Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
1000 km road trip i Nordtyskland

En 1000 km road trip gennem Nordtyskland

 


1000 KM Autobahn Road Trip - Nordtyskland, Köln, Berlin

 

Der er en grund til, at de tyske-designede biler er blandt de mest eftertragtede i verden - de er nemlig designet til en optimal køreoplevelse. Ganske logisk, når man tænker på Tysklands store motorvejssystem...

Det er virkelig en fed oplevelse for mange bilentusiaster, at køre på den tyske Autobahn. Derfor har vi samlet denne impornerende rejsevejledning, der beskræftiger sig med en road trip på den tyske Autobahn. Du kan roligt glæde dig, for denne køreguide tager dig med til nogle af Nordtysklands topdestinationer, som helt sikkert vil inspirere dig til en tur syd for grænsen.

Med smukke ruter, som f.eks. Eventyrvejen (Märchen Straße), Den Romantiske Vej og Den Tyske Alpevej. Vejene i Tyskland tager dig med på kilometer efter kilometer af flotte strækninger, som fører dig gennem nogle af europas smukkeste områder. Men intet slår den 1000 km lange vej fra Köln til Berlin. Med stop i bl.a. Düsseldorf, Münster, Bremen og Hamborg, vil dette være den ultimative rundrejse i det nordlige Tyskland. Det er ikke kun de spændende byer og steder, du møder på din vej, men også køreoplevelsen der vil imponere dig!

 

Rejsen starter i Köln, fra en af de tre nærmeste lufthavne i området - Düsseldorf Lufthavn, Frankfurt am Main Lufthavn og Köln/Bonn Lufthavn. Uanset hvilken lufthavn du vælger, kan du vælge at afhente din biludlejning i lufthavnen eller tage transport fra lufthavnen ind til byen, hvor man normalt kan leje bilen til en billigere pris.

 


Planlægning - road trip i Tyskland: 1000 km på Autobahn


 

 

1000 km på Autobahn Dag 1 Köln
1000 km på Autobahn Dag 2 Düsseldorf

 

1000 km på Autobahn Dag 3 Münster
1000 km på Autobahn Dag 4 Hamburg

 

1000 km på Autobahn Dag 5 Rostock
1000 km på Autobahn Dag 6 Berlin

 

 

 

Planlæg din road trip i Nordtyskland
RuteAfstandCa. køretid
Köln til Düsseldorf44.4 km43 minuter
Düsseldorf til Münster143,9 km2 timer, 5 min
Münster til Osnabrück58,3 km52 minuter
Osnabrück til Bremen120,7 km1 timer, 16 min
Bremen til Hamborg122,5 km1 timer, 22 min
Hamborg til Rostock183,5 km1 timer, 48 min
Rostock til Potsdam228,5 km2 timer, 18 min
Potsdam til Berlin35,2 km44 minuter
Samlet:937 km11 timer, 8 min

 

Planlæg i god tid: Køremuligheder for din road trip i Tyskland

 

1000 km gennem det nordlige Tyskland, dag 1: Köln

 

1000 km på Autobagn Dag 1 Köln

 

Köln er Tysklands fjerde største by og den største by i regionen Rhenlandet. Med en biludlejning i Köln kommer du hurtigt til at mærke at byen byder på liv og glade dage. Du vil hurtigt føle den venlige tone fra den lokale befolkning såvel som den imponerende kunstscene. Derfor anbefaler vi også, at man bruger mindst en hel dag i byen.

Road trip Tyskland Köln rejsetips

 

På din road trip i Köln skal du planlægge lidt tid til at besøge nogle af de mange museumer, som f.eks. Kolumba, Ludwigmuset, Schnütgenmuseet, Kölns bymuseum og Käthe Kollwitz Museum. Hver af dem tilbyder en mindeværdig oplevelse og viser nogle af Tysklands vigtigste udstillinger, kunst og skulpturer.

 

For en dejlig frokost kan du planlægge et besøg til byens Alter Markt. Her kan du slukke tørsten med en lokalt brygget øl, sammen med lidt autentiske tysk mad. Efter måltidet kan du fortsætte med at udforske Kölns historiske distrikt. Byens domkirke er en af verdens fineste eksempler på gotisk arkitektur, mens den romerske basilika St. Gereon er lige så imponerende. I Köln bugner det flere steder med gotisk arkitektur, så frem med kameraet!

 

Eftersom Köln er en meget progressiv by, bør du ikke blive overrasket over byens store udvalg af aktiviteter, sport og natteliv. Byen byder på snesevis af restauranter, barer, pubber og klubber, så det er nemt at finde noget for enhver smag. Hvis du vil ud med Kölns unge befolkning, bør du tage til Heising & Adelmann. Vil du hellere tilbringe aftenen på en klassisk og autentisk Bräuhaus, hvor du kan smage på en god Kölsch (byens eget bryggeri), ja så bør du styre kursen mod Päffgen. Er du mere interesseret i rustik og hjemmelavet mad i ægte tysk stil, så planlæg en middag på Früh am Dom!

 

Köln har også gode indkvartering faciliteter - bare husk at bestille i god tid! Hotellet, der ligger i Wasserturm, var engang Europas højeste vandtårn, nu er det en af de mest luksuriøse hoteller i Rhinlandet. Gennem årene var den 11-etagers bygning bl.a. vært for prominente gæster fra Hollywood, moderigtige besøgende fra modebranchen og andre berømte mennesker. Hvis du foretrækker noget mere ned på jorden, kan du i stedet vælge det nostalgiske Hotel im Kupferkessel eller det familieejede Das Kleine Stapelhäuschen.

 

Flere rejsetips

 


Til toppen


1000 km gennem det nordlige Tyskland, dag 2: Düsseldorf

 

1000 km på Autobahn Dag 2 Düsseldorf

 

Efter en oplevelsesrig dag i Köln og efter en god nats søvn, venter nu en ca. 44 minutter lang tur i bilen langs motorvej A57, indtil du når frem med din biludlejning til Düsseldorf - nord Rheinlandets hovedstad. Denne elegante by blev ødelagt 80% under Anden Verdenskrig, men er senere blevet genopbygget og det man ser i dag er faktisk en imponerende rekreation af sit gamle jeg, som byen stod før krigen. Siden sin "genfødsel" har Düsseldorf udviklet sig til en af Tysklands rigeste byer og den ekstravagante natur er udstillet i byen hele året.

 

Som du måske har gættet, er Düsseldorf et rent shopping-paradis, i det mindste for de velhavende. I indkøbscentre og små butikker langs Rhinen promenaden finder du alt fra pelse, smykker og meget mere. Hvis du i stedet er interesseret i de traditionelle seværdigheder bør du ikke gå glip af Heinrich-Heine-Institut, Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen (kunstmuseum), Neanderthalmuséet og meget mere.

 

Road Trip Tyskland, Düsseldorf AltstadtNår solen går ned, kan du besøge Altstadt. Disse blokke er for lokalbefolkningen kendt som "verdens længste bar". Der ligger mere end 300 restauranter og værtshuse langs de smalle gyder. Der er derfor uendelige muligheder for at vælge mellem forskellige typer af mad og drikke.

 

Tænker du, hvor skal overnatte på din road trip i Düsseldorf? Du har flere valgmuligheder. Byens mest populære hotel er unægtelig Breidenbacher Hof, men være forberedt på, at du skal betale for hotellets højteknologiske og finkulturelle ekstravagance. Mere overkommelige, men lige så komfortabel indkvartering, du vil finde på Hotel Orangerie og Carathotel Düsseldorf.

 

 

Road Trip i Tyskland planering, karta Düsseldorf

 Kort og vejbeskrivelser kommer fra Google Maps

Følg altid de lokale trafikregler


Til toppen


1000 km gennem det nordlige Tyskland, dag 3: Münster & Osnabrück

 
1000km på Autobahn, dag 3: Münster

 

Sæt dig tilrette i din lejebil og start dag 3 på din road trip rejse. På A1 kan du nyde en dejlig køretur på førsteklasses underlag. Efter 50 minuter ankommer du med din biludlejning til Münster. Selv om byen er en af Tysklands mindre, er dette et vidunderligt sted at besøge på grund af sin rige historie, som strækker sig 1200 år tilbage i tiden. Byen har mange studerende fra det lokale universitet og byder på masser af charme. Byen er en af i alt 13 tyske byer, der er medtaget i konsortiet: "Historic Highlights of Germany".

 

Road trip Tyskland Münster slot


Et plus ved en mindre by er, at alle seværdighederne liggeri nden for gåafstand fra hinanden. De mest polulære seværidigheder, som du skal opleve på din road trip i Münster er St-Paulus-katedralen (med sin astronomiske klokke), Prinzipalmarkt (shoppingområde), kirken St. Lamberti, Mühlenhof (friluftsmuseum, naturhistorisk museum, historiemuseum og planetarium) samt Altwetterzoo. Der er også flere imponerende museer og institutioner i byen, der byder op alt fra klassisk til moderne kunst og historie, og meget mere. Der er endda et museum ved navn Lepramuseum!

 

Hvis du bladrer igennem restaurantdelen af byens cityguide (Münster Geht Aus), vil du opdage, at restauranterne er delt på tværs af 30 kategorier. Så der er helt sikkert noget for enhver smag!

 

Eller gør som de lokale og køb en hotdog fra en af byens typiske "fastfood-steder", - der er pølsevogne spredt overalt i byen. Med lidt mad i maven, er du klar til at sætte dig i bilen igen og køre på A1. På under en time ankommer du med din biludlejning til Osnabrück. Ved ankomsten til denne by i Niedersachsen vil du hurtigt finde byens atmosfære ungdommelig, grundetbyens mange studerende. Byen er ikke så stor og kan let udforskes til fods eller på cykel. Nogle områder af byen er kun tilladt for fodgængere (såsom midtbyen/centrum). Så vær lidt opmærksomhed på de lokale færdselsregler, så du ikke ender i problemer.

 

Som de fleste tyske byer, har Osnabrück også et stort udvalg af museer. Af særlig interesse kan bl.a. nævnes Felix Nussbaum Haus, Museum Industriekultur, og Kulturgeschichtliches Museum Osnabrück. Det anbefales også, at du ser følgende seværdigheder på din road trip i Osnabrück: Peterskirken, den Osnabrück Slot, Osnabrücker Zoo og Rådhuset - så er du sikker på at opleve det bedste af, hvad byen har at tilbyde.

 

Når det bliver tid til at spise, kan du vælge mellem flere restauranter i byen. Hvis du søger en hurtig og billig bid mad, kan du stoppe ved en af de mange Döners (tyrkisk kebab), som er til rådighed i hele byen. Eller måske du ønsker at forkæle dig selv lidt? Så bør du tage på La Vie, som vil gøre din smagsløg glade. Vil du have et godt og stort måltid til en lavere pris, ja, så er der snesevis af steder at vælge imellem. F.eks. Culina, Balu eller The Bottled. Med de mange studerende er Osnabrück en by, hvor man rent faktisk kan gøre sig forståelig på engelsk. Du kan derfor roligt spørge de lokale til råds om, hvor man kan spise godt. De vil guide dig sikkert i den rigtige retning.

 

 

Road trip Tyskland Kort Osnabrück

 Kort og vejbeskriverlser fra Google Maps

Følg altid de lokale trafikregler 

 


Til toppen


1000 km gennem det nordlige Tyskland, dag 4: Bremen & Hamborg

 
1000 km på Autobahn Dag 4 Hamborg

 

Road Trip i Tyskland, rejsetips på AutobahnPå den fjerde dag på vores 1000km lange road trip gennem Tyskland Tyskland når vi til byen Bremen. Turen tager ca. 1 time og 10 minutter via motorvej A1. Strækningen er en af de smukkeste på din rejse. En biludlejning til Bremen byder op den klassiske eventyrsrute (Fairy Tale Road) og er et perfekt sted at udforske med en lejebil fra Auto Europe. Her kører du gennem de mystiske dale med dramatiske og næsten eventyrlige bjerge som en smuk kulisse.

 

Du vil med garanti komme til at synes, at en road trip i Bremen er noget helt specielt, da det er en af Tysklands smukkeste byer. Et besøg på Marktplatz tager dig til trapperne ved St. Petri Domkirken, en meget imponerende 900-årig, gotisk katedral. Senare kan du tage til Roselius-Haus for, at se nogle store kunstværker af tyske og hollandske kunstnere. Efter en intens eftermiddag midt i smukke seværdigheder og bygninger, kan du slappe af i et stykke tid med overdådig fransk-inspirerede køkken på den trendy Gras Hoffs Bistro, eller hvorfor ikke vælge at mætte maven på en af de mange traditionelle tyske restauranter i byen? Ratskeller er en favorit, især blandt lokalbefolkningen. Den er rent faktisk placeret i en kælder, men lad det ikke afskrække dig - restauranten er en af de mest populære og en af de ældste eksemplarer af rådhusrestauranter.

 

Efter et godt måltid, er du mere end klar til at fortsætte din biludlejning til Hamborg, som kun tager 15 minutter fra Bremen. Hamborg kaldes ofte "Porten til verden" af lokalbefolkningen og er fyldt til randen med restauranter, hoteller, butikker, barer og endda ... bordeller. Men en af de bedste måder, at mærke byens puls er med et besøg ved den historiske havnefront. Brostensbelagte gader og smalle stræder fører dig tilbage til en svunden tid.

 

På din road trip til Hamborg bør du bl.a. besøge byens mest interessante kunstmuseum. Hamburger Künsthalle og Deichtorhallen anses af mange som de to store kunst institutter over hele landet. Hvis du ønsker at shoppe amok i Hamborg, er du forkælet af mange valg - der findes mange kædebutikker i byen. For de bedste shoppingmuligheder, bør du besøge Road Trip Tyskland, HamborgMönckebergstrasse, Altona, og Schanzenviertel. Og glem ikke at besøge shoppingområdet bag den imponerende shoppinggade Jungfernstieg.

 

Det er selvfølgelig også værd at nævne, at sex er en stor industri i Hamborg. Reeperbahn er den uofficielle "Sin City" i Tyskland. Selv om "red light district" tilbuddene ikke interesserer dig, kan det stadig være sjovt med et besøg - hvis ikke som en ren nysgerrighed. Ønsker du at opleve en vild fest nat, så er dette stedet at være.

 

I Hamborg strækker hoteludbuddet sig fra billige hoteller til femstjernet luksus. Hvor du vælger at bo og hvor mange penge du bruger på hoteller er således helt op til dig. Den gamle bydel - Altstadt - har flest overnatningsmuligheder, hvor Motel One Am Michael er bland det mest prisværdige i dette område i detta område, mens Park Hyatt Hamburg ligger i den øvre prisklasse. Hvis du ønsker et hotel, der er tættere på Reeperbahn nattelivet, kan du vælge Empire Riverside Hotel eller hotellet The Boston, som gør vejen hjem efter en aften i byen ganske kort.

 

Road Trip i Tyskland, planeringr Osnabrück karta

 Kort og vejbeskrivelse fra Google Maps

Følg altid de lokale trafikregler 


Til toppen


1000 km gennem det nordlige Tyskland, dag 5: Rostock & Potsdam

 
1000 km på Autobahn Dag 5, Rostock

 

Dag fem på din 1000km lange rejse starter med en køretur på ca. 1 time og 50 minuter langs med A20, til du når frem til dit næste stop på rejsen - Rostock, nær Schleswig-Holstein og Østersøkysten. Dette område var tidligere en af Østtysklands største skibsværft og placeringen af skibets konstruktion. Husk, hvis du besøger byen i løbet af august måned, vil du være i stand til at opleve dette års mest populære begivenhed - Hanse Sail kapsejlads (Hanse Sail Yacht Race).

 

På din road trip i Rostock, bør du sikrer dig, at Road Trip Tyskland, RostockSchifffahrtsmuseum ingår i din rejseplan. På dette museum kan du følge byens maritime historie, herunder den hanseatiske periode. Byens zoologiske have er en anden populær attraktion, og her kan du vandre rundt blandt Nordtyskland største samling af eksotiske dyr, især fugle. Hvis du foretrækker at slentre blandt shoppinggaderne istedet, bør du ikke gå glip af gågadeområdet omkring Kröpelinerstrasse.

 

Til frokost kan du prøve ægte og autentiske tyske retter på Peter Keller, eller, hvis du befinder dig i havnebyen, kan du måske have mere lyst til skaldyr i stedet? Hermed bør du vælge at spise på Kogge.

 

Eftersom næste destination, Potsdam, ligger to og en halv time væk, ønsker du sikkert at hoppe ind i din biludlejning i Rostock og køre lige efter frokost. Potsdam ligger kun 30 minuter fra Berlin, men byens barokke arkitektur er en god grund til at gøre et stop her.

 

På din road trip i Potsdam kan du vandre langs de gamle brostensbelagte gader, mens du ser nogle af de mest interessante historiske seværdigheder. Fra Brandenburger Tor, Dampfmaschinehaus til Heilandskirche Sacrow - Potsdam byder på mange gode fotomuligheder, så husk kameraet! Du ønsker ikke at gå glip af et besøg på Schloss Sanssouci. Dette smukke slot var engang sommerbolig for Preussen mest berømte konge - Frederik II af Preussen.

 

Road Trip Tyskland, Potsdam

Potsdam har et overraskende stort udvalg af restauranter, med de fleste udbud enten fransk eller traditionel preussiske mad. Hvis du ønsker at spise fransk mad, kan du besøge Restaurant Juliette, Maison Charlotte, eller Ma Cuisine. Eller hvorfor ikke prøve Café Heider, Restaurant Fiore eller Speckers Landhaus for preussisk mad. Byen har også et pulserende natteliv og omkring Hans-Otto-teater kan du feste til daggry. Club Charlotte er også en af Potsdam's hotteste party steder. Hvis du i stedet foretrækker lidt mere afslappede atmosfære, så behøver du ikke bekymre dig - Potsdam har mange hyggelige barer og pubber, hvor du kan nyde et stykke af de lokale fødevarer og en velsmagende, lokalt brygget øl.

 

For din sidste nat i Tyskland har du et bredt udvalg af hoteller at vælge imellem med din biludlejning i Potsdam. Potsdam Hostel i centrum tilbyder den mest overkommelige overnatning. Men da dette er et hostel, så er muligheden for afslapning ikke den bedste. For en mere traditionel overnatning, kan du bestille et værelse i Haus Katharina, pensionatet Stropp eller Gästehaus Urban, for blot at nævne nogle få.

 

Road Trip Tyskland, kort Hamborg

 Kort og vejbeskriverlser fra Google Maps

Følg altid de lokale trafikregler 

 


Til toppen


1000 km gennem det nordlige Tyskland, dag 6: Berlin

 
1000 km på Autobahn Dag 6 Berlin

 

Berlin er din slutdestination, og byen kan nås på kun 40 minutter via A115 vejen. Da Berlin er en af verdens mest besøgte byer, bør du forberede dig på et fuldt program her. Alternativt kan du forlænge dit ophold med en eller to dage.

 

En road trip i Berlin indeholder virkelig alt - shopping, arkitektur, museum, natteliv, underholdning og meget mere. Nogle af Berlins største attraktioner er Brandenburger Tor, Rigsdagen, East Side Gallery og Kulturforum, byens mange museer, galleri og koncertsal Berliner Philharmoniker.

 

De bedste shoppinggader, vil du finde nær Mitte's Road Trip Tyskland, Berlin restipsFriedrichstrasse og i "Shopping Mile" på Kurfürstendamm. I Shopping Mile ligger det verdensberømte stormagasin Kaufhaus des Westens (KaDeWe). Hvis du ønsker at besøge den mere boheme butikskvarter omkring Kreuzberg og Neukölln , er du garanteret at finde noget i de mange second-hand og vintage butikker.

 

Hvis du har tid, vil vi gerne tippe dig om, at se nogle forestillinger i Berlin. Berliner Philharmoniker er et af verdens mest berømte kammerorkestre. Hvis du tilfældigvis er i Berlin på en tirsdag, kan du nyde en gratis koncert kl. 13. Rejser du til Berlin i slutningen af august og september kan du deltage i Berliner Festspiele, den årlige festival. Fordi Berlin ofte betragtes som en af verdens kulturelle hovedstæder, er der et dusin måder at opleve Berlins kunst og kultur.

 

Som meget andet i Berlin, findes der et enormt udvalg af restauranter. Her kan du finde alt fra traditionelt tysk køkken til lokalt producerede, økologiske og store mængder af international mad fra kulturer i hele verden. Berlins restaurant udbud er både interessant og konstant i udvikling. Hvis du får mulighed skal du benytte lejligheden til at tage hen på en af Berlins mange middagsklubber (Supper Club). Noget, der måske behager dig er, at Berlin i de senere år rt blevet kendt for sin "cafe kultur". Overalt i byen, har håndværker caféer dukket op, så hvis du er en kaffe elsker, så er et besøg virkelig at anbefale.

 

Alt du skal gøre nu er, at aflevere din biludlejning i Berlin og sætte dig på flyet hjem fra et af Berlins tre lufthavne: Berlin Brandenburg, Schönefeld eller Tegel.

 

 

Road Trip Tyskland, kort Potsdam

 Kort og vejbeskrivelser fra Google Maps

Følg altid de lokale trafikregler 


Til toppenEn rejse på 1000km gennem Nordtyskland: Tidlig planlægning giver den bedste rejse


Nu hvor du har en idé om den rute, du kan tage på på din 1000km lange road trip gennem Nordtyskland, så er det bare med at planlægge rejsen i detaljer. Som med alle andre rejseplaner, så gælder det om at være ude i god tid, hvis du ønsker at få det bedste ud af din tur. Book hoteller nu, så du kan føle roen, når du ankommer til de forskellige destinationer. Det samme er tilfældet med din biludlejning i Tyskland - book i rigtig god tid med Auto Europe, så er du garanteret den bil du har behov for på din road trip i Tyskland. Med vores rejsetips og billige udlejningsbiler i Tysklan, vil du være i stand til at skabe den ultimative rejse i Tyskland. En uforglemmelig road trip fra Köln til Berlin.

 

 

Road Trip Tyskland, Autobahn solnedgang
 

Til toppen


Vælg dit bopælsland
close