Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: ANTON - May 14, 2014
 • Gør det endnu tydeligere hvilke kreditkort man skal have, da jeg havde nogle problemer i Frankfurt, da jeg havde et debet-kort, hvilket betød at jeg måtte tilkøbe forsikring, samt forbetale depositum ... på kr. 2000,-
 • Læs mere
Den tyske Eventyrvej

Den tyske Eventyrvej - 800 km rendyrket magi!


Germany Road Trip - Fairy Tale Road

 

Hvis du er vokset op med Brødrene Grimm er en road trip på Eventyrvejen i Tyskland det perfekte valg! Den smukke rute fører dig gennem eventyrlige landsbyer og landskaber, taget direkte fra brødrenes mange samlinger. Oplev alt fra Torneroses slot til honningkagehuse i Hessens afslappende landsbyer til fortryllende og mystiske skove med din biludlejning i Tyskland.

Eventyrvejen er en af de smukkeste ruter i Tyskland. Den har fået sit navn på grund af det smukke, omkringliggende landskab fra Brødrene Grimms samlingen. Vejen har en samlet længde på ca. 800 km og er som taget ud af en eventyrsbog langs majestætiske katedraler og magiske slotte. Vores road trip guide starter i Frankfurt og vil tage dig nordpå via Marburg til Bremen.

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, når du rejser, anbefaler vi, at du vælger en tid i løbet af forår, sommer eller efterår for den bedste oplevelse.

I foråret, ådalen dækket med blomster og grønne græsgange om sommeren, vejret er perfekt til en roadtrip i en cabriolet og efteråret vender stemningen af mystik og forunderlige skønhed på samme tid, når den spøgelsesagtige tåge sniger sig ind langsomt over landsbyerne i aftenen.

 


Road trip oversigt: Den tyske Eventyrvej


 

Road Trip Eventyrvejen, dag 1
Road Trip Eventyrvejen, dag 2

 

Road Trip Eventyrvejen, dag 3
Road Trip Eventyrvejen, dag 4

 

Overblik: Road Trip på Den tyske Eventyrvej
RuteAfstand Ca. køretid
Frankfurt til Hanau25,729 minutter
Hanau til Steinau an der Straße48,530 minutter
Steinau an der Straße til Marburg1161 time, 55 minutter
Marburg til Kassel143 1 time, 20 minutter
Kassel til Göttingen1141 time, 54 minutter
Göttingen til Hameln1262 timer, 7 minutter
Hameln til Bremen1822 timer, 51 minutter
Samlet:755,211 timer, 10 minutter

 


Planlæg din road trip: Kørselsmuligheder for Den tyske Eventyrvej

 

 

 

Road trip langs Den tyske Eventyrvej, dag 1: Frankfurt til Hanau

 

Road Trip Eventyrvejen, dag 1
 

For den perfekte start på din road trip skal du begynde din rejse i det tyske finanscentrum, Frankfurt. Vælg nemt en biludlejning i Frankfurt mellem vores mange leverandører i en af byens to lufthavne på vores hjemmeside. Sørg for at give dig selv lidt ekstra tid, så du bestiller bilen en time efter landing, da bagage kan være forsinket. Skulle dit fly blive forsinket, skal du straks ringe til os og vi vil kommunikere videre til firmaet, at I vil være der senere end planlagt.

 

Road Trip Eventyrvejen Frankfurt

Afhængigt af hvor meget tid du har planlagt til turen, anbefaler vi, at du bruger mindst en dag på din road trip i Frankfurt for ikke at gå glip af byens største attraktioner: Senckenberg naturhistoriske museum, Goethe House, og det smukke Rådhus, Römer.

På en halvanden times kørsel kan du nå dit første stop på eventyrruten, nemlig Hanau. Når du er i Hanau, vil du med det samme bemærke, at byen har ånd fra Brødrene Grimm med fabelagtige bygninger og nationale monumenter "større end livet"-statuen i bronze, som forestiller Brødrene Grimm, der står på pladsen foran rådhuset.

På det nærliggende slot, Philippsruhe er endda et museum dedikeret til forfatterne. Udstillingen indeholder en samling af tøj, personlige dokumenter og kunstting, der tilhørte brødrene.

 

 

 

Kort og ruter er fra Google Maps

Følg altid de lokale trafikregler

 


Planlæg din road trip: Rejsetips til Den tyske Eventyrvej

 

 
Tilbage til toppen


 

Road trip langs Den Tyske Eventyrvej, dag 2: Fra Hanau via Steinau til Marburg

 

Road Trip Eventyrvejen, dag 2
 

Ca. 30 minutter fra Hanau er Steinau an der Strasse, som er den eneste by på eventyrruten kaldet "Brødrene Grimm Byen". Indtil en alder af 12 levede brødrene blandt byens typiske bindingsværkshuse, brostensbelagte gader og paladser med magiske tårne.

Hovedattraktionen på din road trip i Steinau er Brødrene Grimms fødested. Brødrene Grimms Hus og Steinau museum udstiller brødrenes arbejde. Slottet i Steinau er en anden populær attraktion. Den imponerende slot har en fantastisk udsigt over byen. Du bør også planlægge et besøg ved Steinauers dukketeater, som også foregår på slottet. Perfekt for familier eller for dem, der sætter pris og vidunder af den ædle kunst at kunne udtrykke sig gennem dukketeater.

 

Under dit besøg i Steinau, bør du reservere et bord på en restaurant Brathähnchenfarm. Uden en biludlejning i Steinau kan det være svært at komem dertil, da restauranten er beliggende på et bjerg, men udsigten og maden er klart turen værd! Byens bedste hotel kan du finde på Burgmannenhaus. Hotellets atmosfære er naturligt indrammet af Grimms brødrenes eventyr som de kombinerer med moderne bekvemmeligheder såsom rindende vand og Wi-Fi.

 

Road Trip Eventyrvejen Marburger Slot

Når du igen er godt kørende med din biludlejning på Den tyske Eventyrvej kan du nyde udsigten mens du passerer Freiensteinau, Lauterbach og Alsfeld inden du når dit næste stop, Marburg. Jacob Grimm beskrev engang byen med ordene "byen med flere trapper på gaderne end i husene". Selvom beskrivelsen af Marburg til dels er rigtig, da byen er temmelig stejl med mange brosten, kan vi også gætte os fre mtil, at Jakob ikke var en person der gik op i motion.

 


Byen har et universitet og derfor også et stort antal studerende og et ungt, attraktivt udseende. Derfor tilbyder byen også en bred vifte af moderne butikker, restauranter og steder at slappe af.En væsentlig del af byens største kulturelle attraktioner er Elisabeth-kirken eller St. Eliabeth Kirken, som er en af de vigtigste bygninger i byen, hvor man også finder en
generøs samling af religiøs kunst og statuer. Tag på sightseeing med en biludlejning i Marburg og vær mest fleksibel på din rejse.

 

Når det kommer til indkvartering på din road trip i Marburg, anbefaler vi Welcome Hotel Marburg. På trods af, at andre hoteller kan se bedre ud på facaden og interiøret, er dette det mest komfortable hotel med egen restaurant "Tartaruga", bar og sauna.

 

Eventyrruten Hanau Kort


Tilbage til toppen


 

Den Tyske Eventyrvej road trip, dag 3: Fra Marburg via Kassel til Göttingen

 

Road Trip Eventyrvejen, dag 3
 

Start dag tre med at køre din lejebil langst Den tyske Eventyrvej road trip til Kassel. Turen tager ca. en time og tyve minutter med din biludlejning i Kassel. Brødrene Grimm tilbragte deres ungdom som bibliotekar for kongen af Westfalen, Jerome Bonaparte, som også var Napoléons yngste bror.

Meget af byen fra dagene, hvor brødrene Grimm boede der blev ødelagt under Anden Verdenskrig, men blev genopbygget, men uden hensyn til den tidligere, arkitetonikse stil. Alligevel tilbyder Kassel deres besøgende to udflugter man kan tage på under sit ophold - Brødrene Grimms Museum og Wilhelmshöhe slot og bjergpark, som ligger i den vestlige del af Kassel og som har Europas største bakker bevogtet af en gigantisk statue af Herkules. Sørg for at have komfortable sko på, hvis du vil bestige bjerget og nyde den fantastiske udsigt over området.

 

Eventyrruten Kassel Park
 

Næste stop på Eventyrruten er en road trip til Göttingen, som er omkring 45 minutter væk fra Kassel. I Göttingen er det berømte universitet Georg-August-Universität, hvor brødrene tidligere var professorer. Et af de mest besøgte steder er byens centrale torv, hvor man kan se en statue af en lille pige med en gås i den ene hånd og en kurv i den anden hånd (Gänseliesel), og er en af de mest kyssede statuer i verden. Det siges nemlig, at den der kysser statuen vil blive belønnet med lykke. Derfor går færdiguddannede studerende hvert år op på statuen for at kysse den, som et tegn på taknemmelighed.

Den kulinariske madudbud består, som forventet af traditionel tysk mad. Tag din biludlejning i Göittingen til kroen Lockemann beliggende i udkanten af de nærliggende skove. Hvis du bliver træt af svinekød og kartofler og ønsker at prøve noget anderledes, anbefaler vi et besøg på den trendy middelhavsrestaurant Gaudi, der serverer alt fra vores sydeuropæiske lande såsom tapas, pasta og skaldyrsretter.
For en romantisk overnatning kan du checke-in på Hotel Gebhards og nyd et luksuriøst ophold. Hotellets er flot indrettet med mørke træpaneler og hvide vægge, samt mulighed for spabad og sauna, som er perfekt for alle, der har brug for at løsne op og slappe af efter en lang dag på farten!

 

Eventyrruten Marburg Kort

 

Kort og ruter er fra Google Maps

 Følg altid de lokale trafikregler

 


 Tilbage til toppen


 

Dag 4: Fra Göttingen via Hameln til Bremen

 

Road Trip Eventyrvejen, dag 4
  

Hameln - ikke helt ukendt, efter fortælling 'Rottefængeren fra Hameln' - tager omkring halvanden times kørsel fra Göttingen. Ved ankomst kan du hurtigt finde gode eksempler på bygninger fra Weser renæssancen. I byen findes både Rottefængerhuset og Bryllupshuset og er du afsted i midten af september har du chancen for at se en ad de to (eller begge) udendørs forestillinger ved på Bryllupshusets terrasse af Rottefængeren fra Hameln.

 

Road Trip Eventyrvej Hameln Flod

 

Den sidste del af rejsen på Den tyske Eventyrvej består af to timers kørsel til Tysklands mindste regionale hovedstad, Bremen, som også har den ældste og næststørste havn i Tyskland. Du bør tage tidligt afsted på fra Hameln, da der er massere at se og udforske med din biludlejning i Bremen.
Af populære steder at besøge under din road trip i Bremen er Bremens markedsplads i den gamle bydel, Ludwig Roselius Musem og St. Peter's Kirke og en gotisk katedral fra 1100-tallet. En anden populær attraktion i Bremen er den berømte statue af bymusikerne fra Brødrene Grimms eventyr, som ligger på torvet. Det sjove og ironiske ved historien er, at de fire dyr fra eventyret aldrig klarede den helt til Bremen.
Road Trip Eventyrruten Bremen Centrum

Der er naturligvis en lang række restauranter og barer i Bremen som er et besøg værd. Du bør dog besøge rådhuskælderen og nyde de nordtyske specialiteter, før turen går hjemad. Restauranten har en travl atmosfære og er stemt som Tysklands ældste og mest berømte restaurant. Retterne i Ratskeller er overkommelige, væggene udsmykket med vintønder og har været besøgt i over 600 år! Hvis du har besluttet dig for ikke at have nogen grænser på din sidste dag i Bremen, bør du i stedet besøge den fransk-inspirerede restaurant Grasshoffs Bistro. Restauranten er trendy, lille og eksklusiv og anset som Nordtysklands bedste sted at nyde perfekt vine og lækre oste.

 

Ligesom med restauranterne, så er der noget for enhver pengepung af hoteller i Bremen. Der er kvalitetsbetonede hotel palacer som Dorint Park, såvel som særprægede, kundefokuserede hoteller som Pension Weidmann.

 

Fairy Tale Road Göttingen Karte

 Kort og ruter er fra Google Maps

 Følg altid de lokale trafikregler

 


Road trip langs Den tyske Eventyrvej: Planlæg din ferie

 

Nu har du en temmelig god idé om, hvad der venter dig langs Den tyske Eventyrvej. Alt du skal gøre nu er at fastlægge datoer, booke flyafgang, biludlejnign og bestille værelser. Hvis du har brug for en bil, så kan du altid kontakte os. Har du mere tid på din ferie? Læs mere om vores andre road trip i Tyskland guider og oplev landet med en biludlejning fra Auto Europe!

 

Road Trip Eventyrruten Tyskland

 


 Tilbage til toppen


Vælg dit bopælsland
close