Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: ALLAN - October 27, 2014
 • Flink og venlig betjening. Fandt en bule dagen efter jeg hentede bilen, ringede næste arbejdsdag og fortalte det, og der var ingen problemer.
Road Trip ved Norfolk kysten

Norfolk kysten road trip: Fra Kings Lynn til Mundesly


Road Trip Storbritannien - Norfolk kysten road trip

 

Norfolk kysten er en af de mest idylliske kysstrækninger i verden, med så meget at opdage...

Med en road trip til Norfolk kysten i Storbritannien, vil man få mulighed, for at opleve et af de smukkeste landskaber i verden, og er beskyttet af nationalparker og giver samtidig adgang til Countryside Act 1949. Dette klassificerer regionen som et område af enestående skønhed (AONB). Derfor er den 280 sømil lange kystlinje et af de mest fascinerende ruter i Storbritannien, hvor naturelskere helt sikkert vil finde det, de søger efter.

Norfolk kysttur og Peddards Way er begge gode muligheder for en road trip i Storbritannien. Det vil give mange muligheder for at se nogle af de smukkeste naturområder i landet, hvor man kan se hættemågen, gråsælen, stenpikkeren, bynkefuglen og mange andre indfødte dyr i deres naturlige miljø. Kør langs kysten i stil med en Luksus billeje fra Auto Europe.


Norfolk kysten road trip oversigt


 


               Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Kings Lynn England           Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Hunstanton England

 

               Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Brancaster Burnham Market England           Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Holkham Bay to Holt England

 

                                                        Road Trip Storbritannien Norfolk KystenSheringham Cromer Mundesly England

 

Rute
DistanceKørselstid
Vej
Kings Lynn til Hunstanton
25 kilometer
26 minutter
A149
Hunstanton til Brancaster & Burnham Market
19 kilometer
27 minutterA149
Burnham Market til Holkham Bay, Wells, Blakeney & Holt
34 kilometer
54 minutterB1155, A149 & Cley Road
Holt til Sheringham, Cromer & Mundesley
33 kilometer
45 minutterCromer Road, A148, A149 & Trunch Road

 

Norfolk kysten road trip dag 1: Gammel arkitektur i Kings Lynn

 

Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Kings Lynn England

Start din road trip i Kings Lynn, der er en lille landsby, der ligger omkring 107 kilometer nord for London. På trods af sin lille størrelse, er der mange attraktioner, der venter på dig. På din videre rejse gennem Norfolk er der stadig så meget mere at se og opdage. Kings Lynn minister (St. Margaret Kirke), vil give dig indsigt i den kongelige-gotiske arkitektur i regionen og en anden ligeså populær attraktion er Oxburgh Hall, som er omgivet af en voldgrav. Naturelskere kan tilbringe en dejlig eftermiddag i Snettisham Park eller Gooderstone Water Gardens & Nature Trails. The Castle Rising er også et besøg værd. På Caithness Crystal Visitor Centre, kan du beundre den imponerende engelske kunst, hvor glas bliver fremstillet. Nå alle disse højdepunkter komfortabelt med en Biludlejning i Storbritannien.

Storbritannien Norfolk Kysten Road Trip Kings Lynn EnglandFøler du dig småsulten? Så skal du ikke bekymre dig med en biludlejning i Kings Lynn! Der er et stort udvalg af pubber, bistroer og restauranter i landsbyen. Både på Victory Inn eller Market Bistro bliver lækker mad og fremragende øl serveret. Men der findes som sagt mange steder i King's Lynn. Vi anbefaler også et stop på Winch, the Barnfields Café eller Lynn café bar restaurant.

Selv om byen kan have rigeligt med fine restauranter kan det samme desværre ikke sige om overnatningsmuligheder. Best Western Plus Knights Hill for eksempel, er et af de få hoteller i byen. Hvis du planlægger at tilbringe natten her, bør du booke dit værelse i god tid.


Planlæg forud: Rejsetips til din road trip

Tilbage til toppen


 

Norfolk kysten road trip dag 2: Smukke strande i Hunstanton

 

Road Trip Planner Storbritannien Norfolk Kysten Road Trip Hunstanton England Main

Afslut opholdet i Kings Lynn og fortsæt turen med din biludlejning i Storbritannien på A148 i nordgående retning, indtil du når exit A149. Følg vejen og fortsæt din road trip til Hunstanton. Under turen skal man først forbi Dershingham Bog National Nature Reserve og kort efter vil man køre forbi selve byen. Umiddelbart efter Dershingham, skal man køre gennem landsbyerne Ingoldisthorpe og Snettisham. Sidstnævnte er absolut et stop værd, især på grund af Mariakirken og naturreservatet RSPB Snettisham, hvor der vil være mulighed for at observere en række fuglearter. Tag A149 lidt længere for at nå Heacham. Vær sikker på at gøre et stop for at se stranden og de smukke lavendel haver.

Storbritannien Norfolk Kysten Road Trip Hunstanton EnglandEfter endnu en kort køretur vil du nå Hunstanton. Den smukke strand vil straks vække din opmærksomhed. Men hvis du ønsker at opleve den sande skønhed af kysten, så sørg for du bestiller en Searles Sea Tour, som tager dig til Hunstanton Sea Life Sanctuary.

Men en road trip til Hunstanton har meget mere at byde på end blot byens fantastiske strand. Peddars Way tager dig, for eksempel på et væld af forskellige veje til nogle af de mest uberørte områder i landet. De lokale vil vise deres talenter og færdigheder på Princess Theatre, så en billet til teaterstykket vil være en god investering.
Med Chives Brasserie, the Coasters Restaurant og den lokale favorit Steak & Stilton, er der mange forskellige muligheder for at få et godt måltid.

Med en biludlejning i Hunstanton vil det kunne lade sig gøre, at udforske den naturskønne tur på 2,5 time, er vores tip, at man planlægger flere dage, så turen kan nydes til fulde hvert sted.
Hvis du beslutter at tilbringe natten i Hunstanton, vælg da mellem Best Western Le Strange Arms Hotel eller Richmond House Hotel, som begge er to meget gode steder. For en mere traditionel Bed & Breakfast, bestil selv et værelse på Peacock House eller Rose-Fitt House.


Tilbage til toppen


 

Norfolk kysten road trip dag 3: Brancaster & Burnham Market

 

Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Brancaster Burnham Market England

På den tredje dag ved Norfolk kysten, skal du endnu engang med din biludlejning køre ad A149, der vil føre dig langs kysten. Efter kort tid vil man passere golfbanen Hunstanton Golf Links og den lille landsby Holme-next-the-Sea, som ligger ganske tæt på Holme Dunes National Nature Reserve. Før din rejse fører dig videre på din road trip til Brancaster, så tjek kystbyerne Thornham og RSPB Titchwell Marsh Nature Reserve.

Bugten i Brancaster bør være dit første stop, når du ankommer med din biludlejning i Brancaster. Den tilsyneladende endeløse strand og den uspolerede natur er ideel til en picnic, et spil beachvolley eller andre aktiviteter tæt på havet. Med en spadseretur vil du med lidt held, have mulighed for at opleve sæler have sjov, eller slappe af på klipperne. Pas i øvrigt på tidevandet. Ved lavvande er der meget strand tilgængelig, men så snart højvande indtræffer, vil man have meget mindre plads.

Storbritannien Norfolk Kyste Road Trip Brancaster Burnham Market EnglandTag en bid hos Brancaster Beach kiosk, hvor du vil blive tilbudt et stort udvalg af snacks og velsmagende is. For et større måltid bør man kigge efter det nærliggende Ship Hotel.

På din vej til Burnham Market, skal man køre gennem Burnham Deepdale og Burnham Norton. A149 bliver på et tidspunkt til B1355, som fører dig til hjertet af Burnham Market, hvor du kan tilbringe resten af dagen. Check ind på dit hotel ved ankomst og tag derefter på en afslappet gåtur, hvor der vil være rig mulighed for at udforske den gamle og smukke landsby.

 

 

 


Tilbage til toppen


 

Norfolk kysten road trip dag 4: Udforsk havet

Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Holkham Bay Holt England

På den fjerde dag med din road trip på tværs af Norfolk kysten, vil du forlade Burnham Market via B1155 i østgående retning. Kør indtil du ankommer til A149 og fortsæt indtil "The Lake" passeres. Drej til venstre ved Lady Ann Road og følg vejen langs kysten, indtil du når Holkham Bay. Landskabet her er simpelthen betagende, og vi er sikker på du vil tage mange feriebilleder her. Kør din biludlejning i Norfolk tilbage til A149 østpå til din næste destination: Wells-next-the-Sea.

Der er mange muligheder, tag for eksempel en tur til Wells & Walsingham Light Railway, eller slap af på den fantastiske strand. Wells-next-the-Sea tilbyder flere attraktioner, så det bliver aldrig kedeligt. Er du ved at være sulten? Så smut over til Wells Crab House eller the Bowling Green Inn. Selvfølgelig kan du også vælge Beach Café, hvis du ønsker at være på stranden i længere tid.

Storbritannien Norfolk Kysten Road Trip Holkham Bay Holt EnglandTilbage på A149, vil det ikke vare længe, før du fortsætter din road trip til Blakeney. Som med de fleste steder på din rejse, er de fleste attraktioner også at finde nær den smukke strand. Tag en lang gåtur eller tag en bådtur på havet og se sælerne. For et indblik i den lokale kultur, besøg Galley Hill Farm eller Artemis Homes & Antiques.

Forlad Blakeney og tag Wiveton Road, som vil føre dig til Cley Road på et senere tidspunkt. Denne vej fører dig direkte til landsbyen Holt. Brug tid nok her til at udforske the Natural Surroundings. The Natural Surroundings er en smuk skov med naturlige stier, haver, damme og meget mere. Andre interessante attraktioner i Holt omfatter Muckleburgh Military Collection, the Holt Antique & Interiors Centre, Holt Castle and Stody Lodge Gardens.

Bestil en velsmagende middag i The Barn, Number 28, eller hvis du vil forkæle dig selv, så tag til Morston Hall. Når man kigger rundt på overnatningsmuligheder, vil man finde ud af, at der findes langt flere Bed & Breakfast end hoteller. Alligevel er der noget for enhver smag: The Lawns Hotel er godt placeret, mens Pheasant Hotel er et unikt sted med værelser designet i ægte sommerhusstil. For mindre og mere intime værelser, prøv Mount Farm eller Kadina Bed & Breafast.


Tilbage til toppen


 

Norfolk kysten road trip dag 5: Den sidste tur

Road Trip Storbritannien Norfolk Kysten Sheringham Cromer Mundesly England

På femte dagen med din road trip på tværs af Norfolk kysten, kan du fortsætte på Comer Road og forlade Holt. Bliv på Cromer Road, indtil den sammenfletter med A148 og drej til venstre ad Holway Road. Hold vejen indtil du når kyst-kommunen Sheringham. Med din biludlejning i Storbritannien vil der her også være stor mulighed, for at gøre spændende opdagelser og opleve de mange seværdigheder.

 

Storbritannien Norfolk Kysten Road Trip Sheringham Cromer Mundesly England

De mest populære attraktioner er Sheringham Beach, Sheringham Park og Sheringham Museum (The MO).Prøv eventuelt et slag golf ved Sheringham Golf Club. Sheringham Life Boat Station er også et besøg værd.

Efter dine spændende oplevelser med en biludlejning i Sheringham, følg nu Cromer Road mod øst. Kør langs stranden, indtil du kan fortsætte turen i Cromer. Med så mange seværdigheder er man nødt til at tænke sig om 2 gange. Hvordan vil man organisere sit ophold? Man må i hvert fald ikke gå glip af Cromer Beach Pier, Henry Blogg Museum, St. Peter og St. Pauls Cathedral og Amazona Zoo. Desuden vil Royal Cromer Golf Club forføre dig med sit utrolige landskab.

Tilfredsstil din sult i en af restauranterne såsom Bann Thai Restaurant, The Old Rock Shop Bistro eller Brownes on Bond Street, der alle er blandt de lokales favoritter.

Efter et godt måltid er det nu tid til at forlade Cromer og køre videre på A149 til Mundesley, der i øvrigt også er det sidste stop på turen. Bare bliv på A149, indtil du kommer til Thorpe Road. Drej til venstre og kør gennem den lille landsby Southrepps. Thorpe Road bliver til Gimingham Road, og derefter til Southrepps Road, som videre bliver til Mundesley Road. Dette vil til sidst bringe dig til en fantastisk kystsamfund med samme navn.

Efter din sightseeing, vil der være mulighed for at køre på B1145 og B1150 syd til Norwich, hvor den nærmeste lufthavn ligger. Turen vil ca. tage 40 minutter. Vil dig og din familie endnu ikke hjem, kan det selvfølgelig også lade sig gøre at fortsætte sin tur videre. Man kan eventuelt køre til Birmingham og Oxford, der begge ligger ca. 3,5 timer fra Mundesley. For at nå York eller Leeds har man brug for ca. 4 timer. Med din biludlejning fra Auto Europe er der ingen grænser for, hvad man kan gøre. Det eneste, som er tilbage at sige er: Nyd din ferie i Storbritannien!

 

Tilbage til toppen


 

Norfolk kysten road trip: Planlæg i god tid, for at få den perfekte tur

På trods af sin enestående skønhed, er Norfolk kysten normalt ikke den første tanke folk har, når de tænker "ferie". Det er blandt andet med til at gøre denne tur særlig og speciel på den gode måde. Nu hvor du har fået en idé om din rute langs Norfolk kysten, kan du begynde at planlægge dit ophold. Forbered dig og bestil et værelse til dit behov!

For at sikre, at du får præcis den type køretøj, du har brug for til din rejse, så bestil din biludlejning med Auto Europe i god tid.

>>
Andre road trip i Storbritannien

Vælg dit bopælsland
close