Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: JESPER - February 19, 2018
 • Når jeg booker en bil med afhentning inde i lufthavnen, forventer jeg ikke at skulle køre 10 min. i bus til en anden terminal.
Van kategori | Auto Europe

Minivan biludlejning verden over

VAN biludlejning

Her hos Auto Europe forstår vi, at en speciel ferie kræver forberedelse. Vi sætter en ære i at hjælpe dig, for at finde udlejningsbiler til netop dit formål. Søger du en van biludlejning, så er du kommet til det rette sted. Auto Europe tilbyder van billeje på talrige destinationer i hele verden med forskellige modeller.

 

Hvorfor vælge en van biludlejning med Auto Europe?

 

Vi har kunnet tilbyde biludlejning siden 1954 og har derfor samlet værdifuld erfaring, hvilket betyder, at vi stræber efter, at gøre din ferie eller forretningsrejse så god som mulig. Auto Europe har indgået et samarbejde med internationale og lokale leverandører verden over, der tilbyder et moderne udvalg og sikre en sikker rejser. Vores prisvindende kundeservice er til rådighed for dig 7 dage om ugen på vores gratis telefonnummer 80 82 02 78.

 

VAN billeje med Auto Europe

Bagagerumsplads: Minivans tilbyder dig utrolig meget bagageplads. Vi anbefaler disse køretøjer, hvis man rejser med venner eller familie og har brug for plads til al bagage. Afhængigt af hvor mange mennesker man rejser med, kan man vælge mellem fem, syv eller ni-passager vans. Rejser man i en gruppe på ca. 7 personer, anbefaler vi, at man lejer en 9-personers. Tilsvarende passer en 7-personers van bedst, hvis man er 5 personer på rejsen.

 

Pris: Vans kan som sagt rumme op til hele 9 personer, hvilket betyder, at man sparer på udgifterne. Hvordan? Hvis man sammenligner to mellemstore biler vil deres lejeudgifter stige til det dobbelte, da både forsikring og brændstofgebyret også skal betales. Ved at leje en minibus med Auto Europe sparer du ikke kun penge, men også tid. Vans er for eksempel utrolig populære, hvis man rejser i Norge. Køretøjet gør det ideelt for dig og din familie at opleve landets smukke fjorde. Din familie kan rejse komfortabelt, da der er masser af plads til passagerer og du behøver ikke at bekymre dig om din bagage!

 

Prestige van udlejning: For at imødekomme vores kunders forventninger tilbyder vi også prestige/luksus vans. Takket være vores luksus biludlejningsleverandører er vi nu i stand til, at bekræfte specifikke modeller til din udlejning. På denne måde kan vores kunder nu bestille køretøjer som den populære Mercedes Viano, der tilføjer ekstra komfort og prestige på vejen.

 

Lej en van

 

VAN billeje

Vi råder dig til at bestille din van i forvejen, da de ofte er på forespørgsel. I højsæsonen er det ekstra vigtigt på populære turistmål ligesom Rom eller Malaga, for at sikre tilgængeligheden. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at bestille din bil i forvejen, for at få den bekræftet.

 

Bestil din van billeje med tre nemme skridt

 

Besøg vores hjemmeside for at bestille din van biludlejning hurtigt og nemt. Det første er, at indtaste rejsedatoer og destinationen i vores søgemaskine. Andet skridt er at filtrere efter van kategorien og vælge bilen, der opfylder dine krav. Det sidste skridt handler om betaling og at modtage en bekræftelse. For yderligere hjælp, så husk at vores team er klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Vores agenter vil også være glade for at hjælpe dig med at vælge det rigtige køretøj, leverandører eller forsikringsmuligheder.

 

Hvilken van er bedst til din tur?

 

Minivan Minivans
Vores søgemaskine filtrerer efter minivans til 5, 7 og 9 passagerer.
Mercedes Sprinter Mercedes Sprinter
Dette køretøj er en klassisk van model, som oftest bestilles for familier eller venner til feriebrug.
    
Mercedes-Benz Viano Mercedes-Benz Viano
Dette køretøj er en klassisk van model, der oftest bestilles til familie eller vennebrug.
VAN kategori Envejsleje
Afhent din minibus i Rom og aflever den i Milan for eksempelt. Skræddersy din biludlejning så den passer til jeres optimale ferieprogram!

 

Alle vores kategorier

 

Vælg dit bopælsland
close