Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Lej bil for en uge

Bestil biludlejning for en uge

Biludlejning for en uge

 

Spar penge med en ugentlig billeje


Som mange rejsende ved, er det nemt at spare penge, når man har adgang til en billig billeje. Auto Europe er stolte over, at kunne levere ugentlige lejebiler. Dette kan vi tilbyde på grund af fores mange rabatter. Ofte kan du bestille en bil for mindre penge, hvis man lejer en bil i en uge eller mere i Europa i modsætning til at leje et køretøj i 4 dage. Mange gange, når man søger efter at spare penge på rejseudgifter, tænker man, at man skal nedsænke lejeperioden som den bedste løsning. Dog har erfarne rejsende indset, at det modsatte giver bedre mening og større besparelser. Det meste af tiden, når man lejer en bil i en uge, vil prisen faktisk være billigere end den ville være for en 1-4 dages udlejning.

Hvorfor ikke nyde de mange friheder, der udbydes af en biludlejning i længere tid? Med de penge, du har sparet ved at bestille en biludlejning for en uge, får du tid og ressourcer til at nyde dit ophold og udforske mange utrolige attraktioner, der er tilgængeligt ved dit feriemål.

 

Oplev verden: Lej bil i en uge


Udforsk verden med Auto Europe og vores rejsetips. Vi forstår, hvad biludlejning handler om, så rejs med os i nye og komfortable køretøjer. Sommetider er offentlig transport et godt alternativ, men i udlandet betyder det ofte komplicerede rejsetider og overfyldte busser. I din biludlejning for en uge kan du bruge de mindre veje til at opdage hemmelige destinationer rundt om i verden. Når du rejser med børn, er det meget vanskeligt at bruge offentlig transport. Derfor tilbyder vi billig biludlejning i alle turistområder.

Lejemål på 7 dage sparer dig penge og giver dig også mulighed for at nyde en vaskeægte road trip og opdage unikke lokale restauranter, charmerende souvenirbutikker og spændende ting at lave. Uanset om du vil opdage den rige kulturhistorie i Europa eller nyde den naturskønne natur, vil en billeje for 1 eller 2 uger være det bedste valg.

Vil du gerne rejse længere tid end 21 dage? I dette tilfælde tilbyder Auto Europe muligheden for at anvende en langtidsleje.

 

Forlæng den ugentlige leje


Den sidste dag i ferien nærmer sig altid alt for hurtigt. For mange rejsende føles det som om, at man lige er ankommet til destinationen og det næste man tænker på, er at pakke kufferten igen. Mange vælger at være spontan på sin ferie og bestiller et ophold i et par ekstra dage - Man er jo på ferie!

Forkæl dig selv med et længere ophold! På ethvert tidspunkt i din ugentlige lejeperiode kan du kontakte Auto Europe gratis på 80 82 02 78 og fornye din lejekontrakt. Vi vil give dig den opdaterede pris, behandle bestillingen i overensstemmelse hermed og sende kontrakten direkte til den lokale udlejningsstation, så du ikke engang skal køre derhen. Dette er blot en af de mange fordele ved en ugentlig biludlejning med Auto Europe.

 

Vælg det bedste ugentlige lejemål: Luksus edition


Ikke alene kan du vælge en ugentlig biludlejning, der vil spare dig penge på standardbiler. Besparelserne udvides selvfølgelig også til luksus og sportsvogne! Rejs gennem Europa med stil, oplev ikoniske monumenter i bedste komfort bag en Mercedes Benz eller Lamborghini. Dette er kun nogle få af de mange fantastiske muligheder, der er tilgængelige, når du udnytter Auto Europas service. Du vil blive overrasket, når du oplever, hvor nemt det er at køre en drømmebil ved anvendelse af en luksusbil i en uge.

Vælg dit bopælsland
close