Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Lej bil for en dag

Bestil biludlejning for en dag

Biludlejning for en dag

 

Der er nogle gange lejligheder, hvor man har brug for at bestille en biludlejning for en dag. Alle har deres egen ide om, hvordan man bedst kan udforske et nyt miljø. Nogle elsker at udforske kilometer af cykelstier, intensiv cykeltræning, opdage interessante seværdigheder i byerne eller nyde roen og naturens skønhed. Dog er der også mange rejsende, der lægger stor vægt på komfort og vil stadig udforske så meget som muligt på bare en dag. Disse mennesker kan leje bil for en dag, for nemt at udforske alle højdepunkter og seværdigheder på deres liste. Du kan vælge et sted, der tilbyder mange seværdigheder og underholdningsmuligheder eller foretrække de fredelige omgivelser og slappe af. De rejsemuligheder, der er angivet af os, er helt sikkert den perfekte mulighed for at anvende en-dags billeje.

 

Hvordan definere man billeje for en dag hos Auto Europe?

 

Satserne for udlejningen er baseret på en beregning af 24-timer. Hvis du f.eks. reserverer en biludlejning til en dag, med en afhentningstid kl. 10:00 om morgenen, skal du returnere bilen næste dag kl. 10:00, ellers bliver man opkrævet for en ekstra dag. Forvent ikke goodwill, når du returnerer din bil, hvis ikke man returnerer køretøjet på det tidspunkt, der er angivet på lejeaftalen. Forsinkelsen kan i værste tilfælde koste en udlejning for det lokale selskab, da de ikke kan vente på dig ved forsinkelser.

 

Lej for en dag

 

Der er mange fordele ved at leje en bil, mens du er på ferie. Det er ikke kun et transportmiddel for at komme fra A til B. Man det er samtidig nemt og frit, hvilket giver friheden til at stoppe, hvor man vil. Ønsker man at opleve mere, kan man bestille en ugentlig biludlejning og spare penge. Planlægger man en envejsleje med en billeje, bør man vide, at biludlejningsfirmaer typisk har minimumskrav og begrænsninger med hensyn til køretøjskategori, model, varighed og retursted for envejsleje. Det skal bemærkes, at udlejeren skal bruge ekstra omkostninger og tid, da bilen ikke leveres til stationen, hvor den normalt tilhører. Det skal også bemærkes, at udgifterne i form af et engangsgebyr skal betales af lejeren af køretøjet. Biludlejningsfirmaer har deres egne regler og gebyrer, baseret på deres vilkår og beliggenhed. Auto Europe kan rådgive dig forud for din leje, om det er muligt at leje et køretøj for en dag mellem to forskellige destinationer og hvilke gebyrer der forventes at blive opkrævet for denne ekstra ydelse. Hvis du leder efter en speciel endags-billeje og det ikke kan lade sig gøre, hvis det måske ikke er tilladt, kan vi hjælpe dig med at finde alternativer eller svare på om, hvor mange dage man skal leje bilen, så det kan lade sig gøre. En international envejsleje, hvis det er tilladt af udlejeren, er normalt kun muligt fra et 3-dages lejemål og mere, hvis man lejer i Østeuropa. I sådanne tilfælde kan det være værd at tage et kig på vores chaufførservice tilbud fra Auto Europe.

 

Billeje til en dag for krydstogtpassagerer

 

Biludlejningsfirmaer tillader en-dags leje, når køretøjet vender tilbage til udlejningsstedet, da dette vil spare dem for mange omkostninger. Afhentning og aflevering fra samme destination er den mest omkostningseffektive løsning, uanset om du lejer en bil for en dag eller mere. Mange af vores kunder, der anvender en biludlejning til en dag, er booket af krydstogtpassagerer. Disse ankommer til en havn og har normalt kun få timer til at udforske området på. Vil man se så meget som muligt og ikke vil være afhængig af en andens skema, er den hurtigste måde på fire hjul. Husk før dit næste krydstogt at bestille din bil på forhånd, så du ikke behøver at spilde tid om bord eller skal betale ekstra omkostninger for dyre internetforbindelser, mens du er på krydstogtskibet. Vi vil hjælpe med at finde det bedste og rigtige tilbud til dig.

 

Billeje for en dag med Auto Europe

 

At bestille et køretøj online er hurtigt og nemt med Auto Europe. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din booking, kan du kontakte vores team på vores gratis nummer 80 82 02 78. Ikke alene har du mulighed for at bestille en biludlejning i 24 timer hos os, men vi vil samtidig også give dig de bedste råd og tips til rejsen. Find ud af alt hvad du behøver omkring at leje et køretøj i ind-og udland. Vi er klar til at hjælpe!

 

Yderligere information

 

Auto Europe samarbejder med udlejere over hele verden og garanterer dig de bedste priser for biludlejning.

Du leder efter en lejebil til en dag og alle relaterede ydelser? Auto Europe har det rigtige tilbud til dig!

Vælg dit bopælsland
close