Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: JESPER - February 19, 2018
 • Når jeg booker en bil med afhentning inde i lufthavnen, forventer jeg ikke at skulle køre 10 min. i bus til en anden terminal.
Road Trip i Sydtyrol

Sydtyrol Road Trip: Fra Bolzano til Livigno

 

Stelvio passet Road Trip - Tyrol, Alto Adige, Bolzano, Livigno

 

Gør dig klar til nogle fantastiske udsigter over Alperne med en road trip i Sydtyrol! Oplev regionens mange skønheder og Alperne som aldrig før med vores guide gennem Sydtyrol.

Vores guide starter med et road trip i Bolzano, der er hovedstad i Sydtyrol regionen. Besøg spændende museer, kunstgallerier og ugentlige markeder. Beundre vinlandet og de snedækkede alper, som du vil passere på din vej. Glem heller ikke, at stoppe ved den dejlige Merano landsby, hvorefter du kan køre til Italien's højeste bjergpas.


Auto Europe har sammensat en række tips til din tur, så du er sikret, at du ikke går glip af de bedste seværdigheder og udsigter. Vi har taget hensyn til, at du har nok tid til hver destination, hvilket betyder at du kan rejse i eget tempo og nyde hvert sted. Den rækkefølge som du vil besøge de forskellige destinationer på, er selvfølgelig op til dig. I Sydtyrol er der så meget at se og opleve, derfor er vores tips kun en guide og ikke et strengt program. Som specialist på biludlejning kan vi tilbyde de bedste priser og køretøjer til din road trip i Sydtyrol.

 

 

Italien Road Trip Bolzano
Italien Road Trip Planner Stelvio

 

Italien Road Trip Planner Bormio
Italien Road Trip Planner Livigno 

 

 

Sydtyrol road trip kørselsoversigt
LokationerDistance (kilometer)Ca. rejsetid
Bolzano til Stelvio passet1042 timer, 12 minutter
Stelvio passet til Bormio2131 minutter
Bormio til Livigno3254 minutter
Lago di Livigno
1422 minutter
Total:1713 timer, 58 minutter


Planlæg frem i tiden: Rejseservice til din road trip i Sydtyrol:

 

Tilbage til toppen


Sydtyrol Road Trip Dag 1: Vidunderlige Bolzano

 

Road Trip Italien Bolzano
 
Italien Road Trip Planlægning Bolzano Travel Tip

Aktiviteter og sightseeing i Bolzano: Når du lander i Bolzano lufthavn vil du allerede være omgivet af de spektakulære Alper. Udover det smukke landskab, så er Bolzano hjemsted for snesevis af museer og talrige musikfestivaler. Besøg det arkæologiske museum og oplev den berømte mumie af Ötzi the Iceman. Du kan også nyde operaen, ballet eller en musical på det lokale teater. Du kan også opleve historiske seværdigheder såsom Runkelstein Slot, Den Dominikanske Kirke eller Maretch Slot. Udover seværdigheder, så er der rig mulighed for at shoppe i de italienske modeforretninger.

Du må ikke misse den fantastiske udsigt, tusindvis af meter over havets overflade på Renon svævebanen. I december kan man besøge de hyggelige julemarkeder. Bolzano anses af mange som Italiens jule-hovedstad. Du kan opleve den charmerende beliggenhed og atmosfære med lethed ved at bestille en overkommelig biludlejning i Bolzano fra Auto Europe.

 

Restauranter, barer og natteliv i Bolzano: Byen byder på et stort udvalg af forskellige madoplevelser. Fra kinesisk fastfood til gourmetrestauranter. Derfor er der noget for enhver smag og budget. Fødevarerne i Bolzano stammer primært fra en blanding af italienske, østrigske og tyske retter. Flere kiosker tilbyder tyske pølser og andre specialiteter kan opleves på de tyrolske restauranter. Sørg også for at besøge Spizzico, hvilket er en kendt pizzaria, hvor man kan nyde en hurtig, men lækker frokost. Kræsne mennesker bør besøge Zur Kaiserkron med sine kendte kokke.

Beer gardens og vinbarer er meget populært i byen og man kan på disse steder ofte nyde et lækkert og billigt måltid. Forsterbrau, Hopfen og Paulaner Stuben er alle gode eksempler på hyggelige steder. Ud over beer gartens og vinbarer kan man afprøve Bolzanos natteliv på klubberne Halle28 og Miro.

 

Restaurant/BarPrisAddresse
Casa Al Torchio€€Via Myseost 2/A Museumstr., 39100 Bolzano, IT
SpizzicoVia Museo, Piazza Erbe, 39100 Bolzano, IT
Zur Kaiserkron€€€€Piazza della Mostra 2, 39100 Bolzano, IT
Forsterbrau Central€€€Via Goethe 6, 39100 Bolzano, IT
Hopfen & Co. Wirsthaus & Brauerei€€Obstplatz 17, 39100 Bolzano, Italy
Paulaner StubenVia Argentieri 16, 39100 Bolzano, IT
Halle28€€€Via Macello 28, 39100 Bolzano, IT
Miro€€€Via Campiglio, Kampillerweg 1, 39100 Bolzano, IT


Hotel og overnatning i Bolzano: I Bolzano og den omkringliggende region er turistindustrien særdeles veletableret. Dette medfører, at det ikke er noget problem med hensyn til indkvartering på de forskellige hoteller. Hvert sted tilbyder forskellige prisniveauer, så det er noget for enhvers behov. Citta de Bolzano Stad ligger placeret i centrum af byen og tilbyder et godt ophold til en overkommelig pris, hvilket gør dette til en af de bedste muligheder blandt rejsende. Det 4-stjernede Gardenhotel Premstaller ligger også på en rimelig pris, hvis man tager den gode service i betragtning. Fra dette hotel kan man nemt nå alle de vigtigste destinationer i byen. Er man lidt kræsen og søger luksus, så er Parkhotel Laurin et perfekt valg. Hotellet er beliggende i den historiske del af byen, hvor en smuk park omringer stedet. Alle disse muligheder er et perfekt sted til, at få hvile efter en road trip i Bolzano!


Sydtyrol Road Trip Bolzano kortoversigt

 

Tyrol Road Trip Planner Bolzano Map

Billede af ruten og direktioner er varetaget af Google Maps

Mere rejseinformation

Tilbage til toppen


Sydtyrol Road Trip Dag 2: Hårnalesvingene ved Stelvio passet


Italien Road Trip Planlægning Stelvio

 

Turistattraktioner, aktiviteter og ruter: Test bilens grænser under en køretur gennem de mange hårnalesving ved Stelvio passet. Du kan også tage det roligt og nyde den fantastiske udsigt over dalen, som du får fra denne bjergvej.

 

Tyrol Road Trip Stelvio Passet Hårnalesving

Tag en pause fra køreturen gennem Stelvio passet og stop ved en af de små landsbyer. Mange sjove aktiviteter tilbydes i denne region. Om sommeren kan man udforske de forskellige vandreture eller nyde et campingophold. Om vinteren er stedet ideelt til at leje snesko og udforske bjergene, eller opleve en lang slædetur ned af den næsten 3 kilometer skråning. Dette skaber en endeløs underholdning for dig og din familie/venner.

 

Efter alle ens oplevelser og aktiviteter, kan man nu afslutte dagen med et par varme drikke i en jacuzzi i regionens mange spa. Snart vil du finde ud af, hvorfor denne region er en af de mest populære i de italienske alper.


De bedste restauranter nær Stelvio passet: i denne region findes der flere fantastiske steder, hvor man kan nyde fremragende mad. Lokale pizzeriaer som Pizzeria Cafe Panorama og Pizza Point er et oplagt valg. Eurobar Prad er et fantastisk sted at afslutte dagen. Vi anbefaler også, at du prøver de lokale wienerbrød specialiteter på Cafe am Platzl eller Niederl Astor & Co. Den lokale Apfelstrudel er heller ikke til at tage fejl af!

Dit første stop omkring Stelvio passet er den tilstødende landsby Gomagio. Denne fredelige destination er hjemsted for mange familieejet restauranter, der servere typiske tyrolske specialiteter i en elegant atmosfære. Kører du videre mod syd til Solda vil du kunne afprøve yak bøffen, der er en unik ret. Stedet her er også utrolig populær for de bjergbestigere, der har en masse fascinerende historier at fortælle.Restaurant/BarPrisAddresse
Pizzeria Cafe Panorama€€Via Arena, Sandweg 11, 39026 Prato Allo Stelvio, IT
Pizza PointVicolo Croce 5, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Eurobar Prad€€€€Kreuzweg 4, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Cafe Am Platzl€€Via Muehlbach 25, 39026 Prato allo Stelvio, IT
Niederl Astor & Co.€€€Via dei Sarti, Schneidergasse 4, 39023 Lasa, IT
Hotel-Restaurant Gallia€€Gomagoi 8, 39029 Stelvio, IT
Hotel-Restaurant TraubeVillage N. 1, 39029 Stelvio, IT
Yak und Yeti€€€Forststrasse 55, 39029 Solda, IT


Hotel og overnatning omkring Stelvio passet : Hyggelige gårde, dejlige gæstehuse og hytter i bjergene er populære steder, at tilbringe natten omkring Stelvio Passet National Park. Uanset hvor du beslutter at bo, er du sikker på at blive budt varmt velkommen. Familieejede logi omfatter Gasthof Waldruhe og Pension Trushof. Vi vil også gerne anbefale Hotel Alpina og Nives. Førstnævnte er beliggende i Solda, lige ved siden af skisportsområdet. Søger man luksus, kan man prøve Zentral eller Garden Park Hotel. 

 

Italien Road Trip Planlægning Stelvio Rejse Tip

Denne region er en fantastisk destination til vintersport, men er også værd at rejse til i sommermånederne. I sommermånederne har man rig mulighed for at besøge de mange slotte, eller beskæftige sig med vandreture eller mountainbiking. Men nu, hvor man har en udlejnigsbil, kan man også bare tage afsted og opelve det skønne land.

 

Et ophold på en af de regionale gårde i Stelvio passet er én ting man ikke må gå glip af. Det er ikke ofte man får denne atmosfære i hjertet af Alperne. Sørg dog for at booke opholdet i god tid på forhånd. Rejser man om vintereren for at stå på ski, er det især ekstra vigtigt. Med en overkommelig og servicemindet biludlejning fra Auto Europe, vil du ikke have noget problem med at nå destinationen, hvorend du er!

 

 

 

Sydtyrol Road Trip Stelvio passet kortoversigt

 

Tyrol Road Trip Planlægning Stelvio kortoversigt

Billede af ruten og direktioner er varetaget af Yahoo & Google Maps

 


Tilbage til toppen


Sydtyrol Road Trip Dag 3: Oplev betagende Bormio

 

Italien Road Trip Planlægning Bormio

Turistattraktioner, ski resorts og udendørs aktiviteter hele året: Kører man mod syd i Stelvio passet vil man nå den hyggelige by Bormio, som ligger på den sydlige grænse til Stelvio Passet National Park i Lombardiet. Naturlige varmekilder er den største attraktion på denne næsten ukendte destination. Her er der rig mulighed for at slappe af og forynge sit sind samt krop i et varmt bad. Tillad dig selv, at nyde en god gang massage ved en af de lokale spa efter en travl dag på pisterne. Er man samlet som familie, bør man forsøge skøjteløb på Palaghiaccio eller besøge en af byens museer. Bormio Civic Museum tilbyder besøgende, at opleve artefakter fra middelalderen.

 

Italien Road Trip Planlægning Bormio Sommer

Bormio er ikke kun en destination for vinterfans, men kan også give besøgende en masse at se og opleve i de varme sommermåneder. Tag på vandreture og oplev de smukke skove og dale i Lombardiet. Elsker man golf er destinationen også et oplagt valg. Modige og adrenalin søgende skal prøve kræfter med en downhill cykeltur, hvor man kan beundre udsigten, når man holder en lille pause. For naturelskere er camping i Stelvio Passet National Park selvfølgelig det bedste valg, i stedet for at overnatte på hotel.


Bormio er en smuk og livlig destination at besøge og dets placering ved Stelvio passet tilbyder rejsende, at få en chance for at komme utrolig tæt på landskabet omkring Alperne. Book en biludlejning med Auto Europe og forbliv fleksibel og mobil på din road trip i Sydtyrol.

 

 

De bedste restauranter i Bormio: De fleste specialiteter er ganske lækre på grund af det bjergrige klima. Der er et stort udvalg af forskellige restauranter, hvor man kan forkæle sine smagsløg efter en aktiv og oplevelsesrig dag. Restauranten Mary og Co ligger direkte i centrum af byen og er det oplagte valg at få lokale retter. Al Filo tilbyder en komfortabel og hjertevarmende stemning og menuen består af både lokale og internationale retter. De bedste pizzaer i regionen kan findes hos Chalet La Rocca. Søger man et virkelig autentisk måltid, bør man prøve Agriturismo Rini, som servere god lokal mad og tilbyder et stort udvalg af lokale og importerede vine.

 

Ristorante Rezia er meget populær blandt lokalbefolkningen på grund af sine italienske og middelhavsinspirerede retter, især den vidunderlige pasta. De kræsne, der søger det bedste kan med fordel prøve Luca Chef Le Prive. I denne luksus restaurant finder man ekstravagante og smukke færdigretter, der giver ordet gourmet en ny definition. For en helt unik oplevelse, besøg da Heaven 3000. Navnet passer utrolig godt til restauranten, da den ligger næsten 3000 meter over havets overflade. Heaven 3000 kan nås med svævebanen fra Cima Bianca eller Valbella. Stedet tilbyder en sensationel udsigt, mens man spiser sit gode måltid.Restaurant/BarPrisAddresse
Mary and Co.Via Massimo Longa 5, 23032 Bormio, IT
Al Filo€€€Via Dante 6, 23032 Bormio, IT
Chalet La RoccaIoc. Bormio 2000, 23032 Bormio, IT
Agriturismo Rini€€Cavalier Pietro Rini 2, 23032 Bormio, IT
Luca Chef Le Prive€€€€Via Milano 8, 23032 Bormio, IT
Ristorante Rezia€€€Via Milano 9, 23032 Bormio, IT
Heaven 3000€€Via Funivie, 23032 Bormio, IT


Hotel og overnatning i Bormio: Byen bliver mere og mere populær som ferie destination fra besøgende over hele verden. Derfor er der er stort udvalg, når det kommer til overnatning. Det 3-stjernede hotel Nazionale giver mulighed for et dejligt ophold i centrum af byen. En shuttle bus kører mellem hotellet og rundt til de forskellige skilifte. For et ophold endnu tættere på pisterne, prøv Hotel Funivia. Søger man en behagelig og rustik atmosfære er hotellet et oplagt valg. Gæster kan drage fordel af hotellets egen restaurant, Wi-fi og en placering lige ved foden af Bormio's pister. Rejser man sammen som familie og eventuelt med børn, tjek Hotel La Genzinella, som tilbyder særlige tilbud på liftkort til børn og familier.

 

Italien Road Trip Planlægning Bormio Bagni Spa

De berømte varmekilder i Bagni Vecchi og Bagni Nuo er det perfekte sted for, at stresse helt af. Det luksuriøse 5-stjernede Hotel Termie Bagni de Bormio tilbyder en af de bedste kurbade i hele regionen. Overnat på dette ekstravagante hotel, eller tilbring en dag i deres dejlige spa. De naturlige damp saunaer, store bade og pools med fantastisk panorama udsigt gør deres spa til et besøg værd.

 


Bormio er en perfekt destination, hvis man ønsker at komme tæt på naturen. Nyd den vidunderlige natur og den fantastiske indkvartering på rejsen.

 

Sydtyrol Road Trip Bormio kortoversigt

 

Tyrol Road Trip Planner Bormio Map
 
Billede af ruten og direktioner er varetaget af Google Maps

Tilbage til toppen


Sydtyrol Road Trip Dag 4: Adventure og afslapning i Livigno

 

Italien Road Trip Planlægning Livigno

 

Livigno skiområder og turistattraktioner: Så snart du ankommer til Livigno, som er kendt som Italiens "Little Tibet", vil du hurtigt blive opmærksom på byens skønhed. Man vil blive modtaget af den venlige lokalbefolkning og samtidig være omgivet af trendy butikker og fantastiske aktiviteter året rundt. Prøv en cykeltur ved den magiske Lago de Livigno sø, eller prøv mountainbiking på Mottoline Fun Mountain. Et andet godt valg er, at vandre langs de smukke skovstier og nyde den utrolige udsigt over landskabet. Man kan også vælge den mere afslappede tur, hvis man tager svævebanen fra centrum af byen.

 

Italien Road Trip Planlægning Livigno Rejsetips

De kolde måneder forvandler Livigno til en rigtig vinterdestination. Vintersport entusiaster kan virkelig få noget for pengene, da snefaldet her er noget af det bedste i verden. Prøv noget nyt og besøg Centro Italiano Sleddog Husky Village, hvor du kan se reelle slædehunde og endda prøve en hurtig tur med dem. Derefter kan man tage en pause fra spændingen og komme til hægterne ved Aquagranda Wellness Park. Dette lækre spa er perfekt for alle sanser. Selve byen tilbyder også besøgende gode indkøbsmuligheder med 250 forrentninger.


Den dejlige region omkring Livigno er velegnet til korte ture i de italienske alper. Giv dig selv et par dage til at komme til at kende byen. Du kan også tage en tur til Lago di Livigno eller organisere en dagstur til Schweiz. Alt dette og meget mere er muligt med en overkommelig biludlejning i Sydtyrol fra Auto Europe. Med en billeje vil du forblive fri og fleksibel!

 

De bedste restauranter i Livigno: Der er et stort udvalg af gastronomi specialister i Livigno. Sørg for, at du ikke har noget problem, med et finde det rigtige sted til dine smagsløg. De fleste restauranter er drevet af lokale familier og tilbyder typiske italienske samt lokale retter. En god anbefaling er Restaurant Berghütte, som er lige ved siden af skiliften til Carosello 3000. Her bliver man mødt med en kæmpe stor buffet og en udsigt over dalen. Tea del Vidal tilbyder god musik og en meget venlig atmosfære til en rigtig afterski oplevelse. Nattelivet i Livigno er selvfølgelig mere stille end i større byer, men natteravne kan stadig feste langt ud på natten på Club Cielo.


De fleste restauranter i Livigno er rettet mod den gennemsnitlige turist, men for gourmet elskere er der også ting at opleve. Bivio Cantina er beliggende i hotellet med samme navn og er en af de bedste restauranter i hele regionen og imponere sine gæster med kødretter, frisk fisk og et meget stort udvalg af forskellige vine. Vil man spise på Ristorante Pepe Nero bør man bestille bord i god tid, men indsatsen er det værd, da man kan komme til at nyde en lækker lasagne, fantastiske oste og den berømte Pasta Ali Olio.Restaurant/BarPrisAddresse
Berghutte€€Piste da Sci, 23030 Livigno, IT
Rifugio Carosello 3000€€€Via Saroc 1242, 23030 Livigno, IT
Tea del Vidal€€Via Bondi 59, 23030 Livigno, IT
The KuhstallVia Plan 422/A, 23030 Livigno, IT
Cielo€€€Via Gerus 253, 23030 Livigno, IT
Bivio Cantina€€€€Via Plan 422/A, 23030 Livigno, IT
Ristorante Pepe Nero€€€€Via Plan 379/F, 23030 Livigno, IT

 

Italien Road Trip Planlægning Livigno Hotels

Hotel og overnatning i Livigno: Det er absolut ikke svært at finde et værelse i Livigno. Det er nærmest omvendt, da der er så mange muligheder tilgængelige, at man ikke ved, hvor man skal overnatte. Fra normale Bed & Breakfast, gæstehuse og til hoteller er man sikret et udvalg for enhver pengepung. I centrum af byen kan vi anbefale det familiedrevet Hotel Capriolo eller Hotel Piccolo Tibet. Begge hoteller tilbyder dig, at få mest ud af pengene og både centrum og skilifte er i nærheden. Regner man med, at opholde sig i området i længere tid, kan man med fordel anvende Hotel Nevada. De mest krævende gæster bør overnatte hos Chalet Beatrice eller Park Chalet Village, der tilbyder luksus og service i høj klasse.

Selvfølgelig findes der også luksus resorts i Livigno. Bivio hotel er et godt valg til rejsende, der ikke vil gå på kompromis med noget. Skiliftene kan også nås meget hurtigt og der tilhører endda et udendørs jacuzzi samt talrige spa-behandlinger. Det 4-stjernede Hotel Baita Montana er et familievenligt hotel med yderst behagelig personale. Værelserne er meget rummelige og komfortable. Andre faciliteter omfatter en hotel restaurant, moderne spa, sauna og dampbad.

 

Sydtyrol Road Trip Livigno kortoversigt

 

Tyrol Road Trip Planner Livigno Map

Billede af ruten og direktioner er varetaget af Google Maps

Vælg dit bopælsland
close