Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: BRIAN - July 19, 2016
 • Det tog lidt tid at komme igennem på telefonen og lidt kompliceret at rykke afhentningstidspunktet 30 min. Men ellers rigtig god service.
 • Anmeldt af: MICHAEL - March 29, 2015
 • Jeg er meget glad for at udvalget af lejebiler er så bredt, at det også omfatter leje med fuld/fuld tank, så man ikke skal betale for meget for en tankfuld og logistikgebyrer. Når jeg har printet vouc ... heren fra Autoeurope mangler denne oplysning dog på voucheren så man ikke er i tvivl om det man bestilte.
 • Læs mere
Bretagne Road Trip

Bretagne Road Trip - Saint-Malo til Rennes

 

Bretagne Road Trip - Saint-Malo til Rennes

 

Det kan være skræmmende at beslutte, hvor den næste rejse skal gå hen til. Der er så mange tiltagende destinationer rundt i hele verden.


Auto Europe er her for at hjælpe dig med din næste rejse. Vores road trip tips i Frankrig vil gøre det nemmere for dig, at beslutte ruten og du vil også få ideer til de mest idylliske og ikoniske rejsemål i verden. På denne side vil du finde information, som er direkte skræddersyet til en uforglemmelig road trip i Bretagne fra Saint-Malo til Rennes.

Frankrig har i årevis været en af de mest populære rejsemål i hele verden og med god grund: det kulinariske felt er utrolig varieret og den historiske arv i de forskellige regioner er virkelig fascinerende. Det er ikke kun hovedstaden Paris, der skal besøges, men også områderne i Bretagne tilbyder regionale skatte, som ikke kan findes andre steder. Bretagne er den nordligste region i Frankrig og er fyldt med historie. Takket være kulturens påvirkninger gennem flere århundrede, så er området blevet en del af britisk og fransk kultur. Intet andet sted i Frankrig kan du opleve så unikke og imponerende seværdigheder, gastronomi og historie. Book en biludlejning i Bretagne. Det vil være en fantastisk måde, at opleve alt på!

 


Bretagne Road Trip Oversigt


  

Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Saint-MaloRoad Trip Oversigt Frankrig Bretagne Dinan

 

Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Montauban-de-BretagneRoad Trip Oversigt Frankrig Bretagne Rennes

Lokationer 
DistanceKørselstid
Hovedrute

Saint-Malo til Dinan
32 kilometer31 minutterD137 til E401
Dinan til Montauban-de-Bretagne
37 kilometer30 minutter 
D776 til N12
Montauban-de-Bretagne til Rennes
32 kilometer32 minutterN12 til E50

 

 

Bretagne Road Trip Dag 1: Den befæstede by, Saint-Malo

 

Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Saint-Malo

 

Saint-Malo events og turistattraktioner: Velkommen til den første dag på din road trip gennem Bretagne. Vi starter rejsen i den tidligere piratborg Saint-Malo, der er en af de mest populære turistattraktioner i regionen. Saint-Malos største og mest imponerede attraktion er den såkaldte La Ville Intra-Muros, som oversat betyder "befæstet by". I middelalderen blev strukturen anvendt til at beskytte sig imod briterne. Inden for murerne finder man arkitektur og monumenter i verdensklasse. Der er fri adgang til væggene, hvorfra man får en uforglemmelig udsigt over byen og havet i det fjerne.


Den nordlige del af kysten er en top sommerdestination, for dem, der elsker entusiastiske strande. Havnen har private og kommercielle både, hvoraf nogle kan lejes, hvis man gerne vil en tur rundt omkring byen i Den Engelske Kanal. Vil du opleve en road trip til Saint-Malo om sommeren, må du absolut ikke gå glip af festivallen Folklore du Monde, der indebærer teater og dansearrangementer på det centrale torv.


Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Saint-Malo Barer Restauranter NattelivSaint-Malo restauranter, barer og nattelivet: Det er ligesom resten af Bretagne et hjemsted for kulturelle påvirkninger. De lokale restauranter fokuserer hovedsagligt på det franske bretonske køkken, hvor man får serveret Breton pandekager, (søde og krydrede), muslinger, østers og Kouing Aman (wienerbrød, der serveres varmt med æbler). Den historiske britiske indflydelse tilbyder en interessant kulinarisk kontrast til engelsk mad. Oplev retter med masser af frisk fisk og skaldyr, som man normalt kun finder i England.

 

Som en lille kystby, er Saint-Malo ikke kendt for et pulserende natteliv og i modsætning til resten af Frankrig, så er regionen heller ikke særlig kendt for rød eller hvidvin. Bretagne er kendt for sine andre specialer såsom æblevin, æble brandy, honningvin og muscadet. Der er også mange steder, hvor man kan få crepe-baserede retter, som man kan nyde i byen.

 

Saint-Malo hotel og overnatning: I Saint-Malo er der mange logi muligheder. Byens nærhed til stranden samt den imponerende udsigt over havet, gør byen til et meget populært sted at overnatte. Er du på udkig efter flotte og spektakulære hoteller med betagende udsigt bør du overveje Hotel Le Nouveau Monde, der er et 4-stjernet hotel beliggende få minutters gang fra byens bymur, strandende og centrum af byen. Faciliteterne på hotellet inkluderer en opvarmet pool, spa, restaurant samt bar og WLAN. Er man på udkig efter et billigere alternativ, uden at give afkald på beliggenheden og komforten, så kan vi stærkt anbefale det centralt beliggende Cartier Hotel, der kun er et par minutters gang væk fra de store seværdigheder.


Map Road Trip Oversigt Saint-Malo til Dinan

Alletiders køretur fra Saint-Malo: Tag afsted med din biludlejning i Saint-Malo via D137 mod syd og følg skiltene mod E401 mod motorvejen og i retning mod Dinan. På denne tur vil du opleve mange naturskønne udsigter langs kysten af Den Engelske Kanal og områdets dejlige landsbyer. Er man interesseret i historiske slotte vil man blive overrasket over de forskellige slotte, der kun ligger en kort køretur væk fra E401. Man kan blandt andet opleve Chateau de la Belliere og Chateau Dinan.

 

Planlæg din rejse: Kørselsmuligheder til din Saint-Malo road trip

 Tilbage til toppen


 

Bretagne Road Trip Dag 2: Udforsk Dinan

 

Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Dinan

 

Dinan events og turistattraktioner: Trods sin relativt lille størrelse, er Dinan et mekka af middelalderlig arkitektur og har også en unik geografisk placering. Udsigten fra bakketoppen over Rance floden gør Dinan til det perfekte rejsemål for naturelskere samt opdagelsesrejsende. De fleste af de middelalderlige bygninger går delvist helt tilbage til det 13. århundrede. Den oprindelige bymur kan opleves i næsten uberørt tilstand.


Man vil også opdage et stort antal kirker og historiske bygninger, herunder de gotiske bygninger som St. Malo Kirke, The Romansque, St. Saviour's Basilica og Duchess Anne's tower. Den betydningsfulde historie præger specielt byen, da der årligt afholdes en festival, hvorunder byen bliver forandret og de lokales tøj bliver ændret til middelalder stilen. 


Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Dinan Barer Restauranter NattelivDinan restauranter, barer og nattelivet: Dinan er det rigtige sted, at besøge for at nyde lokale hjemmelavede retter. I de større byer som man nemt kan tage til med en biludlejning i Dinan, kan det være meget svært at finde disse autentiske måltider. Dinan er fyldt med mange rolige og hyggelige restauranter. Specielt bemærkelsesværdig er La Mére Pourcel, der er en restaurant, hvor huset oprindelse går helt tilbage til det 15. århundrede. Her bliver der serveret traditionne nationale franske retter med Bretagne twist. Man bør også prøve Le Cantirbery, der er specialiseret i fisk, der er kogt som i middelalderen.

I Dinan er der forholdsvis få muligheder, hvis man vil på diskotek og feste til den lyse morgen. Byen er dog vært for mange små barer og lounges, hvor man kan nyde en god drink i det rolige natteliv.


Dinan hotel og overnatning: Nu hvor du har brugt en hel dag i Dinan og gået på opdagelse samt smagt lokale delikatesser, så er der nu tid til at finde info omkring et hotel. Som det forventes, har Dinan utallige bed and breakfast muligheder. Har du i tankerne, at du skal på på et hotel og ikke bed and breakfast, kan vi anbefale Residence MVV Dugeschlin, hvor man kan nyde faciliteter som indendørs swimmingpool, gratis WLAN, kontinental morgenmad, satellit TV og et værelse med fuldt udstyret køkken.

 

Map Road Trip Oversigt Dinan til Montauban-de-BretagneAlletiders køretur fra Dinan: Når du fortsætter din road trip fra Dinan, anbefaler vi, at du kører mod den østlige retning på D794, der forbinder D137 og til sidst i retning mod Montauban på D20. På vejen vil man køre forbi et par beundringsværdige slotte. Det smukke Chateau de Caradeuc er også kun placeret lige uden for Montauban. Efter denne vej vil man blive mødt med utrolige landskaber samt små landsbyer, der tilbyder mad. Så det er et perfekt sted at stoppe for at få en lille snack.

 

Mere rejseinformation: Road trip i Dinan   

  

Bretagne Road Trip Dag 3: Historiske Montauban-de-Bretagne

 

Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Montauban-de-Bretagne

 

Montauban-de-Bretagne events og turistattraktioner: Selvom byen ofte er overset af mange til fordel for mere kendte destinationer, så er Montauban-de Bretagne et perfekt sted at besøge. Der er rig mulighed for at blive klogere på den rige historie og kulturen i denne region. Endda helt uden en masse turister. Når du anvender din biludlejning i Montauban, bør du besøge fæstningen, der er en af de ældste i Bretagne og er et klassisk eksempel på arkitekturen fra middelalderen. En anden historisk bygning af betydningsfuld værdi er Notre Dame de Lannelou, der ligger lige uden for byen.


For rejsende, der værdsætter at udforske den naturlige skønhed af regionen Bretagne, så er Montauban skov et oplagt valg. Området omfatter 580 hektar af naturreservat, der kan anvendes via vandreruter eller små veje. Brug dagen på at vandre gennem den smukke skov og pak de nødvendige redskaber til en picnic. Det er hyggeligt!  


Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Montauban-de-Bretagne Barer Restauranter NattelivMontauban-de-Bretagne restauranter, barer og nattelivet: Rækken af appetitvækkende spisemuligheder i Montauban-de-Bretagne minder meget om Saint-Malo og Dinan. Derfor en blanding af kendte retter fra Bretagne som skaldyr og traditionelle franske retter. Selvom byen er forholdsvis lille, så bliver man overrasket over alle de lokale restauranter med dejlige spisestuer, hvor en dejlig atmosfære venter. Specielt kan Michelin restauranten Le Relais De la Rance anbefales, hvor man finder retter med frisk fisk og skaldyr.

   
Ligesom vores andre nævnte destinationer, så er nattelivet i Montauban generelt også meget roligt. Bemærk dog, at hvis du er på udkig efter diskoter eller lignende, så kan du opleve alt dette i Rennes, der er vores næste by. I Montauban finder du vinbarer og irske pubber.

 

Montauban-de-Bretagne hotel og overnatning: I modsætning til mange luksuriøse og dyre muligheder ved andre destinationer i Bretagne, så er hotellerne i byen mest anvendt som et almindeligt logi sted. De fleste hoteller er drevet af familier, derfor er man typisk sikret en meget hyggelig atmosfære. Du vil næsten føle at du har leje et feriehus, dog bare med fuld service!


Map Road Trip Oversigt Montauban-de-Bretagne til RennesAlletiders køretur fra Montauban-de-Bretagne: Når du fortsætter dit road trip fra Montauban til Rennes, bør du tage N12, der forbinder motorvejen E50 med Rennes. Der er forskellige veje, der alle vil fremvise de gamle slotte og den idylliske udsigt. Lige inden man ankommer til Rennes, kan det anbefales at gøre et stop i Saint Gilles og besøge den smukke lagune. Det er ikke kun et sted til at spise picnic, men giver også en oplevelse til at nyde det frodige landskab i regionen.

 

 

Tilbage til toppen

 

Bretagne Road Trip Dag 4: Rennes

 

Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Rennes


Rennes events og turistattraktioner: Du vil nu ankomme til Rennes efter en 3-dages tur, som har taget dig fra kysten i Saint-Malo til historiske Dinan og Montauban-de-Bretagne. Rennes er absolut også et besøg værd og er ofte anbefalet af forskellige turistguider. Den største seværdighed i byen er nok Thabor området, som er en massiv park med imponerende samlinger af sjældne planter med mere end 100 forskellige slags roser, afrikanske og europæiske træer og et væld af lokale og udenlandske fuglearter.


Med en biludlejning i Rennes vil man finde ud af, at det er en overraskende livlig lille by. Markedspladsen tilbyder lokale produkter i centrum af byen og er åben hver lørdag fra 06:00 - 13:30. Det er en super idé at besøge det franske marked, hvor man rigtig kan få tid til at fordybe sig i den franske livsstil.

Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne Rennes Barer Restauranter NattelivRennes restauranter, barer og nattelivet: Restauranterne i byen er meget forskelligartet, hvilket burde gøre det nemt for dig, at finde et sted at spise. Ligesom Saint-Malo er Rennes også utrolig vild med pandekager. Der er noget for enhver smag, da de kendte crepes kreationer tilbydes på næsten hvert gadehjørne. Selvfølgelig findes der også en masse restauranter, som tilbyder traditionel fransk madlavning samt varierede etniske restauranter. Uanset, hvad du beslutter dig for, så er du sikret et godt måltid.

 

Byen er kendt for sit pulserende natteliv og dette er med god grund. Byen er hjemsted for flere store natklubber men også vinbarer og ølhaller. Hvis du kunne tænke dig at besøge en af de mest populære diskoteker, vil vi anbefale L'Espace eller Delikatessen. Begge er kendt for deres energi, gode musik og et stort udvalg af drinks. For en mere afslappet aften bør du besøge Couleur Café. Stedet er mere roligt og er et sted mange mødes for at nyde en drink sammen. Der bliver tilbudt coctails og mere end 2.000 andre drikkevarer! 

 
Rennes hotel og overnatning: Efter en lang aften, hvor det er sandsynligt at man har festet, så er det eneste man har brug for en behagelig seng på et elegant hotel. Hotellerne ligger kun en lille gåtur væk fra alle barer og diskoteker. I centrum af Rennes kan vi tale for Novotel. Her har man restaurant, WLAN og swimmingpool. Et andet fremragende hotel er Lecoq Gadby, hvilket har en utrolig hyggelig atmosfære og fuld opmærksomhed på alle detaljer.


Road Trip Oversigt Frankrig Bretagne RennesAlletiders køretur fra Rennes: Uanset hvad dine planer er nu, så er hele beslutningen din. Du kan for eksempel fortsætte dit road trip fra Rennes og køre mod Paris, som også kaldes kærlighedens by. Ellers tag den knap 100 km's tur og kør til Nantes, hvor man kan nyde den velkendte by. Hvis du har lyst, er du selvfølgelig også velkommen til at følge endnu en af vores road trips, for at lære landet og kulturen bedre at kende. Uanset om det er Nice, Bordeaux eller noget helt tredje, så håber vi i hvert fald, at denne guide har været til hjælp.

 

Vælg dit bopælsland
close