Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på 80 82 02 78.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
 • Anmeldt af: MARCELLO MARIO - September 26, 2014
 • Har flere gange lejet gennem autoeurope og generelt været tilfreds. Men man skal være opmærksom på hvilket selskab bilen lejes igennem, da der er stor forskel på servicen og bilerne
Amalfikysten Road Trip

Sorrento halvøen road trip: Napoli til Salerno

 

Road Trip Amalfikysten

 

Oplev Italiens kystlandskab i eget tempo og cruise langs den solrige kyst og fordyb dig i den lokale kultur. På turen omkring Amalfikysten vil du opleve utrolige udsigter og ren frihed.

 

Afhent din biludlejning i Napoli og gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse. Besøg de legendariske ruiner i Pompeji, den magiske vulkan Vesuv og mange andre destinationer omkring Napoli. Bo på et hotel i Sorrento og mærk den varme vind, der blæser ind fra det Tyrrhenske Hav, mens du soler dig på stranden. De berømte citrontræer byder dig velkommen til en afslappende tur i de endeløse marker. Tag al den tid som du har brug for, når du skal opleve en road trip ved Amalfikysten. Udforsk de vidunderlige strande og kør langs en af de smukkeste veje i verden, der er placeret på den sydlige del, hvor halvøen og havet mødes. Afslut opholdet med historiske seværdigheder og attraktioner i Salerno. En rundvisning kan klart anbefales. Vi lover, at du får en uforglemmelig ferie!

 

Auto Europe har sammensat en række anbefalinger og rejsetips til dig, så du kan nyde en dejlig ferie på Sorrento halvøen. Oplev naturen, de bedste restauranter, dagsturer og aktiviteter i regionen. Med en billig biludlejning på Amalfikysten, vil du være fleksibel, mobil og afslappet. Tag dine venner eller familie med på opdagelse.


Campania Road Trip planlægning

 

Road Trip Napoli
Road Trip Sorrento

 

Road Trip Positano
Road Trip Salerno

 

Road Trip Oversigt, Ruter i Italien
Lokationer Distance (kilometer) Ca. rejsetid
Vesuv Rute 43 1 time, 15 minutter
Napoli til Sorrento 48 1 time, 3  minutter
Sorrento til Positano 40 38 minutter
Positano til Salerno 42 1 time, 28 minutter
Total: 173 4 timer, 24 minutter

 

Planlæg i god tid: Køremuligheder til din road trip

 


Tilbage til toppen

 


 

Campania Road Trip Dag 1: Begynd rejsen i Napoli

 

Road Trip Napoli

 

Aktiviteter og sightseeing i Napoli: Den dejlige by Napoli tilbyder mange forskellige aktiviteter og turistattraktioner, der vil holde dig beskæftiget. Historiske seværdigheder, kirker og byens centrum er virkelig en oplevelse værd. Byen er fyldt med restauranter, shopping muligheder, barer og natklubber. Beslutter du dig for, at erhverve et Campania Artecard, kan du spare nogle penge på éntre mange steder, såsom museer, kunstgallerier og teatre.

 

Road Trip Napoli Rejse Information

Gå en tur gennem Piazza del Plebiscito og udforsk alle de vigtigste historiske steder og seværdigheder. Det arkæologiske museum i Napoli har udstillinger med et utroligt udvalg af artefakter. The Art Gallery of Napoli tilbyder en stor samling af kunstværker fra forskellige tidsperioder.


Hvad er vigtigere end at forkæle sig selv? Tag færgen og besøg den nærliggende ø og tag på shoppingtur ved Galleria Umberto eller tag på picnic ved Virgiliano Park. Besøg også det historiske akvarium, der ligger i hjertet af Villa Communale og besøg Grotta di Seiano, som ligger gemt væk bag bydelen Posillipo. Grotten blev i sin tid bygget af romerne. Et must-see er Vesuv vulkanen, som er en af de højeste i verden. Tag bilen og kør mod øst, så når du vulkanen på kort tid.

 

 

 

Road Trip Napoli Pizza

De bedste restauranter i Napoli: Napoli, som er en vaske ægte metropol er fødestedet for pizza. Derfor har de napolitanske restauranter haft en betydende påvirkning på historien om det italienske køkken. Den bedste Pizza Margherita kan bestilles ved Pizzeria Brandi. Besøg eventuelt også Pizzaria Matteo og DaMichele, da de begge har en lang tradition for at lave vaske ægte pizzaer. Da Napoli ligger lige ud til det Tyrrhenske Hav, kan man også få lækre fiske og skaldyrsretter. Retterne kommer med en speciel tomat og hvidløgssauce. Men generelt så er Italien bare et drømmested for mange, da de italienske retter er så gode. Hvad enten man er til Pizza, spaghetti, ris eller vegetariske retter, så er der noget for enhver smag. Prikken over i'et er den lækre italienske dessert, hvor man får kage og gelato (flødeis).

 

Du vil aldrig komme til, at glemme de vidunderlige restauranter, men for at finde dem, så anbefaler vi, at du bestiller en gps til din road trip i Napoli.

 

Restaurant/Bar Pris 
Addresse
Pizzeria Brandi €€ Salita Sant'Anna di Palazzo 1-2, Napoli, IT
Di Matteo Via dei Tribunali 94, Napoli, IT
Da Michele €€ Via Cesare Sersale 1-3, Napoli, IT
Hosteria Toledo €€€ Vico Giardinetto 78a, Napoli, IT
Nennella Vico Lungo Teatro Nuovo 105, Napoli, IT
Valu €€€ Vico Lungo del Gelso 80, Napoli, IT
La Terrazza dell'Excelsior €€€€ Via Partenope 48, 80121 Napoli, IT

 

Hotel og overnatning i Napoli: Byen er en vaske ægte magnet for mange turister og tilbyder derfor et stort udvalg af forskellige hoteller. Hotellerne ligger i forskellige prisklasser og er placeret i byen og det omkringliggende område. Det komfortable Hotel Prati er velegnet, hvis man vil opleve centrum af byen og det samme gælder for Hotel Ideal, der ligger meget tæt på jernbanestationen. Hotel De La Ville tilbyder stort værdi for pengene og har en meget central placering. Herfra kan man nemt opleve alle de nærmeste attraktioner i Napoli. Har man høje krav, bør man prøve Grand Hotel Parker. Den elegante indretning, de vidunderlige restauranter og en fantastisk service gør hotellet til et perfekt valg. Når du har fundet det rigtige sted at bo, så glem ikke at bestille den rigtige biludlejning i Napoli med Auto Europe.

 

Som rejsende bør man være opmærksom på, at byen er offer for meget trafik. På grund af så mange biler, kan det også være svært at finde en parkeringsplads i centrum. Grand Hotel Vanvitelli tilbyder 4-stjernet værelser med smukt design og en stor parkeringsplads til bilen. Vil du imponerer din familie, book da et ophold på The Plaza Hotel, der byder et spektakulært springvand, haver, en cocktailbar og en vidunderlig restaurant. Er man en meget aktiv familie, bør man overnatte på det familievenlige Hotel Leonesse, som ligger lige ved foden af Vesuv vulkanen og er derfor perfekt til gåture omkring nationalparken og den historiske del af Napoli.

 

Campania Road Trip: Naturskønne områder omkring Vesuv

 

Road Trip Napoli Map

 

Billeder og beskrivelser er fra Google Maps

 

 


Tilbage til toppen


Campania Road Trip Dag 2: Sorrento

 

Sorrento Road Trip

 

Road Trip Campania - Sorrento

Aktiviteter og sightseeing i Sorrento: Sorrento indeholder meget kultur og en en ægte kystby. For at lære byen bedre at kende, så er det bedste at anvende en biludlejning i Sorrento, så du kan besøge kysten og de mange smukke caféer og barer. Nyd din espresso eller cappuccino på en tagterrasse med udsigt over havet. På museet og kunstgalleriet Correale de Terranova kan du beundre malerier fra det tidligere århundrede. Tag færgen til øen Capri og shop i de mange udsøgte butikker eller besøg den berømte blå grotte, hvor vandet ikke kan blive mere tyrkis farvet.

 

 

Road Trip Oversigt PompeiiDer er mange til at give sig til med en road trip i Sorrento. Lav en dagstur til Pompeji og gør et stop ved Puntacampannella naturreservatet, før du udforsker byens mystiske ruiner. Selvom pompeji blev dækket af aske og vragdele efter udbruddet af Vesuv vulkanen for 2.000 år siden, så er området blevet overraskende godt restaureret og er derfor blevet en stor turistattraktion. Gå ikke glip af at udforske denne del af Italiens historie. Du vil ikke fortryde det!

De bedste restauranter i Sorrento: Byens køkken følger den traditionelle italienske stil, men tilbyder også unikke retter. Prøv Gnocchi alla Sorrentina ved O Parruchiano og nyd den lokale delikatesse. Den røde sauce består udelukkende af tomater, hvidløg, basilikum og frisk mozzarella. Besøg eventuelt også restauranten på Villa Rubinacci for en elegant madoplevelse, som består af lokale retter. Maden bliver serveret på en helt særlig og innovativ måde. Don Alfonso 1890 er kendt for deres specielle parmigiana og har nogle af de bedste kokke i regionen. Er du til pizza, må du ikke gå glip af Pizzeria Da Franco eller The Red Lion. For at afslutte et godt måltid, anbefaler vi Limoncello som en drink. Alt efter hvad du er til, så er der mange forskellige muligheder. Vil du spise fisk, så bør du spise hos Ristorante Bagni Delfino, som servere skaldyrsretter med udsigt over det Tyrrhenske Hav.Restaurant/Bar Pris Addresse
O Parrucchiano Restaurant €€€ Corso Italia 71, 80067 Sorrento, IT
Via Rubinacci Restaurant €€€ Via Correale 25, 80067 Sorrento, IT
Restaurant Don Alfonso 1890 €€€€ Corso S. Agata 13, Sant'Agata sui due Golfi, Sorrento, IT
Pizzeria Da Franco Corso Italia 265, 80063 Sorrento, IT
The Red Lion €€ Via Marziale 25, 80067 Sorrento, IT
Ristorante Bagni Delfino €€€€ Via Marina Grande 216, 80067 Sorrento, IT
Gelateria Zini €€ Via Fuoro 27, 80067 Sorrento, IT
    

     
Hotel og overnatning i Sorrento: I denne by har du masser af valg med hensyn til steder at bo. Du kan enten bestille et værelse på et charmerende Bed & Breakfast eller et luksushotel. Ellers spørg de lokale indbyggere, da de generelt plejer at være venlige til at give hotel anbefalinger.

 

Road Trip Campania

Det 5-stjernede hotel Paco Dei Principi tilbyder usædvanlig arkitektur og en luksuriøs atmosfære. Det er beliggende lige ud til klipperne og giver derfor en fantastisk udsigt over havet. Vil man ikke give afkald på luksus, så er Grand Hotel la Pace det bedste valg. Slap af i hotellets sauna eller slap af i spaen. Hvert rum på hotellet har også egen balkon. Der er så meget at opleve i denne region i Italien. Med en biludlejning fra Auto Europe vil du nemt kunne rejse hen, hvor du ønsker.

 

Road Trip i Campania: Napoli til Sorrento Map

 

 

Italien Road Trip Sorrento

 

Billeder og beskrivelser er fra Google Maps

 


Mere rejseinformation

 

Tilbage til toppen


Campania Road Trip Dag 3: Positano

 

Positano Road Trip Oversigt

 

Aktiviteter og sightseeing i Positano: Uanset om det er første gang, at du besøger Italien eller du har været i landet mange gange, så bør du ikke gå glip af en road trip til Positano. Denne destination er placeret omkring nogle imponerende klipper og byens image afspilles af det tyrkisblå hav. Amalfikysten må være blandt de smukkeste steder på jorden og alle rejsende kan da heller ikke få nok af den utrolige charme på den kystnære destination. Gå en tur gennem havnen, forbi de gamle kirker og indånd den magiske atmosfære. Glem heller ikke, at smage Limoncello, der kommer fra de verdensberømte citroner.

 

Campania Road Trip

Læn dig tilbage og slap af på stranden i Fornillo eller Spaggia Grande og nyd det krystalklare vand og den betagende udsigt over Positano. Oplev de berømte citrontræer og nyd udsigten med en vandretur i den berømte nationalpark, der går under navnet Valle delle Ferriere Reserve National Park. Under dit besøg i Positano har du faktisk mulighed for, at opdage en af de smukkeste naturreservater i Italien. Nyd hvert eneste minut af freden og den enestående udsigt over havet og byen. Med en biludlejning i Positano vil du altid være fleksibel og mobil på din rejse. Din familie vil elske det!

 

De bedste restauranter i Positano: I Positano kan du finde alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til spisning. Pasta, skaldyr, god vin, desserter og is vil gøre dit ophold til en kulinarisk rejse. De friske ingredienser, som anvendes kommer direkte fra den omgivende region, herunder friske citroner og skaldyr. Hos restaurant Grottino Azzuro kan du være sikker på, at nyde en lækker aften med et godt måltid. Restauranten servere en lang række af italienske retter, der også giver meget værdi for pengene. Hos LaTagliata kan du opleve en unikt restaurant besøg midt ude i naturen. Det specielle er, at stedet ikke har en menu, men alle retter er bestemt af tilgængelige friske råvarer.

 

Road Trip Positano Restauranter

For en elegant madoplevelse i en eksotisk atmosfære midt i klipperne på Amalfikysten, besøg Al Palazzo. Sørg for at reserver et bord inden, da stedet er meget populært. Vi kan garantere, at stedet er det hele værd. Har du børn med på din ferie, kan du med fordel prøve II Ritrivo, som er meget børnevenligt og er et godt sted til sultne kunder.

 

 


Restaurant/Bar Pris Addresse
Grottino Azzurro Via Guglielmo Marconi 158, 84017 Positano, IT
Al Barilotto Del Nonno €€ Via Laurito 17, 84017 Positano, IT
La Tagliata €€€ Via Monsignor Vito Talamo, 84017 Positano, IT
Al Palazzo €€€€ Via dei Mulini 23, Hotel Palazzo Murat, 84017 Positano, IT
Il Ritrovo €€€ Via Montepertuso 77, 84017 Positano, IT
Next2 €€€ Via Pasitea 242, 84017 Positano, IT
   

Hotel og overnatning i Positano: Der tilbydes både luksusvillaer og almindelige hoteller i Positano. Så der er noget for enhvers pengepung, hvad enten om man er til budget overnatninger eller dyre hoteller. Prøv eventuelt Positano Art Hotel Pasitea, hvis man vil have værdi for pengene. Søger man romantik bør man overnatte på Hotel Conca D'Oro, hvor du kan nyde en intim middag med stearinlys på den dejlige terrasse. Vil man have luksus til billige penge, kan man roligt anvende Hotel Posa Posa eller Villa Gabrisa, der tilbyder gode udsigter og lækker service.

For at få det bedste af det bedste, hvor man får luksus i top klasse, bør man helt klart bo på Villa Tre Ville, eller Hotel Buca di Bacco. Ellers prøv det 5-stjernede hotel, der tilbyder overdådig luksus, udsøgte restauranter, pool og en bar med tagterrasse. Navnet på hoteller er Hotel Covo dei Saraceni og vil gøre dit ophold uforglemmeligt.

 
Campania Road Trip: Sorrento til Positano Map

 

Positano Map

Billeder og beskrivelser er fra Google Maps

 


Tilbage til toppen


Campania Road Trip Dag 4: Salerno

 

Salerno Road Trip

 

 

Aktiviteter og sightseeing i Salerno: Kør langs den betagende Amalfikyst gennem Middelhavets landsbyer og du vil ankomme til den historiske by Salerno. Før du kommer til byen, kan du tage en svømmetur på Maiori stranden og opdage den fredelige by, Praiano. Her kan du opdage den charmerende fiskerlandsby. Brug din biludlejning i Salerno til at opdage de smukke veje nær kysten. Mange dele af ruten tilbyder kulturelle og arkitektoniske overraskelser, der venter på at blive opdaget. Nyd tiden i Salerno, du er nemlig sikker på at få oplevelser for resten af livet!

Salerno er placeret på den østlige del af Amalfikysten og har sin helt egen unikke og historiske charme. Gå ikke glip af Duomo de Salerno katedralen og udforsk den middelalderlige italienske arkitektur, der omringer dig i gaderne. Salerno er fyldt med caféer og butikker, så når du vandrer gennem byens promonade flyver tiden afsted. Der tilbydes i øvrigt også bådture i byen, så fortsæt da din road trip i Salerno på vandet.

 

Amalfikysten Panorama

 

De bedste restauranter i Salerno: Der er en ting vi kan love dig. Der er så mange forskellige og udsøgte restauranter i Salerno. Desværre kan vi kun præsentere få af dem i vores guide.


God pizza kan generelt findes overalt i Italien. I Salerno kan du dog finde nogle af de bedste pizzaer i hele landet. Besøg Pulecenella Pizzeria eller Pizzeria Trattoria da Riccardo, hvis man vil have lækker pizza til en meget rimelig pris. Der er så mange forskellige steder man kan nyde sin dejlige middag. Er man meget sulten kan man prøve la Botte Pazza, som serverer utrolig store portioner samt god vin. Desserten kan nydes på Ylas Creperie & Gastranomia, da man får udvalgte crepe specialiteter.


Vil man gerne prøve noget ud over det sædvanlige i stedet for pizza og pasta, så husk på at Salerno har fantastiske alternativer. Hos Botteghelle 65 vil du ikke vide, hvad du får, da der kun bliver serveret menuer med friske ingredienser. Så maden er meget sæsonbetonet, da det kun er lokale råvarer, som bliver benyttet. Elsker man fisk og skaldyr må man hellere besøge L'Unico, hvor man hurtigt vil få et indblik i ejerens passion omkring sin restaurant. Elegante omgivelser, god mad og et venligt personale venter på dig.Restaurant/Bar Pris Addresse
Pulecenella Pizzeria Via Case Rosse 88, Fuorni, 84131 Salerno, IT
Pizzeria Trattoria da Riccardo Calata S. Vito 97, 84126 Salerno, IT
La Botte Pazza €€€ Vicolo Giovanni Ruggi 3, Piazza Portanova, 84100 Salerno, IT
Ylas Creperie & Gastronomia €€ Via Luigi Guercio 86/88, 84134 Salerno, IT
Botteghelle 65 €€€ Via Botteghelle 65, 84121 Salerno, IT
L'Unico €€€€ Largo san Giorgio 14, Via Duomo, 84121 Salerno, IT
Ristorante Cicirinella €€€€ Via Antonio Genovesi, 84121 Salerno, IT

 

Hotel og overnatning i Salerno: Når du booker et værelse i Salerno vil du have mere tid til at besøge de lokale attraktioner og seværdigheder. Hotel Grand Salerno tilbyder et moderne samt stilfuldt interiør og er placeret lige ud til havet. Mange barer og restauranter kan nås med få minutters gang. Spar penge og bo på Novotel Salerno Est, der samtidig er meget komfortabelt. Kan du lide oliventræer og atmosfæren heromkring, så er der ingen tvivl om, at du skal bo på Villagio Tabu.


Campania Road Trip: Positano til Salerno Amalfikysten Map 

 

Salerno Italien Maps

Billeder og beskrivelser er fra Google Maps


Vælg dit bopælsland
close