nær Frankfurt og fortsætter sydpå til Schweigen-Rechtenbach på den franske grænse i det sydlige Pfalz.

 

Den Tyske Vinrute er den ældste af sin art; konstruktionen begyndte i oktober 1935 og hersker stadig i dag over et kuperet landskab. Den største tyske skov, Pfalz Skov, holder regn og vind væk fra vejen, hvilket skaber de perfekte betingelser. Derfor er vinruten et populært valg for mennesker med autocamper samt (leje) bil.

 

Du vil ikke kun være i stand til at opleve himmelsk udsigt og prøve nogle fantastiske måltider, men du har også mulighed for at smage de bedste vine i landet. Vinruten vil stjåle dit hjerte på din rejse fra det nordlige til det sydlige af den flotte Platz skov.

 

 


 Tyskland road trip oversigt: Den Tyske Vinrute


Vinruten road trip, dag 1

Vinruten road trip, dag 2

 

Vinruten road trip, dag 3
Vinruten road trip, dag 4

 

 

Den Tyske Vinrute
RuteAfstand (km)Ca. køretid
Frankfurt til Bockenheim92

49 minutter

Bockenheim til Deidesheim2834 minutter
Deidesheim til St. Martin25,444 minutter
St. Martin til Siebeldingen19,328 minutter
Siebeldingen til Bad Bergzabern16,422 minutter
Bad Bergzabern til Straßburg136,31 time
Samlet:317,43 timer, 58 minutter

Planlæg i forvejen: Kørselsmuligheder på din road trip i Tyskland


 

Langs Den Tyske Vinrute, dag 1: Den nordlige vinrute

 
Den Tyske Vinrute road trip, dag 1

 

Det er ligegyldigt, hvilken type bil du vælger, uanset om det er en af vores luksusbiler eller en familiebil, vil din road trip langs den tyske vinrute blive uforglemmelig. Hvis du ankommer fra et andet land end Tyskland er Frankfurt Lufthavn det perfekte udganspunkt for rejsen! En road trip i Frankfurt, som er tysklands finanscentrum er også værd at opleve, hvis du ikke har været der før. 

 

Rejsetips Vinruten Tyskland

Din road trip i Tyskland begynder med din biludlejning i Frankfurt, hvor turen går til den smukke by Bockenheim. Det bedste tidspunkt at besøge byen er i det tidlige efterår. Så har du mulighed for at smage på den unge vin, når modningen er ikke slut endnu, og vinen smager specielt godt.


Ruten starter på Haus der Deutschen Weinstraße, på den nordlige side af vejen i Bockenheim, som er et besøg værd. Der er så mange vingårde i byen, at vælge mellem dem næsten kan forårsage hovedpine. Med en biludlejning fra Bockenheim vil du ikke skulle køre langt for at støde på restauranter, som kan være i Michelin Guiden. Kollektur i Zeltertall-Zell serverer lækre måltider i restaurantens have. Gæster, der besøger Alten Pfarrey i Neuleiningen velkommes i en historisk spisesal og i gården i sommermånederne. For en storslået middag skal man prøve L'Herbe de Provence i Großkarlbach, omkring 100 km fra Bockenheim. Restauranten, som ligger på øverste etage i et historisk hus, er kendt for sin elegante atmosfære.


Efter et par stop på ruten vil du hurtigt finde ud af, at den tyske vinrute, bortset fra himmelske måltider, har meget mere end vin at byde på! På din road trip i Bockenheim så glem ikke at også besøge Darmstadt, og i Bad Dürkheim, tag en tur til Dürkheimer Wurstmarkt - vinfestivallen, der finder sted hvert år i anden og tredje weekend i september. På denne tid af året handler det kun om rødvin. Tag et billede af de berømte Dürkheimer vintønder, den største vintønde i verden; den er så stor, at den kunne have en hel restaurant inde i sig! 

 

Den Tyske Vinrute Deidesheim Weingut

 

Langs ruten gennem de tyske vinmarker vil du opdage middelalderlige byer, historiske slotte og vidunderlige attraktioner på floden Rhinen. Gør et stop i Deidesheim halvvejs langs den nordlige del af vinruten og forkæl dig selv med en middag i en af de mest berømte restauranter. Bagefter kan man gå en tur og udforske taverner og historiske arkitektur langs de brostensbelagte gader i Deidesheim.

 

 

Der er ingen dårlige hoteller i Deidesheim. Et af de mest populære er Hotel Ketschauer Hof, kendt for sit elegante design, Kaiser Hotel & spa i byens centrum på Deidesheimer Hof med nyrenoverede værelser Schwarzen Hahn med en ekstraordinær gourmetrestaurant.

 

Vinruten road trip, dag 1 Bockenheim

Kort og beskrivelser er leveret af Google Maps
Følg altid de lokale skilte og trafikregler 

 


Flere rejsetips

 

Tilbage til toppen


Langs den tyske vinrute, road trip, dag 2: Midten af road trip rejsen

 
Den tyske vinrute road trip, dag 2

 

Hvordan ville du have det med at overnatte på et slot fra 756? Det kan du svare på, ved at bestille en overnatning på det fire-stjernede slotshotel Edesheim. Tilbring natten på dette luksushotel og få en komfortabel nats søvn inden anden dagen for din road trip begynder næste morgen.

 

Den Tyske Vinrute Pfalz landskab

 

Neustadt an der Weinstrasse er et andet højdepunkt på din vinrute road trip i Tyskland. Byen er hjemsted for Hambacher Schloss, hvor man får en panorama udsigt over de omkringliggende vinmarker. Slotsudstillinger giver kulturel underholdning hele året rundt. Oktober er tidspunktet for folkefesten kroning af vindronningen. Hotel Palatina er med sit moderne design er et godt valg for en overnatning i Neustadt. ACHAT Premium hotel tilbyder mere konkurrencedygtige priser for et ophold natten over.


Den Tyske Vinrute Trip RheinlandDen Tyske Vinrute tager dig gennem dalene og inviterer dig til at gøre stop og opleve de små brostensbelagte vin byer og landsbyer som Maikammer og St. Martin. Med en biludlejning i Maikammer kan du tage på spontane ture til de omkringliggende byer, som du ønsker at besøge. Du kan også se Maikammer by, som er hjemstad for mange flotte villaer bygget af vinfamilier. Tag på en vandretur for at opleve den lokale arkitektur. Besøg også St Kosmas og St Damian kirken, hvis tårn står højt over resten af byen. Inde i kirken er historiske malerier, skulpturer og det barokke alter. Hvis du vælger en road trip til Heidelberg, er byen kun tre kvarters kørsel væk fra Maikammer.


Sørg for at smage den lokale vin og gastronomi. Her er rig mulighed for at fylde kufferten med lokale vine og delikatesser til dit hjem og familie. Et par restauranter der er værd at anbefale er Ristorante Pizzeria La Corona, som serverer middelhavske og italienske retter og Dorfchronik, som tilbyder regionale retter og vin.

 

Vinruten road trip, dag 2 Deidesheim

Kort og beskrivelser er leveret af Google Maps
Følg altid de lokale skilte og trafikregler

 


Tilbage til toppen

 


Langs Den Tyske Vinrute Trip Day 3: Sydpå

 

Den Tyske Vinrute Road Trip, dag 3

 

Langs den sydlige vej af vinruten vil rejsende opdage små byer som Frankweiler, med et befolkningstal på tusind mennesker. Byen har et historisk kirkespir bygget i sengotisk stil i 1487. Man vil også møde byen Leinsweiler, som kun har en halvt så stor befolkning som Frankweiler. Leinsweiler lokker besøgende med middelalderlige arkitektur, et rådhus fra 1619, et smukt springvand bygget i 1581 og kirken St. Martin, der går tilbage til 1300-tallet.

 

Den Tyske Vinrute Trip Annweiler

Besøg Geilweilerhof i Siebeldingen for at få mere viden om den videnskabelige tilgang til vinproduktion. Forskere fra det tyske institut for vindrue avl undersøger vejrets og patogeners indvirkning på de nye stammmer af vinstokke dyrket på Geilweilerhof instituttet.

 

Længere sydpå af Den Tyske Vinrute, vil du støde på den historiske by Bad Bergzabern, som tilhørte Frankrig fra 1792 til 1815. Siden 1964 har byen udviklet sig til et spa resort med en befolkning på 8000. Tag på en road trip til Bad Bergzabern og oplev det lokale spa-center Südpfalz Therme, som er meget populær blandt turister. Når du oplever byen skal du ikke gå glip af et besøg på det middelalderlige slot Bergzabern. Slottet blev ødelagt, spist af flammerne og gjort til en ruin under krigen. Det blev endelig renoveret i 1984 og huser nu det lokale administrationskontorer.


Den Tyske Vinrute Trip Restaurant Terrace Byen er også hjemsted for en del restauranter, som er værd at anbefale. Fritz Walter Weingut, ofte besøgt af turister, serverer sæsonbetonede retter til overkommelige priser i en moderne restaurant. På en solskinsdag skal i tage på Culinarium og spise et måltid på deres store udendørs terrasse. Hvis vejret er mindre godt kan man prøve Weinstube Weinschlössel, en restaurant med et traditionelt tysk køkken.

 


Der er rigeligt med steder for indkvartering i Bad Bergzabern, med muligheder for ethvert budget. Schlosshotel Bergzaberner Hof tilbyder venlig service, en nyrenoveret restaurant og store moderne værelser. Beliggende i hjertet af byen, er Hotel Kurparkblick en mere overkommelig løsning, som også giver hurtig adgang til byens største attraktioner. Hotel Pfälzer Wald, er også en mulighed med deres elegante og rummelige værelser. Kun 40 km væk fra Bad Bergzaber ligger byen Karlsruhe.

 

Den Tyske Vinrute Road Trip, dag 3 Bad Bergzabern

 Kort og beskrivelser er leveret af Google Maps
Følg altid de lokale skilte og trafikregler

 

Tilbage til toppen


Den Tyske Vinrute dag 4: Regionale dagsture og vinfestivaller

 

Road Trip Vinruten i Tyskland, dag 4

 

Den Tyske Vinture Festival Rejsetip

Vinruten i Tyskland går forbi interessante byer, såsom Strasbourg, som du nemt kan komme til med din lejebil. En road trip til Strasbourg tager ca. en time og så vil du være i stand til at opdage Notre Dame de Strasbourg katedral, gå en tur langs historiske gader og besøge Parc de l'Orangerie eller Musee Alsacien. Spis på de bedste restauranter i byen for at prøve berømt alsaciske retter. Fire restauranter i Strasbourg blev nomineret med Michelin stjerner! Alt dette og meget mere kan du opleve med en biludlejning i Strasbourg

 

Det bedste tidspunkt at køre langs Den Tyske Vinrute er under vinfestivallerne. Deidesheimer Weinkerwe er en af de fremhævede festivaler, som foregår i anden og tredje weekend i august. En anden festival, som du ikke bør gå glip af er Wurstmarkt i Bad Dürkheim. Mens du er der, så gå ikke glip af chancen for at lave en road trip til Kaiserslautern.

 

Road trip vinturen i Tyskland, dag 4 Straßburg

 Kort og beskrivelser er leveret af Google Maps
Følg altid de lokale skilte og trafikregler

 

 


Den Tyske Vinrute: Et paradis for vinelskere

 

Vinruten i Tyskland hører til en af de mest fascinerende vin regioner i verden. Med sine nøje placerede frodige vinmarker, ligger ruten et virkelig fængslende sted på jorden. Hvis du bestiller en biludlejning til din road trip de tyske vinmarker, vil duvære i stand til at få mest ud af din rejse og holde spantane afstikkere fra ruten åbne.


Auto Europe tilbyder et stort udvalg af bilkategorier fra lokale og internationale biludlejningsfirmaer. Tag et kig på vores tilgængelige modeller i Tyskland og vælg den bil der dækker dine behov. Bestil online eller på telefon 80 82 02 78 og bliv klar til din kør-selv ferie!

 

Den Tyske Vinrute Trip Weingut


Tilbage til toppen

Vælg dit bopælsland
close