Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Lej bil uden kreditkort

Hvordan kan jeg anvende biludlejning uden kreditkort?

Biludlejning uden kreditkort

 

 

Når du kommer til denne side, er du sikkert allerede klar over, at de fleste biludlejningsfirmaer kræver et kreditkort, når du afhenter dit køretøj. Du har måske fået at vide, at der ikke er nogen grund til at spørge, om du kan bestille en bil uden et kreditkort. Auto Europe har dog en løsning til dig!

 

Hvis du mener, at en biludlejning uden kreditkort ikke er muligt, skal du ikke give op med det samme. Takket være vores specielle samarbejde med de bedste leverandører rundt om i verden kan vi hjælpe dig med at leje en bil uden et kreditkort, samtidig med at du opretholder den bedste pris.

 

Lej en bil uden kreditkort - Generel information

 

Mange rejsende spekulerer på, hvad det reelle problem egentlig er, når man vil leje en bil uden et kreditkort. Faktum er, at dette krav ikke har noget at gøre med udbetalingen, men mere med hensyn til det krævede depositum. Biludlejningsfirmaerne skal sørge for, at deres køretøjer er i god stand og derfor kræver de et depositum fra hver enkelt person, der forlader parkeringspladsen med deres biler. Biler er dyre maskiner, så det respektive depositum kan være mellem et par hundrede til et par tusind euro (afhængigt af køretøjsklassen). Depositumet du indbetaler dækker eventuelle skader på lejebilen i din lejeperiode. Hvis du returnerer den i samme stand som du modtog køretøjet, vil depositumet blive refunderet fuldt tilbage.

 

At afgive et depositum er nemt med et kreditkort, da pengene blot bliver "blokeret" på din konto. Men hvis du lejer en bil uden et kreditkort, skal du betale den fulde værdi af depositummet i kontanter. I stedet for at skulle betale kontant, har de fleste biludlejningsfirmaer simpelthen brug for et kreditkort, da det gør processen meget mere overskuelig.

 

Debet eller kreditkort: Vigtige overvejelser, når du lejer en bil

 

Hvis du vil afhente en billeje uden kreditkort, er det vigtigt at bemærke, at et debetkort adskiller sig væsentligt fra et kreditkort. Selv om disse nemt kan forveksles, accepteres debetkort og kontanter normalt ikke, når du afhenter din udlejningsbil. Sørg for, at du har læst de rigtige betingelser, før du tager på ferie. Man vil gerne undgå unødige problemer og forsinkelser ved destinationen. Læs altid omhyggeligt din voucher, som du får straks efter bestillingen fra os. Du kan også læse alle regler og betingelser før bestillingen hos os.

 

Billeje med Visa Dankort?

 

Kan du leje en bil med et debetkort? Læs mere her og få information omkring alt, hvad du behøver at vide. I øvrigt er der også udlejere, som tillader kunder at deponere depositummet med et debetkort. Du kan selvfølgelig finde ud af disse oplysninger på din endelige voucher. Depositumet vil blive fratrukket pengene på din konto og refunderes efter returnering af køretøjet. Det er dog hurtigere at frigive beløbet ved anvendelse af et kreditkort i stedet for, at det lokale selskab skal tilbagebetale beløbet, de har trukket fra dig. Når du lejer et køretøj med et debetkort, er det altid nødvendigt at skulle betale for en omfattende forsikring på stedet, som du så skal betale lokalt som en ekstra service til udlejeren. Dette reducerer naturligvis udlejerens risiko for at modtage et beskadiget køretøj. Din fordel er derimod, at mængden af depositummet, der derefter trækkes (og refunderes, hvis køretøjet er returneret korrekt), er meget lavere. 

 

Husk at et Visa Dankort ikke er et kreditkort, men faktisk et debetkort. Den rette betegnelse er nemlig "deferred debit card", der betyder at det er et udskudt debetkort. I Danmark har det ikke den store betydning, men ved billeje i udlandet oplever man ofte store problemer. Så husk at læse udlejerens betingelser, for at være sikker på om du kan bruge kortet, eller om man skal have et internationalt kreditkort.

 

Sidst men ikke mindst: Lej en bil med kontanter

 

Mens de fleste biludlejningsfirmaer kræver et kreditkort ved afhentning, er der mindst en udbyder i næsten alle større byer, der giver dig mulighed for at leje en bil med kontanter. I stedet for at bruge dyrebare timer på at lede efter forskellige udbydere for at finde ud af, hvilken løsning der passer dig bedst, kan du kontakte os og lade os gøre arbejdet! Vi som mellemmand accepterer alle former for betalinger på den forudbetalte billeje, uanset om det er debet- eller kreditkort. Bemærk venligst at det kreditkort, der kræves til afhentning af din udlejningsbil, er udtrykkeligt angivet på din voucher.

 

Som dansker anbefales det specielt at have et Mastercard kreditkort til at afgive depositum på stedet. Undtagelser er altid angivet eller udelukkende afhængig af din udlejers gode vilje på stedet. Auto Europe har ingen indflydelse på dette. Som kunde skal du forhandle om deres regler og betingelser i tilfælde af, at man ikke har medbragt det korrekte kort. For eksempel kan du efter at have købt en omfattende forsikring på stedet forventer et lavere depositum. Generelt er det dog tilrådeligt at have et kreditkort med tilstrækkelig dækning for at leje en udlejningsbil, for at undgå de negative konsekvenser af en mislykket afhentning.

 

Brug vores enkle 3-trins booking-system øverst til venstre på denne side eller ring til os når som helst. Vi er der for dig 24/7. Kontakt os gratis på 80 82 02 78 fra Danmark. Vores medarbejdere ser frem til dit opkald og hjælper med alle spørgsmål!

Vælg dit bopælsland
close