Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Bestil bil med automatgear

Biludlejning med automatgear

Biludlejning med automatgear

 

Bestil billeje med automatgear


Automatgear giver mere komfort under kørsel. Det er de fleste enige om, der har prøvet det vidunderlige gearskifte. At navigere og køre i et fremmed land samt følelsen af at køre et nyt køretøj, kan være et skrækscenarie for mange. Vi vil helst minimere eventuelle distraktioner under kørslen. Bestiller man en biludlejning med automatgear, kan man koncentrere sig om vejen og nyde de smukke omgivelser på en afslappet måde. Selv bilister, der anvender manualgear i Danmark, vælger ofte at leje et køretøj med automatgear. Dette er specielt gældende når man lejer i byer eller steder, hvor man kører på venstre side af vejen.

 

Tilgængelighed


Automatgear på udlejningsbiler er yderst populære i engelsktalende lande som USA, Australien, Sydafrika eller Storbritannien. Den kendsgerning, at der inden for Europa er flest biler med manualgear, betyder det også, at det reducerede udvalg af biler med automatgear hurtigt bliver udsolgt. Specielt i højsæsonen bør du derfor tænke på at bestille i god tid! Vi anbefaler derfor, at du booker din biludlejning så tidligt som muligt.

Selvfølgelig vil du ikke bruge mange timer til at planlægge din ferie, for kun at opdage, at der ikke er flere biler til rådighed! Op til 48 timer før lejeperioden kan du annullere din Biludlejning med automatgear uden beregning og endda samtidig ændre din reservation. Det betyder, at du kan bestille din bil tidligt, selvom dine planer ikke er 100% komplette. Når du kan være sikker på, at man kan ændre sin reservation, da ens rejseplaner ændres, bør man ikke være bange. Da biludlejningspriserne varierer dagligt, er det altid en god idé at reservere den bil, der passer til dine behov, for ikke at skulle betale en højere pris senere eller endda helt gå glip af tilbuddet.

 

Priser


Efterspørgsel og tilgængelighed regulerer priserne på billeje med automatgear. Derfor er de ofte lidt dyrere end manualgear. Dette er en anden god grund til at bestille køretøjet så tidligt som muligt under rejseplanlægningen. Planlægger man at bestille automatgear fra starten og har det med i sit feriebudget, vil man senere undgå en negativ overraskelse, når alle køretøjer med automatgear er fuldt bookede.

Auto Europes bestillingsmaskine gør det nemt at sammenligne priser og tjekke tilgængelighed på manual- og automatgear. Det er vigtigt for os, at du finder det rigtige køretøj til din rejse. Vil man se begge tilbud på vores hjemmeside, skal man sætte kryds ved både manual og automatgear i boksen. På grund af vores filter mulighed, kan du samtidig sammensætte dine specifikke ønsker! Med alle disse muligheder og chancen for at vælge mellem de to typer af gearskifte, vil det være utrolig let for dig, at sammenligne priserne for de to kategorier.

 

Vores bilkategorier og den perfekte bil


Gennemse vores bilkategorier, som giver dig en liste over lande samt en sortering efter køretøjsklasser. Dette giver dig en ide om de køretøjer, der er tilgængelige til din rejse. Du får et overblik over, hvilke biler der har automatgear og andre relevante informationer om specifikationer, dimensioner og bagagekapacitet. Disse ting er mindst lige så vigtige for din udlejning som, hvilken type af transmission det enkelte køretøj har. Afhængigt af den type ferie du planlægger, er det vigtigt at vide, hvor meget bagagerumsplads din udlejningsbil har og hvor meget brændstof den bruger. Vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger for en sikker og overkommelig pris, hvad enten om du tager på road trip i Europa eller et andet sted i den store verden. Vi lover i hvert fald, at vi vil hjælpe dig med vores prisvindende kundeservice.

Vælg dit bopælsland
close