Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Mini kategori | Auto Europe

mini kategori

Bestil mini kategori hos Auto Europe

Mini biludlejning

En mini kategori biludlejning er perfekt til en kort ferie med din partner eller en weekendudflugt på egen hånd. En mini er både ideel for studerende, men også for forretningsrejsende. Desuden er kategorien den billigste at leje, samtidig med, at man får et økonomisk brændstofforbrug. Et andet vigtigt element er, at man har mulighed for nemt, at finde en parkeringsplads i forhold til en større bil. Med forbehold for leverandørens tilgængelighed kan denne kategori bestilles men enten to eller fire døre og kan rumme op til fire personer. Bestil en bil til din næste storbyferie eller en ferie på Mallorca.

 

Alt omkring denne kategori

 

Lej en minibil til en lille ferie, når man ikke har alverdens tasker og kufferter med. Auto Europe tilbyder et stort udvalg af nedsatte biler i mini kategorien.

 

Hvad er en mini?

 

En mini hører til en af de oftest bestilte bilkategorier hos Auto Europe. Samtidig er det også den mindste og mest overkommelige bilklasse, der kan bestilles. Man får både en dejlig kompakt bil og et meget økonomisk brændstofforbrug.

 

Bestil en mini

 

Mini biludlejning

Mini kategorien har eksisteret siden 90'erne. Disse køretøjer er perfekte til kunder, der har brug for en billig bil til relativt korte afstande. Bemærk, at der er betydelige forskelle inden for denne kategori. For eksempel er en Smart eller en Fiat 500 sammenlignet med en Citroen DS3 ikke helt det samme. Bilerne er for det meste forsynet med en temmelig stærk motor og er på ingen måde ringere end deres større kolleger.

 

 

Fordele og ulemper med denne kategori

 

mini kategori køretøj

Som det allerede er nævnt, giver en mini kategori biludlejning stor værdi for pengene. Køretøjerne kommer ofte med stærke motorer og er ganske brugervenlige. Bilerne vil administrere selv de sværeste gader i Alicante og andre turistprægede byer. Man vil helt sikkert finde en parkeringsplads nemmere end en større bil. Dog er køretøjerne kun egnet til korte ture eller til max fire personer med lidt bagage. Planlægger man at køre langt på ferien, anbefaler vi at leje en større bil.

 

 

 

 

 

En mini op til fire personer

 

Mini biludlejning med Auto Europe

Har du pakket kufferten og fundet ud af, at du ikke har meget bagage, så er en Fiat 500 eller en Smart det oplagte valg. Med disse små og agile modeller vil du nemt finde vej overalt. Vælg en Hyundai i10 med fire døre, en Citroen DS3 eller den moderne Opel Adam, som vil være oplagt, hvis man rejser flere sammen. Søger du en speciel bil til en særlig lejlighed? Så drop ikke den romantiske tur til Rom. Vi har nemlig også egnede biler til sådanne lejligheder! Prøv eventuelt en Mini Cooper Roadster Cabriolet.

 

Bestil din mini kategori med Auto Europe

 

Auto Europe er stolt af sine partnerskaber med verdens førende biludlejningsfirmaer. Dette gode samarbejde gør det muligt for os, at tilbyde et stort udvalg af køretøjer i forskellige kategorier. Drag fordel af vores prisgaranti, gratis afbestilling i op til 48 timer inden afhentning og vores fantastiske opgraderinger. Du kan nemt træffe os på vores gratis telefonnummer 80 82 02 78 og få rådgivning fra vores reservations agenter. De kan hjælpe med din bestilling 7 dage om ugen. Alternativt, så tjek vores hjemmesides søgemaskine og gennemse vores sortiment af biler på tilbud og bestil direkte online.

 

Find ud af mere om vores bilkategorier

 

Vælg dit bopælsland
close