Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Økonomi kategori | Auto Europe

 

Økonomi biludlejning

 

Økonomi kategori

 

Økonomi biludlejning med Auto Europe

En økonomi bilkategori udmærker sig ved et lavt brændstofforbrug, hvilket gør disse køretøjer ideel for studerende, par og små familier, der rejser uden for meget bagage. De er også fantastiske til kortere ture. En af de mest bestilte økonomi biler i Europa er Volkswagen Polo. Afhængig af tilgængeligheden kan denne model bestilles med varierende tekniske egenskaber - med manuel eller automatisk transmission og med en diesel eller benzinmotor.


Disse biler kan give plads nok til fire personer, to mellemstore kufferter og en mindre sportstaske. Bestil en økonomi bil for mere komfort og færre penge med Auto Europe!

 

Biludlejning i økonomiklassen

 

Auto Europe vil opfylde alle dine krav uanset, hvor ferien går hen. Vi tilbyder dig et stort udvalg af økonomi køretøjer over hele verden. Faro er blandt de mest populære destinationer. En længere rejser for to voksne er bare nemmere med en økonomi bil. Selv familier er velkommen til, at leje en økonomi bil til kortere ture som et mere sparsommeligt alternativ.

 

Hvad er en økonomi bil?

 

Økonomi biludlejning

Økonomi biler er en foretrukken favorit bilkategori for mange rejsende. De er både overkommelige, komfortable og kompakte. Desuden er deres motorer godt bygget og på trods af deres lave brændstofforbrug, er de stadig stærke nok til at klare bakkede områder som dem, man kan støde på i Sicilien.

 

 

 

 

Historien om økonomi bilen

 

Tidligere blev økonomi kategorien betragtet som en luksus, kun tilgængelig for de privilegerede. Med ankomsten af Ford T i 1908 ændrede tingene sig hurtigt. Henry Ford beskrev denne model som den type bil, som ikke kun var overkommelig, men opfyldte samtidig også alle kørselskravene. I løbet af årerne er markedet for økonomi biler steget voldsomt. På grund af den store efterspørgsel tilbyder bilproducenterne i øjeblikket et stort udvalg af modeller i denne kategori.

 

Fordele og ulemper med økonomi biler

 

Smalle gader i Europa

Fordelene ved økonomi biler består primært af deres lave brændstofforbrug, som gør dem ganske overkommelige. Spar på benzinen og brug disse penge på andre lækkerier på ferien! Et andet vigtigt element er deres kompakte størrelse, som vil spare dig tid og nerver ved søgen efter en parkeringsplads.


Som en ulempe ved denne kategori, kan nævnes størrelsen af bagagerummet. Medbringer man flere kufferter, vil denne type kategori ikke være det bedste valg. Så anbefaler vi, at man bruger lidt flere penge på, at opgradere til næste kategori.

 

 

 

På farten med en økonomi bil

 

Benzintank

Når det gælder om at finde den rigtige bil til din ferie, er et lavt brændstofforbrug formentlig en af de vigtigste faktorer at overveje. Med dette in mente, kan Auto Europe tilbyde en lang række brændstoføkonomiske biler til sine kunder. For eksempel en Volkswagen Polo eller en smart Fiat 500, som kan være agil og stadig utrolig økonomisk.


For alle dem, der har brug for ekstra plads, anbefaler vi at man bestiller en lille stationcar, såsom Seat Ibiza Estate. Denne lille fire-dørs bil har et større bagagerum end andre økonomi biler og er perfekt til en familieferie i det kontinentale Europa, for eksempel en bytur i Paris.

 

 

Bestil din økonomi bil med Auto Europe

 

Økonomi kategori

Auto Europe har indgået partnerskab med anerkendte biludlejningsfirmaer over hele verden, for at være i stand til at tilbyde dig et stort udvalg af køretøjer for enhver pengepung og smag. Reserver hos os og forbliv fleksibel med vores 48-timers gratis afbestilling samt mere end 20.000 afhentningssteder i verden.

 

 

Find ud af mere omkring vores andre bilkategorier

Vælg dit bopælsland
close