Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Familieklasse | Auto Europe

 

Familieklasse kategori

 

Familieklasse kategorien

Familieklasse biludlejning

 

En familieklasse kategori er også kendt som full-size eller standard. Denne kategori er det perfekte valg til kræsne kunder, der går utrolig højt op i komfort. En af de hyppigst bookede modeller i denne køretøjskategori er Mercedes C-klasse. Den kan rumme op til fem passagerer og en del bagage.

 

 

Hvad skal du vide om denne kategori?

 

Familieklasse biludlejning med Auto Europe

Auto Europe tilbyder et stort udvalg i denne kategori. Lej en stor bil med os, så kan vi garantere et kæmpe udvalg af tilgængelige køretøjer gennem vores partnerskaber med internationale anerkendte udlejningsselskaber. Sammenlign priser fra forskellige leverandører og find det bedste tilbud. Familiebiler er særligt populære i Schweiz, Østrig og Tyskland. Book en bil til din næste ferie i München og rejs gennem hele Bayern med stil.

 

 

Historien om familieklasse kategorien

 

Det amerikanske udstryk "full-sized car" blev første gang brugt af de amerikanske bilproducenter såsom Ford, General Motors og Chrysler som et markedsføringsredskab. Begrebet blev primært brugt til at pege på forskellen mellem mindre modeller fra mini eller økonomi klassen samt de større modeller.

 

Fordele og ulemper med familiebilen

Familiebil

 

Det meste af tiden vil familieklasse biludlejning ligne valget ligne den type køretøj, som man kender det fra Danmark. Er du normalt vant til at køre en mindre bil, så husk på, at det kræver lidt tilvending, for at blive tryg med en større bil. Selvfølgelig spiller pengene også en stor rolle, når man skal vælge sin bilkategori. Oftest er de mindre biler noget billigere. Men hvis du er vant til avancerede biler med masser af plads og komfort, anbefaler vi at spare andre steder og vælge en stor model.

 

Lædersæder, soltag, et godt højtalersystem og de bedste sikkerheds- og underholdningsprodukter er ofte standard i disse biler. På grund af deres størrelse og vægt, er disse køretøjer udstyret med et meget godt chassis og kraftfulde motorer, hvilket gør overhaling og kørsel på ujævne veje let.

 

 

Bestil den bedste familiebil

 

Familie kategori biludlejning

Vi tilbyder et stort udvalg af store køretøjer fra sedans og coupéer til varevogne og SUV'er.

 

Audi A4 imponerer med sit lækre design og tilbyder samtidig op til 5 komfortable siddepladser til sine passagerer. Mercedes SLK gør ferien for to til en ekstra ordinær oplevelse. Den er samtidig yderst økonomisk i forhold til andre high-end modeller.

 

Hvis du har brug for mere end fem pladser, vil den rummelige Renault Espace netop opfylde dine behov. Den franske van kan klare op til syv personer, som gør den perfekt til en tur med en større gruppe. Spænd sikkerhedsselen og begynd din road trip startende ved nogle af de bedste steder i hjertet af Europa.

 

Din store bil

 

Brug vores hjemmeside til at sammenligne tilbud fra internationale biludlejningsfirmaer verden over. Læs reelle kundeanmeldelser, som kan hjælpe dig med din beslutning, inden du bestiller en familieklasse biludlejning. Vores reservationsagenter vil være mere end glade for at hjælpe dig. Du kan træffe dem gratis på 80 82 02 78 alle ugens dage.

 

Alle vores kategorier

 

Vælg dit bopælsland
close