Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Biergartens i Bayern

Biergarten rundtur i Tyskland: 
Fra München til Freising og Bamberg


Biergartens i Tyskland

 

Utallige slotte og smukke landskaber gør Tyskland til en turistmagnet fra år til år.

Tyskland BiergartensTyskland består af mange forskellige regioner, hver med sine unikke aspekter dialekter og kultur. Dette gør Tyskland et spændende land at besøge. Den bayerske kultur udmærker sig ekstra meget på mange måder. Kunsten at brygge øl har været omkring Bayern i mere end 3.000 år. Når du besøger en by eller landsby føler man tydeligt, hvordan ølbryggerkulturen er karakterisret i alle hjørner af Bayern.


Med det i tankerne er det måske ikke så overraskende, at mange vælger at besøge München under Oktoberfest, den legendariske ølfestival, der finder sted hvert år. Under din road trip til München må du ikke glemme at besøge Freising, da universitetsbyen også huser bryggeriet Weihenstephan. Den perfekte afslutning på din rejse vil være et besøg i Bamberg, en by så smuk, at du vil tro, at det er taget ud af et eventyr.

Bestil din biludlejning i Tyskland med Auto Europe og opdag alle de mest legendariske ølbryggerier på din biergarten road trip. Denne rundrejse gennem Tyskland passer også godt til vinelskere.

 


Road Trip i Tyskland: Biergarten-rundtur


 

 

Biergaren-rundtur Freising

Første dag på vores biergarten rundtur i Tyskland starter på verdens ældste bryggeri, i det historiske Freising. Byen strategiske placering tæt på München Lufthavn er meget fordelagtig, eftersom du kan starte din rejse til første destination direkte efter du har hentet din biludlejning i München Lufthavn.
Læs mere

 

 

 

München Biergarten rundtur

Verdens mest kendte folkefest - Oktoberfest eller "Wiesn" som en Münchener vil kalde det er en fantastisk måde at dykke ned i den bayerske kultur. For at få tiid nok til at udfoske alt, både festivallen og hvad byen byder på, bør du planlægge mindst 2 dage her.
Læs mere

 

 

 

Bamberg Biergarten-rundtur

På den fjerde dag af din road trip i Tyskland kører du videre nordpå i Bayern. Byen Bamberg byder på traditionel bayersk kultur med rustik mad, veletablerede bryggerier og smukke omgivelser. Gør dig klar til store øl, god mad og en hyggelig atmostfære!
Læs mere


Road Trip Tyskland, afstand og ruter
RuteAfstandCa. kørselstid
München Lufthavn til Freising
12 kilometer15 minutter
Freising til München centrum40 kilometer35 minutter
München til Bamberg
230 kilometer2 timer, 16 minutter
Samlet:282 kilometer3 timer, 6 minutter

 


Planlæg i god tid: Bestil det køretøj der dækker dine behov for din road trip i Tyskland

 

 

Tilbage til toppen

 Biergarten Road Trip dag 1: Verdens ældste bryggeri

 

Biergaren-rundtur Freising

 

For at få den bedste biergarten-rundtur må man starte, hvor det hele begyndte. Freising er ikke kun en af Bayerns ældste bebyggelser, men også det sted, hvor det legendariske bryggeri Weihenstephan er beliggende. Munkene begyndte at brygge øl her så tidligt som i år 1040. I dag bliver den producerede øl fra Freising eksporteret til hele verden.


Freising er et fantastisk sted at besøge på grund af sit historiske bryggeri, men er også en livlig universitetsby. Det tekniske universitet har sit campus i Freising, hvor fremtidens moderne ølbryggere måske befinder sig.


Den Gamle By FreisingI Freising vil du finde et pulserende natteliv, takket være de studerende. Der er mange populære restauranter, caféer og barer. Nogle af de mest populære steder inkluderer B. Abseits, Schneider Weisse, Carlitos og B-Trieb.


Der er også mange andre attraktioner og aktiviteter i Freising, udover at drikke øl. Tag på en cykeltur langs den smukke flod Isar og gør et stop ved Mühlenpark, en populær Biergarten i Garching. Efter et godt måltid kan du rulle tilbage og komme forbi Domberg. Den romerske katedral er blandt andet et besøg værd. Kig også ind i det imponerende bibliotek og i Diozesanmuseum, som kan prale af en stor samling af religiøse artefakter og kunst.


Selvom Freising er en universitetsby, findes der mange overnatningsmuligheder, som alle er nemme at komme til med en biludlejning i Freising. Velhavende rejsende nyder en nat på Corbin Feng Shui Business Hotel. Rejsende med lidt mindre rejse budget, vil finde, hvad de søger på Pension Abestal Garni. Hvis du ønsker at få mere af den bayerske kultur kan det lokale alternativ være Gasthof Schredl, Zum Loewen eller Gästehaus Buchner.


Biergarten rundtur TysklandEn road trip til Freising gør det muligt for dig at prøve forskellige restauranter. Vi vil især anbefale Weissbrau Huber på General-Von-Nagel Straße, Braustüberl Weihenstephan, som ligger på Weihenstephaner Berg, og Weihenstephaner am Dom.Selvfølgelig kan du også finde flere restauranter, der serverer internationale retter i Freising. God Thai mad serveres ved Lucki's, indiske specialiteter kan nydes på Indian Palace, og Trattoria Ca del Bosco tilberede italiensk mad. De, der elsker den græske køkken vil finde deres favoritter på Irodion.


Når du føler du har udforsket det historiske Freising, kan du køre på motorvejen A92 eller B11 Landstraße til München. Begge ruter tager 35 til 40 minutter.

 

 

Rutebeskrivelse

Rutebillede og vejbeskrivninger fra Google Maps

Følg venligst altid de lokale trafikregler

 


Mere køreinformation

 

 

Tilbage til toppen


 

Biergarten Road Trip dag 2 og 3: Øllens hovedstad

 

München Biergarten rundtur
 

Selvom ølbrygning har sine rødder i Freising, er München verdens øl-hovedstad. I løbet af den årlige Oktoberfest smager besøgende fra hele verden på et stort udvalg af øl fra de mest berømte bryggerier i Bayern. De to sidste uger i september, er der festen aldrig stopper og markerer også det mest populære tidspunkt at besøge München.

Hvis dine planer ikke tillader en road trip til München i september, er der en enorm række andre muligheder for at smage den bayerske kultur. Her er mere end 180 forskellige Biergartens der bare venter på besøg. Münchens mest populære Biergartens er Hirschgarten, Biergarten ved Nymphenburg Castle, Taxisgarten, Augustiner Biergarten, Aumeister og Biergarten ved Chinesicher Turm.

 

München er en dejlig destination, og øl er ikke det eneste drev. Den kendte Marienplatz og Rathaus tiltrækker hvert år mange turister. En anden turistattraktion er det historiske Viktualienmarkt, hvor du kan købe ost, frugt og grønt til kød og vine.

 

Med så mange forskellige attraktioner, der er til rådighed, er det godt at have adgang til en biludlejning i München. Din Biergarten-rundtur i Bayern vil blive en oplevelse du sent vil glemme! Tag f.eks. en tur til Neuschwanstein, slottet som har inspireret til Disney's eventyrslot, Alperne eller besøg Fünfseenland med sine spejlblanke søer. I München, kan du slappe af i Englisher Garten, en af de første parker i indre by skabt i Europa. For en mere historisk erfaring med alvorlige overtoner vil et besøg i Dachau koncentrationslejr være interessant.


Natteravne er ankommet i paradis i München. Uanset om du tager til Schwabing, Ostbahnhof eller Glockenbachviertel, så vil du finde mange gode klubber og barer. Men vær forsigtig: Mange natklubber i München har høje standarder i døren. Så tag finere tøj på, end du måske havde planlagt.


München Tyskland Road Trip

Madelskere vil heller ikke blive skuffet under deres ophold i München. Vi anbefaler, at undgå de største turistfælder og istedet besøger restauranter, som lokale vælger at spise på. Du vil spare både penge og tålmodighed! Spørg f.eks. beboerne i München direkte om de kender et godt sted. Uanset årstiden, er det et godt råd at du altid planlægger på forhånd fær du besøger München. En tidlig booking er afgørende, hvis du eksempelvis ønsker at besøge Oktoberfesten. Mange hoteller hæver priserne før Oktoberfest og bliver alligevel hurtigt fuldt booket.

Det kan også være en god idé, at bestille ekstra tidligt, hvis du f.eks. planlægger at besøge andre ølfestivaler i München, især Frühlingsfest og Stark Bier Fest. Hotel Uhland er år efter år valgt som en af byens bedste hoteller. Hotellet ligger i nærheden af Theresienwiese, det sted, hvor Oktoberfest afholdes. For besøgende på udkig efter en hyggelig atmosfære til en overkommelig pris er Hotel Laimer Hof Munich et godt valg. For en mere luksuriøst ophold, anbefaler vi Mandarin Oriental Munich eller Rocco Forte Charles.

Det næste stop på vores rundtur i Biergartens i Bayern, er Bamberg, som ligger ca. 230 km nord for München. Efter en to-timers tur på motorvej A8, når man frem til den smukke by, der ligger på toppen af en bakke. Under turen, kan du nyde udsigten over skoven Hofoldinger Forst og Lake Seehamer, med udsigt over Alperne i baggrunden.

 

Rute München til Bamberg

 Rutebillede og vejbeskrivninger fra Google Maps

Følg venligst altid de lokale trafikregler


Tilbage til toppenBiergarten Road Trip dag 4: Bamberg - Bayerns nordlige perle

 

Bamberg Biergarten Road Trip

På den fjerde og sidste dag på din tur til de bayerske Biergartens vil du kunne opleve Bambergs skønhed og mangfoldighed. De traditionelle bayerske huse og brostensbelagte gader indbyder til dejlige gåture gennem byen.


En af de vigtigste grunde til at afslutte din road trip i Bamberg er, at byen ikke er overfyldt med turister. Det giver dig friheden til at nyde byen, lige som enhver anden lokal indbygger. Højdepunkterne omfatter den gamle bydel, det gamle rådhus og den romerske katedral. En fantastisk måde at tilbringe en afslappende eftermiddag er ved at tage et besøg på Altenburg - vandre gennem det smukke slot og stoppe op og få et godt måltid i restauranten.

 

Biergarten Rundtur Bayern Bamberg

 
Selvom Bamberg ikke er en stor turistby har byen alligevel nogen rigtig gode og hyggelige restauranter. Kachelofen er en favorit, samt den italienske restaurant Fellini Ristorante, eller en typisk bayersk Schenkerla. Bamberg tilbyder seævfølgelig også en masse fantastiske Biergartens. Nogle af de mest populære er Griefenklai, Spezial-Keller, Bamberger Weissbierhaus og Volspark.

 

Der er også nogle gode Biergartens uden Bamberg, såsom Landgasthofen Heerlien til på Wildensorg og Weierich i Lugbank. Med vores biludlejning fra Bamberg, kan du nemt nå at se dem alle.


Bamberg Tyskland Road TripTurister, der er på udkig efter et pulserende natteliv vil desværre ikke finde hvad de leder efter i Bamberg. Byen er bedre egnet til dem, der ønsker at nyde en hyggelig aften på en restaurant eller bar, sammen med gode venner. Hvis du alligevel ønsker at en mere livlig aften, så kan du tage på en spontan tur til den nærliggende by Hallstadt, hvor du kan tage på Pio, et populært tilholdsted blandt regionens natteravne.

 Når du har været ude og opleve byen og gået lange ture er der også behov for komfortabel indkvartering under dit ophold i Bamberg. Fässla tilbyder både bryggeri, hotel og restaurant - alt under ét tag. I 2014 fik hotellet et "Certificate of Excellence" af Trip Advisor. Et andet godt valg i Bamberg Barock er Hotel am Dom, hvor det gamle og rustikke møder nyt og moderne. Flere prisbevidste rejsende vil kunne finde overnatning på det overkommelige Best Western Hotel Bamberg. Desuden er hotellets beliggenhed ideel, da du kan komme til centrum på ingen tid og alle de bedste bryggerier er i gåafstand.

 

Tyskland Road Trip Biergarten Kort

Rutebilleder og vejbeskrivninger fra Google Maps

Følg venligst altid de lokale trafikregler

 


Biergarten Road Trip i Tyskland: Planlæg den perfekte rejse

 

Vi håber du har fundet inspiration til hvad du kan se og gøre i Freising, München og Bamberg. Du vil med garanti smage noget af den bedste øl i verden i de mange smukke og hyggelige Biergartens, som du vil møde på din rejse. Så bestil din biludlejning for din Biergarten road trip allerede i dag, men husk at man aldrig må køre, hvis man har drukket alkohol. Husk ligeledes at sætte dig ind i de lokale færdselsregler i Tyskland.

 

Road Trip Tyskland Biergarten

 


Tilbage til toppen

 

Vælg dit bopælsland
close