Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: HENRIK BAY - October 25, 2013
 • Booked bil med børnesæder intet var klar og vi skulle vente på personalet. Bil vi fik var ej klar til at have vores kufferter med da alle sæder var slået op. Det bevirkede at det tog over 1,5 time ind ... en vi var på vejen. Vi har bestilt bil til at køre i Sk men skulle pludselig betale ekstra. Mener jeg havde booked som jeg plejer ved jeres kollegaer men der kom bare mere og mere på prisen. Samt prisen på børnesæderne er i overkanten. Bilen var ren og fin og stor ros til personalet som tog imod bilen efter vores tur..meget prof. Og hurtig det kunne de andre lære noget af.
 • Læs mere
Bestilling af envejsleje

National og international envejsleje

 

Envejsleje with Auto Europe

Der er to typer envejsleje med Auto Europe - national og international. Envejsgebyret er obligatorisk, når lejebilen afleveres til et andet kontor end det kontor, hvor bilen blev afhentet. Envejsgebyrets størrelse vil blive bestemt af udlejningsfirmaet. Du bør også bemærke, at biludlejningsfirmaer vil kræve et envejsgebyr for envejsleje ud af landet (international envejsleje), som vises online under bookingprocessen. Derudover vil Auto Europe informere om disse gebyrer, når vi sender en bekræftelsesvoucher. Nedenfor ses eksempeler på hvordan envejsgebyret vises på hjemmesiden.

 

Takket været det optimale samarbejde mellem de lokale biludlejningsfirmaer er national envejsleje normalt gratis for envejsleje fra en by til en anden, så længe den maksimale lejeperiode overholdes. Kørsel til andre lande med aflevering der er underlagt et internationalt envejsgebyr medmindre andet er angivet.

 

Hvorfor bestille envejsleje med Auto Europe?

 

Planlægger du en vidtgående tur over landegrænser og har brug for den velegnet måde at transportere dig? Bliv inspireret og nyd turen med Auto Europe! Kør fra Spanien til Frankrig eller fra Tyskland til Italien eller hvor du ønsker og nyd de smukke udsigter undervejs, hvor du med garanti vil komme forbi utallige fortidsminder, kulinariske lækkerier og fascinerende kulurer.

 

Søgemaskine

En anden afleveringsstation end den du afhentede bilen ved vil give dig endnu mere fleksibilitet på vejen.

 

Ring til os for mere information om priser, reservationer og andre billeje releterede spørgsmål.

 

Du kan ringe til os alle ugens 7 dage på 80 82 02 78 eller døgnet rundt på vores hjemmeside, hvor du også kan se priser og bestille din biludlejning.

 

Sådan finder du vores bedste tilbud på envejsleje

 

Brug vores søgemaskine til venstre for at søge på vores tilbud. Vælg land, by og afhentningssted. For envejsleje afkrydses feltet "Vil du aflevere ved en anden destination?".

 

Vælg land, by og afhentningssted. Udfyld alderen for hovedføreren og klik derefter
"Få tilbud". Vælg din foretrukne billeje ved at klikke på prisen.

 

Så snart der er klikket på prisen, vises en kort meddelelse, der indeholder nyttige oplysninger om envejslejen sammen med en beskrivelse af køretøjet.

 

 

Envejsleje information

 

Vores søgemaskine giver dig mulighed for at vise søgeresultater efter pris eller udlejningsfirma. Du kan også få vist alle resultater. Vælg dit foretrukne tilbud for at se følgende billede:

 

Envejsleje inkluderet i prisen

 

Nedenfor den samlede pris vil envejsgebyret være oplyst, hvis udlejnignsfirmaet kræver gebyret. Du kan enten vælge at gå videre med tilbuddet med det samme, eller du få tilbuddet sendt til din e-mail, hvis du stadig har brug for lidt tid til at tage din beslutning.

 

Afhængig af det valgte udlejningsfirma, er der to måder at betale for envejsgebyret.

 

 1. Billeje prisen + envejsgebyret betales som samlet beløb til Auto Europe
 2. Billeje prisen betales til Auto Europe + envejsgebyret betales til den lokale udlejer

 

Envejsleje inkluderet

Envejsgebyr betales lokalt

 

 

 

 

Afhængig af udlejeren/tilbuddet vil det være muligt at se, om envejsgebyret er inkluderet i den samlede pris betalt, som skal betales til Auto Europe (venstre billede) eller om envejsgebyret skal betales lokalt til udlejningsfirmaet (højre billede).

 

Der vil også være information om betaling af envejsgebyr på din voucher.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter at have valgt ekstra muligheder og tilbehør, skal du klikke på "Book nu". På dette tidspunkt vil du normalt få en mulighed for at vælge en dækningsmulighed. Læs mere om forskellige dækningsmuligheder her. Vælg den ønskede dækning og klik på "Fortsæt".

 

Selvrisiko dækning

 

I næste trin vil du blive spurgt om der ønskes en opgradering.

 

 Opdradering

 

Klik på en af de tilbudte muligheder og fortsæt bookingprocessen. Ved udfyldelsen af dine personlige oplysninger, vil du blive bedt om at skrive dit flynummer. Dette er yderst vigtigt, hvis flyet skulle blive forsinket eller aflyst. Indtast dine betalingsoplysninger og accepter vores vilkår og betingelser for at færdiggøre reservationen. Vores vilkår og betingelser giver dig oplysninger om de ekstra gebyrer og afgifter, hvoraf nogle skal betales direkte til udlejeren, ved afhentning af bilen.

 

 

Reservationen fuldført

 

Så snart din bestilling er gennemført, vil du modtage en bekræftelses e-mail med dit voucher nummer og et PDF-dokument. Dette dokument indeholder personlige kontaktinformationer, detaljer om billejen og udlejerens bekræftelsesnummer. Desuden vil dokumentet også indeholde detaljerede biludlejning oplysninger samt vilkår og betingelser. Alle oplysninger om envejslejen vil også være tilgængelig i dette dokument. Udskriv venligst voucher og fremvis den til biludlejningsfirmaet.


For yderligere information kan du læse vores vilkår og betingelser. I dag tilbyder næsten alle udlejnignsfirmaer envejsleje. Auto Europe går et skridt videre - vi sørger for at have alle detaljer om reservationen bekræftet af det lokale udlejningsfirma, så du undgår ubehagelige overraskelser på din ferie. Med over 60 års erfaring inden for billeje branchen, vil vi med glæde hjælpe dig med at planlægge din rute. Nyd din ferie! Auto Europe ønsker dig en god og sikker rejse!

Tilbage til toppen

Vælg dit bopælsland
close