Vælg dit bopælsland
Danmark
Sprog  
Auto Europe finder de bedste tilbud for dig i .
Vore priser er ventetiden værd.
Søg billeje

 • INTET AFBESTILLINGS- OG ÆNDRINGSGEBYR

  Op til 48 timer før den planlagte afhentning af udlejningsbilen
 • INTET KREDITKORTGEBYR

  Gode tilbud og prisgaranti
 • KVALITETSSERVICE I 60 ÅR

  Vi arbejder med de bedste biludlejningsfirmaer over hele verden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst din valgte destination, og vælg derefter en af de foreslåede destinationer.
 • Afhentnings destination:
  Vi kunne ikke finde din destination. Prøv venligst igen.
 • Afhentnings destination:
  Indtast venligst en afhentnings destination
 • Afleverings destination:
  Indtast venligst en afleverings destination
 • Dateoer:
  Indstil afleveringstidpunktet til efter afhentningstidspunktet
 • Rejs til Østeuropa:
  Hvis du planlægger at rejse til Østeuropæiske lande, bedes du venligst ringe til os på +45 78 75 53 06.
 • Der er ingen biludlejningsfirmaer på det valgte afleveringssted. Vælg venligst et andet afhentning- og afleveringssted.
 • Førers alder.:
  Opgiv venligst chaufførens alder.
Auto Europe Car Rental Companies: Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Tilbud

Billeje weekend tilbud fra 75 DKK

Biludlejning weekend special

 

Biludlejning weekend tilbud

 

Få en god start på weekenden med en billeje til super gode priser. Ved kun at leje bil over weekenden, kan man ofte få et godt tilbud, som er billigere sammenlignet med priserne i hverdagene.

 

Vi kender det alle - Ingen tid til at gøre sig selv klar til rejsen, som kun giver dig håndterbare muligheder for din ferieplanlægning. Det er endnu vanskeligere, hvis det ikke bare er en kort tur, men en langsigtet ferie. Koordinering med andre medrejsende gør det hele en reel udfordring. Derfor er korte ture, der strækker sig over weekenden, yderst populære, så du kan finde fred og afslapning på ingen tid. En weekend biludlejning bliver for mere og mere populært blandt vores kunder.

 

Auto Europes langsigtede samarbejde med internationale udlejere giver dig chancen for at købe den billigste og bedste udlejningsbil til weekenden på en af de mange stationer hos vores udlejningspartnere. Vi kan stolt præsenterer en omfattende biloversigt fra familiebiler til enkle små køretøjer ved mere end 20.000 steder verden over.

 

Tag et kig på følgende eksempler for en 3-dages udlejning fra 09. til 12.03.2018

 

           Udlejer           
        Destination       
     Pris   
Biludlejning Alicante Weekend special
Alicantefra 75 DKK *
   
 Biludlejning Paris Weekend specialParis
fra 320 DKK *
   
Biludlejning München Weekend special
München
 fra 327 DKK *
   
 Biludlejning Wien Weekend specialWien
fra 365 DKK *
   
 Biludlejning Rom Weekend specialRomfra 126 DKK *

 

Vilkår:

* Weekend-tilbuddene er kun gyldige for afhentning fra fredag til mandag. Aflevering skal ske senest kl. 10 om formiddagen mandag.

Weekend-tilbuddene kan bestilles gennem vores søgemaskine øverst til venstre. 

 

Vær venligst opmærksom på: Alle priseksempler er forbeholdt ændringer. Weekend-tilbuddene kan ændres uden varsel eller helt ophøre.

 

Weekend billeje

 

Tilgængeligheden af køretøjer afhænger af forskellige faktorer. Så rejsetiden såvel som rejsen er kun to ting, der påvirker dem. Ved at bestille hos Auto Europe kan du fokusere på at vælge det køretøj du ønsker. Takket være vores pålidelige udlejningspartnere kan vi tilbyde dig mange køretøjskategorier på forskellige steder.

 

De hyppigst reserverede biler er de private kategorier. Talrige kunder reserverer regelmæssigt økonomi, kompakt, mellem og standardkøretøjer eller endda 7-personers minivans til deres weekendudflugter. Afhængigt af antallet af passagerer og budgettet kan vores kunder også bestille billigere biler i miniklassen. For en større gruppe vælger de fleste ofte standardkategori eller endog den højere luksuskategori. Andre faktorer, som påvirker tilgængeligheden af biler til weekendophold, er:

 

 • Rejsedestinationen: De største turistmål eller en for lille destination
 • Rejsetidspunkt: Højsæson, lavsæson eller uden for sæson

 

Weekendleje i højsæsonen - De fleste biludlejningsfirmaer er placeret ved de største turistmål. Dette sikrer tilgængelighed og et stort udvalg af køretøjer. I højsæsonen og med et stort antal turister kan der dog fx i juli måned i Rom bliver udsolgt af tilgængelige biler. Derimod kan fjernliggende stationer have et mindre udvalg af kategorier, men der er mindre efterspørgsel, så du har en meget bedre chance.

 

Weekendleje i lavsæsonen - Sæsonen strækker sig over flere uger før og lige efter højsæsonen og varierer fra land til land og by til by. Vejret er ofte stadig meget behageligt, og dit budget vil have mere luft, da priserne er billigere. Færre turister reducerer efterspørgslen, og flere biler er automatisk tilgængelige.

 

Weekendudlejning uden for sæsonen - Uden for rejsesæsonen har udlejere og kunder forskellige forhold. Mange stationer lukker efter feriesæsonen, mens andre forkorter deres åbningstider. Afhængigt af destinationen kan vejret blive værre eller forblive behageligt uden for sæsonen. På det tidspunkt er efterspørgslen den laveste og køretøjene fås til de laveste priser.

 

Altid det billigste og bedste weekendtilbud

 

Spar tid og penge, du normalt bruger til at finde de billigste tilbud online, og book online med Auto Europes nemme og sikre søgemaskine. Vores bedste prisgaranti gælder for lang- og kortidsleje samt i sidste øjeblik (last minute). Det betyder, du kan slappe af i bevidstheden om, at du får de bedste tilbud til din weekend! Vores medarbejdere hos Auto Europe er tilgængelige 7 dage om ugen, gratis på 80 82 02 78. Med vores weekendtilbud kan du spare betydeligt! Sammenlign priser gennem de forskellige udbydere og find det bedste tilbud og vælg den mulighed der passer bedst til dig!

 

Vælg dit bopælsland
close