Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
En road trip gennem Andalusien

Road Trip i Andalusien: Fra Sevilla til Cordoba

 

Road Trip i Andalusien

 

Over to millioner turister besøger hvert år Sevilla i Spanien for at opleve den rige kulturarv og den naturlige skønhed i regionen. Sevilla er en utrolig livlig by og har essens af Middelhavet. Med spændende festivaler og inspirerende arkitektur i hjertet af Andalusien, er det et perfekt feriemål at udforske året rundt. Oplev mere af Andalusiens skjulte skatte med vores guide.

Regionen strækker sig over den sydlige spids af den iberiske halvø med mauriske og romerske rester. Synet af hvide landsbyer, matadorer, tyrefægtning og flamenco er hvad turisterne kan opleve i Andalusien. Regionen kan endda opleves på en kort ferie. Men for at nå dybt ind i historien bliver man nødt til at komme væk fra vejen og udforske området på egen hånd.

 

Med en biludlejning fra Auto Europe vil du være i stand til at rejse overalt til enhver tid. Skift din ferie i Sevilla til en road trip i Andalusien og oplev alle de steder, du altid har ønsket at opdage. Få mest ud af dit ophold i Sevilla og besøg alt det, byen har at tilbyde fra middelalderlige fæstninger til moderne flamenco shows. Rejs væk fra byen for at udforske resten af regionen og kør til den pulserende by Malaga på Middelhavskysten, som samtidig er en ideel destination for også at besøge Marokko. Den mauriske stil er ikke kun synlig omkring Malaga. Sporerne af berbisk og arabiske folk findes også i den lokale kultur samt områderne omkring Granada og Cordaba.

 

Vent ikke længere og bestil din biludlejning i Spanien med Auto Europe, for at opdage den fascinerende region!

 


Andalusia road trip oversigt


 


Road trip til Sevilla      Road trip til Malaga


Road trip til Granada        Road trip til Cordoba
      

Rute
DistanceRejsetid
Hovedrute
Sevilla til Malaga
216 kilometer
2 timer & 30 minutterA-92
Malaga til Granada
130 kilometer1 time & 27 minutterA-92
Granada til Cordoba
199 kilometer2 timer & 6 minutterA-45

 

Total:
545 kilometer
6  timer & 3 minutter

 

Andalusien road trip dag 1: Sevilla


Sevilla Road Trip

 

Attraktioner i Sevilla

Takket være en biludlejning i Sevilla vil man være i stand, til at opleve mange byer nemt og komfortabelt uden at anvende offentlig transport. I stedet kan du helt fokusere på din road trip i Sevilla og leve hvert øjeblik i nuet. Enhver, der har været i Sevilla vil fortælle, at Alcazar er et must-see sted. Dette er en muslimsk fæstning fra middelalderen, der hørte til kings court of Fernando og Isabel i det femtende århundrede. Stedet er nu listet som en UNESCO verdensarvs bygning. Alcazar byder på eksotisk arkitektur og en utrolig historie. De fleste attraktioner i byen er forbundet til sin religiøse fortid. På tur gennem byen vil man derfor også besøge den gotiske katedral, der hører til den tredje største kirke i verden. Den middelalderlige Barrio Santa Cruz hører til det historiske jødiske kvarter. Tag en romantisk tur gennem de smalle og snoede gader, for at få et indblik i den berømte stemning. Alt dette er muligt med en biludlejning i Andalusien.

 

Hvad er der ellers at se, tænker du? Andalusien er hjemsted for den traditionelle flamenco dans. Besøg derfor Museo del Baile Flamenco, der er placeret i et 18. århundrede gammelt palads. Tag også til La Carboneria, for at opleve det berømte show. Det er endda gratis. Rejser du til Sevilla i september, så gå ikke glip af muligheden for at deltage i den årlige lange Bienal de Flamenco festival, der blusser byen med dansefeber og glæde. Hvis du planlægger at tilbringe din ferie der i foråret, er der nogle festivaler værd at undersøge: Påskeparade under Semana Santa Feria de Abril med musik, dans, traditionelle kostumer og tyrefægtning, der finder sted et par uger senere.

Restauranter, barer og natteliv i Sevilla

Restaurants in SevillaGør det på den spanske måde og tag fra den ene bar til den anden og smag deres berømte tapas. Prøv Mesón Cinco Jotas for en autentisk spansk middag og prøv Jam & oacuten eller den velsmagende regionale ost hos Extraverde. District Triana er placeret ved havnen og er berømt for sine mange gamle pubber som for eksepmel Santa Ana, der er indrettet efter tyrefægtning. Samtidig bliver der tilbudt en utrolig venlig atmosfære. Gourmet elskere vil være i den 7. himmel, når de smager de friske fiske og skaldyrsretter hos Bistec. Specielt er deres grillet og bagte fiske samt blæksprutte utrolig populære. Uanset hvad, bør du ikke gå glip af et glas Cherry! Denne stærke hvidvin er en regional specialitet og produceres i Jerez en times kørsel væk fra Sevilla.
    
Hotel og overnatning i Sevilla

Hvis du er på udkig efter en virkelig ekstravagant overnatning, så vil Fontecruz Sevilla være det rigtige sted. Dette centralt beliggende hotel lokker med sin elegante indretning og betagende terrasseudsigt over Sevillas største seværdigheder. Gran Meliá Colón er stedet, hvor det moderne design i stedet er erstattet af tradition. Søger man luksus kan man prøve det 5-stjerne Barceló Renacimiento hotel, der tilbyder klassiske værelser og luksus. Vælg det charmerende hotel Puerta de Sevilla, hvis du søger efter en billigere løsning.   

 


Ekstra service til din road trip i Andalusien

Tilbage til toppen


 

Andalusien road trip dag 2: Malaga

 

Malaga Road Trip

 

Attraktioner i Malaga

Den nye bydel blandes med den gamle i den traditionnelle havneby, Malaga. Selvom byen har ændret sig gennem århundreder, er byen stadig præget af maurisk indflydelse. En road trip til Malaga giver dig seværdigheder og gør middelalderlige bygninger synlige. Besøg den 11. århundrede Alcazaba fæstning og palads, der er hjem til et amfiteater. Museo Arqueológico er en samling af artefakter og giver indsigt i perioden. I Castillo de Gibralfaro kan man klatre i ruiner og beundre udsigten over den smukke by. Takket være sin rige kunsthistorie skiller Malaga sig ud i Andalusien som et kulturelt samlingspunkt. Museo Picasso Málaga har en stor samling af byens kunstner, Pablo Picasso. Du kan lære mere om kunstnerens liv i Casa Natal de Picasso, hvor han boede indtil en alder af syv, før hans familie flyttede til det nordlige Spanien.

 

Byen har noget for enhver. Gør brug af din biludlejning i Malaga og tag til Parque Natural de los Montes de Málaga, der er en naturpark nordøst for byen. Her kan man nyde en afslappende dag i bjergkæden med duftende fyrretræer. Malaga er også et godt udgangspunkt, for at rejse til Costa del Sol i den Spanske Riviera, der er berømt for sine pragtfulde strande. Malaga tilbyder også store strande, hvor der vil være rig mulighed for at slikke sol. Et eksempel på sådan en strand er Playa de la Malgueta, Playa de Pedregalejo eller Playa del Palo. Nattelivet giver også værdi for pengene, der der vil være mange spændende og interessante pubber langs Plaza de la Merced, Plaza Mitjana eller Plaza de Uncibay.

Restauranter, barer og natteliv i Malaga

Malaga DelicaciesDer serveres appetitlige tapas i det centralt beliggende La Rebana med få møbler og en beroligende atmosfære. Her er der rig mulighed, for at prøve unikke retter fra køkkenchefen såsom foie gras med saltet nougat. Vores næste tip er en lækker artiskokret og gedeost quiche med basilikumspesto, der tilbydes hos El Tapeo de Cervantes. Ved Aire Gastrobar vil der være mulighed, for at prøve alle former for Middelhavets mad. Mere velsmagende kreationer, der serveres med en moderne twist tilbydes i Café de Pari.


Hotel og overnatning i Malaga

Det renoverede El Riad Andalu kloster indeholder spor af den marokkanske kultur og er et perfekt sted at overnatte for mange. Vincci Posada del Patio er beliggende i den historiske del af Malagas centrum og tilbyder luksus ud over det sædvanlige. Hos Cortijo Chico vil man finde en stille have og lyse værelser, hvilket gør opholdet perfekt, hvis man søger afslapning. Byens centrum er kun 14 kilometer væk og kan hurtigt nås med en udlejningsbil. For at prøve noget enestående, kan man booke et værelse på det 4-stjernede Sallas Hotel Málaga Centro. Hotellet ligger i byens centrum og tilbyder en swimmingpool på toppen af bygningens tag. 

 


Tilbage til toppen


 

Andalusien road trip dag 3: Granada


Granada Road Trip

 

Attraktioner i Granada

Den tredje dag tager dig på en road trip til Granada. Provinsens hovedstad er af islamisk indflydelse. Alhambra er et fort og paladskompleks, som er en af de bedste eksempler på maurisk arkitektur i landet. Middelalder destinationen er Spaniens top turistdestination og besøges af tusindvis af turister hver dag. Lær om byens fascinerende historie i museet ved Palacio de Carlos V. Tag en tur til Alcazaba fæstning og gå op i tårnet og oplev en fantatstisk udsigt over Alhambra. Det er nu, at man skal tage det perfekte feriebillede! Herefter kan man gå gennem Generalife Gardens og afslutte dagen med et besøg i Palacios Nazaries, der er et kompleks af paladser. Dette er et must-see sted i Granada. Specielt om aftenen, hvor mørket indtræder er stedet fantastisk. Ikke langt fra Palacios Nazaríes ligger Albaicín distrikt med smalle gader og maurisk middelalderlig arkitektur. Gå gennem de brostensbelagte gader i distriktet og beundre de historiske steder og tag til Mirador de San Nicolas for den bedste udsigt over byen med Sierra Nevada i baggrunden.

 

Oplev en anden del af den spanske historie i Capilla Real de Granada. Det kongelige kapel i Granada, hvor kong Ferdinand, dronning Isabella og deres datter er begravet. Dette middelalderlige kapel ligger i hjertet af Granada ved siden af domkirken. For en autentisk shopping oplevelse, så tag til Alcaiceria, der er en maurisk basar placeret i Granadas smalle gader. Her kan man købe souvenir og opleve arabisk håndværk.    

Restauranter, barer og natteliv i Granada

Spisesteder i GranadaMange barer i Granada tilbyder dig en gratis tallerken tapas, hvis du bestiller en øl eller et glas vin. Takket være denne tradition kan du nyde din drink med et lille måltid. For en typisk spansk "pub-besøg" anbefaler vi Calle Navas gaden. Alternativt kan du prøve restaurant Arrayanes med sit marokkanske køkken. Søger man i stedet udsøgte retter og gourmet, kan man bestille et bord i Carmen distriktet. Disse restauranter er placeret i haven ved Albazin. Dette giver også et fantastisk syn over Alhambra. Nogle af de bedste Carmen restauranter er Carmen Mirador de Aixa, Carmen de las Tomasas og Carmen de Aben Humeya.

Hotel og overnatning i Granada

Hotel Case del Capitel Nazarí tilbyder elegante værelser indrettet i marokkansk stil og fører dig tilbage i tiden til det 16. århundrede. Moderne værelser og favorable priser tilbydes hos Vincci Granada. Er man på udkig efter luksus, kan man bestille et værelse i det gamle men charmerende AC Palacio de Santa Paula hotel. Vi lover, at du bliver frisk udhvilet til næste dag, så du kan fortsætte turen med din biludlejning i Granada

 

Tilbage til toppen


 

Andalusien road trip dag 4: Cordoba

 

Cordoba Road Trip

 

Attraktioner i Cordoba

På den sidste dag med din road trip i Andalusien vil du køre til Cordoba, der er en labyrint-lignende by. Det centrale distrikt Mezquita er hjemsted for unik arkitektur og stilarter, der var til stede i Cordoba gennem århundreder. Mihrab og Torre del Alminar tjente oprindeligt som moské. Andre religiøse steder er også et besøg værd, især Alcázar de los Reyes Christianos, som er et tidligere palads for kristne fra det 13. århundrede. En road trip til Cordoba giver mulighed, for at opleve den eneste overlevende middelalderlige synagoge i Andalusien. Den er beliggende i Judeira, som i dag er det jødiske kvarter i byen. I Cordoba vil man finde mange interessante museer af malerier og skulpturer. Specielt er Museum de Bellas Artes og Museum Romero de Torres et besøg værd. Vi garanterer, at tiden flyver afsted!

 

Hvile er også vigtigt, så prøv noget te eller en vandpibe på den renoverede arabiske Bad Hammam Baños Árabes restaurant. Brug din biludlejning i Cordoba til at tage til Medina Azahara, som er placeret lige uden for byen. Her kan man beundre ruinerne af det muslimske palads fra det 10. århundrede. Et godt råd er, at betale for en guide, så man er sikret, at få mest ud af sit besøg i Medina Azahara.

Restauranter, barer og natteliv i Cordoba

Cordoba's SpecialtiesSøger man billige måltider, anbefales det at holde sig væk fra Mezquita i det centrale Cordoba, da priserne har tendens til at være pebrede i området. Tag i stedet til det jødiske kvarter og fordyb dig i deres gode smag og aroma. El Choto serverer grillede kødretter og lækre måltider for enhver smag og alder til overkommelige priser. Casa Mazai tilbyder mere autentiske retter med speciale i jødisk mad. Dette er også et alternativ til vegetarer. Prøv traditionelle spanske retter, især tapas i Taberna San Miguel El Pisto med en indbydende og venlig atmosfære.

Hotel og overnatning i Cordoba

Bestil et værelse ved Hotel Hacienda Posada de Vallina for at opleve en vaskeægte historisk overnatning i det skjulte centrum af Mezquita. Hotellet oser af middelalder tiden og er indrettet med autentiske elegante møbler fra den tid. La Hospedaría de El Churrasco ligger tæt på Mezquita og tilbyder rolige og komfortable værelser. Søger man et mindre centralt beliggende hotel, kan man prøve Hotel Califa, der også har VIP værelser i den moderne del af byen. 

 


Tilbage til toppen

Vælg dit bopælsland
close